Rectitudinea coloanei lombare

Buna ziua! In urma RMN-ului am primit urmatorul rezultat:
1. Hiposemnal T2, tip degenerativ/deshidratare, al discurilor lombare, cel mai accentuat L1 si L5, cu discreta scadere a lor in inaltime.
2. Protruzie discala L5 postero lateral dreapta, cu baza 18 mm, avand anteroposterior 5-6mm, maxim peste planul osos, centrata pe spatiul discal, cu stergerea grasimii epidurale si contact cu sacul dural compresia radacinii S1 dreapta, la emergenta din sacul dural
Exista posibilitatea sa va uitati putin peste ele si sa-mi spuneti daca este grav sau foarte grav si ce ar fi nevoie sa fac in continuare?
Va multumesc anticipat!
Cu bine, Alexandru
1. Hiposemnal T2, tip degenerativ/deshidratare, al discurilor lombare, cel mai accentuat L1 si L5, cu discreta scadere a lor in inaltime.
2. Protruzie discala L5 postero lateral dreapta, cu baza 18 mm, avand anteroposterior 5-6mm, maxim peste planul osos, centrata pe spatiul discal, cu stergerea grasimii epidurale si contact cu sacul dural compresia radacinii S1 dreapta, la emergenta din sacul dural
Exista posibilitatea sa va uitati putin peste ele si sa-mi spuneti daca este grav sau foarte grav si ce ar fi nevoie sa fac in continuare?
Va multumesc anticipat!
Cu bine, Alexandru
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0interpretare IRM coloana lombara
- 2rmn coloana vertebrala lombara
- 1interpretare RMN coloana
- 1Interpretare diagnostic RMN coloana (partea lombara)? Ajutor!
- 1Va rog interpretare RMN coloana lombara
- 8Rog interpretare RMN COLOANA LOMBARA
- 1RMN coloana vertebrala lombara
- 0Interpretare IRM
- 0Rezultat RMN coloana lombara nativ.
- 1Stadiu RMN post operatoriu L5-S1
- 2Fragment osos deplasat
- 0RMN coloana vertebrala
- 0Interpretare diagnostic RMN lombar
- 0Ajutati-ma va rog frumos sa-mi cititi Rmn-ul
- 0Rog interpretare RMN coloana lombara
- 0Durere in fesa stanga pana in calcai