Recomandare doctor pentru rinoplastie

1570 comentarii 1 2 ..... 52 53
1
15-04-2022, ora 12:20
User82
Nu este medic/terapeut
User82
Hai Silvico taci din gură!:-)))) iar te ataci si te dai de gol.Mai si jignești ca la ușa cortului.Eu măcar imi spun părerea, nu jignesc pe nimeni.Voi sunteți incredibile.Cum cineva spune ceva adevărat ce nu vă convine de Popescu, repede spuneți ca e denigrare sau alte prostii sau ca e persoana cu mai multe conturi, numai aberații oricum.
Si pentru Mara..de unde știi tu ca nu m-am operat?Am discutat cu cine e pe bune aici, nu cu voi care doar faceți reclamă lui Popescu de ani de zile.Tu care nici nu vrei sa trimiți poze cu 'minunata' ta operație si Remibiciu care i-a trimis cuiva niște poze din profil cică ale ei, luate de pe contul lui Popescu in care nu se vedea diferența deloc.Si cand persoana a cerut mai multe poze si din față, Remibiciu a spus ca i s-a stricat camera la telefon si nu poate sa trimită -:))))))).
Deci..penibil, mai mult decât evident.
Acum rogu-vă mult mult de tot sa nu mai imi scrieți mie deloc voi trei, unii mai avem si alte lucruri de făcut decât sa facem reclamă
0
15-04-2022, ora 12:30
99Bianca
Nu este medic/terapeut
99Bianca
User în loc sa scrii numai minciuni aici, motivul pt care facu asta… numai tu il stii…sfatul meu e să te duci la Antohi sa îl rogi sa te tina…. Mai mult de 9 ore sub anestezie și ne auzim apoi :D Pâna atunci, mult succes persoanelor care vor sa se opereze. Să se documenteze bine inainte cerând pareri pertinente de la oameni reali și astfel sa decidă ce medic este pe gustul lor.
1
15-04-2022, ora 16:05
Bal.Laura
Nu este medic/terapeut
Bal.Laura
Din pozele expuse de doctor nu reiese nimic din ce povestește pacienta. Nasul arata foarte bine. Este corect ca medicul sa poată demonstra un rezultat care infirma postarea anonima. In restul afirmațiilor despre caracterul doctorului Popescu este doar minciuna. Îl cunosc de mulți ani deja și i-am fost pacientă. Îl stimez și îl recomand cu căldură.
Îmi pare rău dacă pacienta nu a obținut nasul mult visat, dar știu timpul pe care și-l ia doctorul înainte de operatie pentru a explica procedura. Sunt convinsă ca pacienta a fost informata exact despre rezultat. Care de altfel este unul bun. Terminați cu prostiile despre bani. Doctorul Popescu întotdeauna recomanda sa mergeți la mai mulți medici înainte și apoi sa va hotărați unde va operați. Nu va ia avans ca sa va oblige sa veniți la operatie la el, așa cum fac toți ceilalți Despre reclama, nu am văzut vreo reclama la doctorul Popescu vreodată. Nu am
văzut sa facă poze de gât cu vedete sau sa plătească influenceri sa prosteasca lumea. Probabil in confundați cu Constantin Stan dacă credeți ca are nevoie de nevastă-sa să-i facă reclama.
Mult succes și rațiune va doresc
1
15-04-2022, ora 20:14
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Doar asa, ca si fapt divers, am trimis poze multor fete. Da, am luat o poza de pe site-ul doctorului, pentru ca era foarte relevanta. Telefonul meu nu face poze atat de bune si nu se vad detaliile atat de bine. Oricum multe fete cu care am vorbit s-au operat si sunt foarte multumite. Daca am facut asta am facut-o din placere, asa cum si alte fete m-au ajutat cu poze cand am cerut. Nu sunt obligata sa trimit poze nimanui pana la urma.
Asta e, am dat multi bani pe operatie, n-am mai avut bani de telefon. Luati-va telefoane performante si margeti la un no name sa va operati. E ok, veti avea functie de fotoshop pe telefoanele alea, pe care o veti folosi din plin, ca veti avea nevoie.
Hai ca m-am enervat si devin a naibii.
Nu mai comentez.
Cine vrea poze ma poate contacta. Fac tot posibilul sa raspund tuturor. Dar aici, la comentarii penibile chiar nu mai raspund. Recomand Popescu, pentru ca la el m-am operat cand mi-a si iesit operatia. De cine ai vrea sa vorbesc? Sa-mi dau cu parerea despre un doctor asa, la nimereala, in necunostinta de cauza, cum faceti voi?
3
17-04-2022, ora 21:30
Aania
Nu este medic/terapeut
Aania
Bineînteles ca nu am fost informata ca acesta va fi rezultatul operatiei, de aici si nemultumirea mea.
Dimpotriva, la cele doua consultatii si celelalte discutii dinainte de operatie, mi s-a spus cu totul altceva, cum am si detaliat in prima postare.
Repet, ca cel mai probabil va fi nevoie de reconstructie si prelevare cartilaj din sept sau de la ureche, ca nasul trebuie ingustat jos si ca va fi nevoie de taieturi in jurul narilor pentru asta, ca piramida nazala trebuie largita, etc. Si sa fiu puternica pt. ca cel mai probabil nu va arata bine imediat dupa operatie, dar va arata dupa vindecare.
Eram pregatita pentru toate acestea, eram pregatita sa am rabdare sa se dezumfle sau orice altceva, insa nu eram pregatita pt. faptul ca nasul meu va arata aproape la fel ca inainte de operatie. Si ca doctorul nici macar nu va incerca sa faca ceva din ce mi-a promis, ci pur si simplu il va lasa asa.
Daca as fi fost informata, cu siguranta nu l-as fi ales pe Popescu Daniel, ci m-as fi indreptat catre alt medic, este logic.
Mi se pare inadmisibil sa ii spui pacientului ca vei face anumite lucruri si nici macar sa nu incerci sa le indeplinesti.
La fel consider ca ar fi fost etic si corect sa imi spuna de la prima consultatie daca al meu caz il depasea sau pur si simplu nu avea chef sa se straduiasca sa imi reconstruiasca nasul, cu siguranta macar ii apreciam sinceritatea. Dar nu sa ma puna pe masa de operatie degeaba.
Si daca nasul pare putin diferit dupa operatie, este din cauza faptului ca pozele sunt facute la abia o luna de la operatie. Este normal sa fie putin umflat, daca a stat 10 zile strans, sub pansament. Dar deja se dezumfla, in putin timp cu siguranta va arata exact ca inainte.
Ba mai rau... pentru ca asimetria narilor este mai pronuntata dupa interventia lui si osul are neregularitati, iar de partea functionala nici macar nu s-a atins pt. ca la fel de prost respir cu o nara.
Chiar el, cand am mers la 5 zile sa imi schimbe pansamentul, mi-a spus, zambitor, ca nici nu se cunoaste ca m-am operat si ca nimeni nu isi va da seama.
Bineinteles ca in mintea mea era gandul..."Pai eu aveam nevoie de reconstructie si chiar sa se cunoasca ca m-am operat... ", dar m-am abtinut sa spun ceva atunci.

Legat de caracter, si cu mine s-a purtat bine (normal), pana cand mi-am exprimat nemultumirea legata de operatie.
Atunci s-a transformat intr-o cu totul alta persoana si s-a intamplat ce am detaliat in prima postare.
A inceput sa tipe la mine si a fost aproape sa ma bruscheze si sa ma dea cu forta afara din cabinet, in conditiile in care eu i-am vorbit frumos si doar imi expuneam argumentele pt. ca imi doream o rezolvare a situatiei.
Am ramas in stare de șoc, nu imi venea sa cred.
Inainte de a fi pacienta, sunt femeie. Si logic ca m-a afectat enorm sa fiu tratata astfel, cateva zile am plans aproape incontinuu si am slabit 3 kg, nu am crezut vreodata ca pot trece prin asa ceva.
Mi se pare inuman si oribil asemenea comportament, mai ales de la un 'doctor', am ramas cu o trauma.
Iar cine ma acuza ca mint, va rog sa va abtineti de la astfel de comentarii pt. ca nu ma cunoasteti si nu stiti ce fel de persoana sunt, nu as putea niciodata sa mint cu asa ceva. Iar daca intr-adevar v-ati operat si experienta voastra a fost una placuta, nu a fost si cazul meu din pacate.

Tot legat de caracterul doctorului... postarea pozelor mele pe contul lui a fost facuta fara acordul meu, din dorinta de a se razbuna pt. ca am decis sa fac public ce s-a intamplat.
Daca nu o faceam, cu siguranta nu le posta nicicand. Logic ca nu imi doream sa imi fie expusa fața, nu stiu cine si-ar dori, nu consider ca este motiv de mandrie sa ai doua rinoplastii nereusite.
I s-a cerut in mod direct sa stearga acea postare, dar a refuzat sa o faca.
Plus ca a postat doar o mica parte din comentariul meu, care il avantaja, tocmai pentru a oferi cazului imaginea dorita de el si pt. a manipula urmaritorii.
Asta cred ca spune multe despre caracterul cuiva... sa incerci sa manipulezi in favoarea ta, sa ascunzi adevarul, sa stai pe instagram sa stergi comentariile care te critica... pentru niste like-uri... si sa incerci sa iti rusinezi pacientii ca sa te razbuni ca au spus adevarul... oribil. Astea sunt preocupari de 'medic' ?!

Eu nu am cuvinte sa imi exprim dezgustul si indignarea pentru toata aceasta intamplare, regret enorm ca l-am ales sa ma opereze, a fost o experienta oribila.
Nici macar pana sa imi exprim nemultumirea legata de operatie nu am avut prea mult parte de sustinerea doctorului. M-a sunat o data, dupa anestezie, chipurile sa ma intrebe cum ma simt, dar de fapt sa imi ceara adresa de e-mail sa imi trimita factura.
Ajunsa acasa, i-am trimis mail sa ii spun ca am virat banii, singura oara cand mi-a raspuns, cu un sec "multumesc".
Am incercat sa il intreb cum este nasul meu dupa operatie, nici macar nu mi-a raspuns.
La fel si cand i-am spus ca sunt probleme, nu mi-a raspuns. Interes 0 mereu din partea lui. Ingrozitor.

Singurul lucru pozitiv in aceasta experienta a fost dl. anestezist, care este un medic si un om minunat; implicat, am comunicat bine, mi-a raspuns la toate intrebarile, iar in orele cat am stat internata in clinica, a avut grija de mine ca de un copil. Diferenta ca de la cer la pamant intre el si cel care m-a operat, atat din punct de vedere profesional, cat si uman.
In rest, o experienta oribila, in urma careia am ramas cu o trauma, un nas cu aceleasi probleme, plus niste taieturi in nas si o gaura in cont de peste 5000 de euro.
Iar cu aceasta ocazie am aflat si cat de multe fete sunt nemultumite de el (nu pe acest forum). Mi-au scris si se plangeau atat de rezultatul operatiei, cat si de comportamentul lui. Pe una chiar am recunoscut-o ca fiind prezentata pe pagina doctorului ca fiind caz reusit, dar ea mi se plangea ca a avut nevoie de inca doua operatii la alti medici sa repare ce a facut Popescu Daniel.
Ce bine ar fi fost daca as fi stiut toate acestea inainte de operatie... deci nu imi pare rau deloc ca mi-am facut experienta publica. Daca pot sa ajut macar o fata sa nu pateasca ce am patit eu, ma declar multumita.
Si ca sfat, daca va opereaza si sunteti nemultumite de rezultat si vreti sa ii comunicati asta, mergeti neaparat insotite la control, nu singure. Si de preferat, persoana insotitoare sa fie barbat.
Pt. ca mi-e greu sa cred ca daca ar fi fost vreun barbat prin preajma, ar mai fi indraznit sa se poarte cu mine in acea oribila maniera.
1
17-04-2022, ora 23:09
Dennisse
Nu este medic/terapeut
Dennisse
Aania, îmi pare rău ca ai trecut printr-o astfel de situație. Eu nu îl cunosc pe acest dr. Popescu, însă am citit multe lucruri negative despre el, si acum cazul tău. Este trist ce se întâmpla la noi pentru ca nu este nimeni tras la răspundere in astfel de cazuri. Măcar dacă a greșit, sa își asume și sa iti dea banii înapoi. Nu mai zic de stresul la care te-a supus. Înainte de toate, un medic trebuie sa fie OM, astfel ne dam seama ca ii PASA.
Îmi pare sincer rău, iti doresc putere sa mergi mai departe si la lasi o perioada sa se așeze lucrurile, sa te liniștești. Dacă un nas frumos si funcțional este ceea ce iti dorești cu adevărat, du-te la cât mai multi medici ptr consultație, măcar sa iti faci o părere, un plan pentru viitor, nu te da bătută! Între timp, poți sa iti strângi bani si sa consideri rinoplastia in alta țara.
0
17-04-2022, ora 23:28
99Bianca
Nu este medic/terapeut
99Bianca
Denissee pun pariu ca esti tot Aania ori o prietenă de a ei … Eu sunt convinsă ca o sa iti placă nasul peste ceva timp. Dacă
greșea ceva dl doctor probabil reintervenea, știu sigur ca a mai făcut corecturi altor pacienti, este genul de om cu care se poate discuta, de aceea imi e extrem de greu sa cred ce scrii aici… ori ai avut tu o atitudine extrem de nepotrivită incă de la inceput și poate a ridicat tonul? Oricum pentru mine si cei care îl cunosc povestea asta este de-a dreptul ireală, eu nu cred ce scrii, chiar îmi oare rau ! Mie mi-a raspuns la secundă la orice întrebare i-am pus, i-am scris chiar și pe telefon / sunat, etc … mail-uri nu am dat. Mie mi se pare sincer că esti genul de persoană constant nemultumită în viata… nu are cum să nu iți placa operatia, arată de 10x mai bine nasul in postarea de pe instagram decat inainte… Este extrem de dubios tot ce scrii aici și ma face să cred că singurul tău regret e că iți pare rău ca ai dat multi bani și te-ai gandit cum sa faci sa ii recuperezi… ? E strigător la cer cum exagerezi spunând ca ai ramas cu o trauma sau etc… un doctor cu reputația lui nu s-ar preta niciodata la a se comporta așa cu vreun pacient… sa fim sinceri.. are deja mii de pacienți multumiți ce pot fi intrebati despre dansul.
2
18-04-2022, ora 00:13
Aania
Nu este medic/terapeut
Aania
Dennisse, iti multumesc frumos pentru mesaj si incurajare.
99Bianca, nici nu se merita sa iti raspund. Prin urmare nu o s-o fac, chiar si incercarea de a conversa cu o persoana ca tine mi se pare total inutila.
0
18-04-2022, ora 00:50
99Bianca
Nu este medic/terapeut
99Bianca
Și dacă nu sunt prea indiscreta, unde / cum te-au gasit să iti scrie “ atatea fete nemulțumite “ si ele de operatie? Nici eu nu vreau să ma mai bag in discuții oricum…
1
18-04-2022, ora 01:25
Dennisse
Nu este medic/terapeut
Dennisse
99Bianca, sa înțeleg ca te ai operat la Dr. Popescu și operația a fost un succes, felicitări! Ceea ce nu înțeleg este atitudinea ta exagerat de ofensiva fata de o simpla părere. Nu am dat in cap nimănui și nici nu am vorbit negativ de acest medic pentru ca nu îl cunosc. Ce pot sa spun este ca dacă dau un search pe net cu numele lui găsesc multe comentarii negative, majoritatea legate de comportamentul lui, nemaivorbind de operații secundare nereușite, ceea ce după părerea mea este inadmisibil. Sa te opereze si a doua oară si sa dea greș.. Te sfătuiesc sa fii in general mai intelegatoare si compasiva fata de ceilalți. Ți a iesit operația așa cum te ai așteptat si comunicat medicului? Felicitari atunci! Chiar ma bucur pentru tine pentru ca stiu ce ar inseama si pentru mine acest lucru. Ar trebui sa conștientizezi reușita, si nu sa condamni oamenii care poate nu au avut norocul tău. Oricât de bun ar fi un medic, mai da și rateuri, din pacate. Însă, acestui medic eu ii spun pas. Nu m-au convins nici rezultatele de pe site ul lui. Pozele făcute înainte de operație arată mult mai bine decât după intervenție. Asta este părerea mea. De aia m am și înscris pe acest forum, sa caut răspunsuri, și este dreptul meu sa spun ce imi convine și ce nu. Take it or leave it!
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
1570 comentarii 1 2 ..... 52 53

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Rinoplastia pentru adolescenti
  • Complicațiile rinoplastiei
  •