Rezultat Histopatologic - chiuretaj biopsic
Buna ziua
In urma unui chiuretaj biopsic am primit rezultatul histopatologic: cheag fibrinohematic in care sunt incluse fragmente de epiteliu pavimentos, cu acantoza, papilomatoza si parakeratoza, de la nivelul exocolului, glande endocervicale fragmentate si fragmente de endometru cu glande in stadiul proliferativ si presecretor, unele usor hiperplazice si corion bogat celular cu zone intinse de fibroza.
Va rog frumos sa-mi ziceti daca acest rezultat indica diagnosticul de cancer. Mentionez ca rezultatul la testul Papanicolau si Hpv este bun. Diagnosticul pus de d-na doctor inainte de biopsie este de Polifibromatoza uterina.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
In urma unui chiuretaj biopsic am primit rezultatul histopatologic: cheag fibrinohematic in care sunt incluse fragmente de epiteliu pavimentos, cu acantoza, papilomatoza si parakeratoza, de la nivelul exocolului, glande endocervicale fragmentate si fragmente de endometru cu glande in stadiul proliferativ si presecretor, unele usor hiperplazice si corion bogat celular cu zone intinse de fibroza.
Va rog frumos sa-mi ziceti daca acest rezultat indica diagnosticul de cancer. Mentionez ca rezultatul la testul Papanicolau si Hpv este bun. Diagnosticul pus de d-na doctor inainte de biopsie este de Polifibromatoza uterina.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14adenocarcinom bine diferentiat G1, cu invazia in totalitate a peretelui intestinal
- 0rezultat biopsie
- 5biopsie la picior
- 1Rezultate biopsie cancer la san.
- 8Tumora temporala - Gangliogliom anaplazic
- 1Ce reprezinta diagnosticul biopsiei- carcinom ductal infiltrativ?
- 2biopsie endometru
- 2rezultat biopsie ganglion inghinal
- 0interpretare rezultat chiuretaj biopsic de endocol
- 2Biopsie endocol si endometru
- 1Este posibil sa nu fie vorba despre Boala Hodgkin?
- 0Va rog sa ma ajutati - tumora mamara, rezultat biopsie
- 0Interpretare biopsie de endometru
- 0Rog interpretare rezultat examen histopatologic excizie 2 alunite
- 0Biopsie endometru
- 7Rezultat biopsie
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
Mai multe informații despre: Biopsia de endometru rezultatul biopsiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: