rezultat histopatologic si imunohistochimic

14-08-2011
larrypass
Nu este medic/terapeut
larrypass
Buna ziua!
Socrul meu in urma unei biopsii a primit urmatorul rezultat histopatologic si imunohistochimic:

HP- Fragment biopsic tumoral constituit din proliferare tumorala maligna cu celule de tip epiteloid dispuse trabecular, insular si izolat intr-o stroma fibroasa, cu zone de necroza tumorala, celulele au citoplasma eozinofila si nuclei cu nucleoli proeminenti.
IHC- EMA pozitiv difuz in celulele tumorale; MNF116 pozitiv difuz in celulele tumorale; CK34BetaE12 pozitiv zonal in celulele tumorale; Ck7 negativ; S100 negativ; CROMO negativ; Ki67 pozitiv 60% in celulele tumorale.
Concluzii: Aspectul HP corelat cu testele IHC sustin diagnosticul de carcinom scuamos necheratinizat slab diferentiat, a se incadra in context anatomo-clinic.

Mentionez ca biopsia a fost realizata in urma unei endoscopii esofagiene, iar diagnostigul preliminar a fost tumora esofag cervical. Va rog, daca poate cineva sa interpreteze aceste analize!
70 comentarii 12 3 Înainte ›
0
14-08-2011, ora 20:01
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
da, nu sunt multe de "interpretat aici"... socrul tau are cancer de esofag, din pacate cu niste caracteristici (dupa examenele efectuate) nefavorabile.
in functie de cat de avansat este, lucru care se va vedea printr-o tomografie (CT), se va putea spune daca se poate opera cu scop de vindecare.
0
14-08-2011, ora 20:11
larrypass
Nu este medic/terapeut
larrypass
Multumesc mult pt raspuns, are si CT facut dar nu sunt acum in posesia rezultatului, pot doar sa zic ca tumora e de 2, 6 cm si are si cativa ganglioni inflamati. O sa revin cu rezultatul CT-ului cand intru in posesia lui. Sanatate!!
0
14-08-2011, ora 22:38
larrypass
Nu este medic/terapeut
larrypass
Revin cu rezultatul CT-ului:
Examenul cervico-mediastinal cu substanta de contrast IV evidentiaza ingrosare a peretilor esofagieni pe tot traiectul, din segmentul cervical pana la unirea 1/3 medie cu cea inferioara a esofagului toracal. Ingrosarea este mai accentuata in segmentul cervical si mediastinal superior unde esofagul are dimensiuni axiale de 3.5/3.3 cm si lumen excentric deplasat catre stanga. Un alt segment ce prezinta ingrosare parietala marcata concentrica cu dimensiuni axiale de 3/4, 3 cm este situat sub nivelul bifurcatiei traheale. Aspect infiltrat al grasimii adiacente din mediastinul posterior fara a putea delimita adenopatii secundare. Arbore bronsic cu aspect CT normal. Plamani expansionati, fara procese de condensare.Nu se constata adenopatii mediastinale cu caractere tumorale in prezent. Ganglion pretraheal de 5 mm, fara semnificatie patologica certa. La nivelul hilului pulmonar drept se gaseste un ganglion de 8 mm. Fara lichid pleural, pericardic sau in cavitatea peritoneala. Ficat cu dimensiuni normale, structura omogena la administrarea substantei de contrast. Cai biliare nedilatate. Colecist fara calculi hiperdensi. Splina, pancreas, glande suprarenale cu aspect CT normal. Ambii rinichi functionali, fara calculi, mase patologice sau dilatatie de cai excretorii.
Concluzii: ingrosare marcata a peretilor esofagului cervico-toracal, posibil proces proliferativ/limfom.
0
15-08-2011, ora 13:45
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
tinand cont de aspectul CT, boala se preteaza la o operatie, cu tinta de vindecare. gradul in care se va reusi asta din pacate nu tine total de calitatea actului chirurgical, ci mai degraba de cat de mare va fi extensia bolii constatata intraoperator. totusi are o sansa destul de buna, cu operatie si tratment oncologic, variate combinatii, citostatice, iradiere, urmarire, etc, asta dupa cum vor decide medicii. recomand consult si contact strans cu un oncolog dintr-un spital clinic! o sa urmeze un traseu lung si posibil sa fie si relativ dificil, dar nu disperati! exista sperante.
personal va urez mult succes si noroc! sa ne tii la curent, din cand in cand !
0
15-08-2011, ora 21:36
larrypass
Nu este medic/terapeut
larrypass
Multumesc inca o data pt raspunsul oferit, dar si pentru incurajari! Zilele acestea vom merge sa cerem si sfatul unui oncolog dar si al unui chirurg sa vedem cum procedam. Cu siguranta o sa va tin la curent cu ceea ce facem. O seara buna si cat mai multa sanatate!!!
0
19-08-2011, ora 20:08
larisa29
Nu este medic/terapeut
larisa29
Buna seara am si eu o rugaminte, sotului meu care are varsta de 39 de ani i-a aparut in urma cu putin timp un ganglion supraclavicular in dreapta dureros, in urma analizelor doctorii au crezut ca e un limfom, a facut biopsie si concluziile la biopsie au fost, , metastaza carcinomatoasa limfoganglionara, , insa nu puteau spune unde se afla tumoara primara. Am dus ganglionul la Victor Babes pt analiza imunohistochimic (scuze daca nu ma exprim bn).Intre timp am facut bronhoscopie la Nasta care a iesit ff bn, la plamani nu exista nicio tumora, si nici urma de celule canceroase ; tin sa precizez ca in urama unui tomograf CT i-au iesit:
diagnostic de trimitere : sindrom limfoproliferativ de etiologie neprecizata
reg. examinata : reg. cervicala, torace, abdomen, pelvis

rezultat:
La nivelul fosei supraclaviculare drepte se evidentiaza multiple imagini rotund ovalare, cu densitate = 60 UH postcontrast, grupate, ce ocupa intreaga fosa
Toate au dimensiuni subcentimetrice, una cu diametru = 12 mm.
Imagini asemanatoare se evidentiaza si la nivelul fosei Barety - diametru =26 mm dreapta, in fereastra aorto-pulmonara - diametru = 30 respectiv 35 mm si precarinar - diametru = 28 mm
Leziunile descrise sunt bine conturate, slab iodofile
Fara leziuni patologice pleuro - pulmonare
Ficat cu structura relativ omogena pre si postcontrast (91 UH postcontrast )
Splina cu dimensiuni in limite normale, 115 mm ax longitudinal, structura omogena
Pancreas, glande suprarenale - aspect CT in limite normale
Ambii rinichi cu dimensiuni, morfo- functionale normala
Vezica urinara in repletie, net conturata
Fara adenopatii supradiafragmatice

Concluzie : Adenopatii supraclaviculare drepte si mediastinale

Acum rugamintea mea este : a venit rezultatul de la Victor Babes iar acesta este :
Histopatologic : limfoganglioni cu intinse metastaze carcinomatoase;
Imunohistochimic: CK7 pozitiv difuz; CK19 pozitiv difuz; CEA pozitiv difuz; CA125 pozitiv difuz; CDX2 negativ; TTF1 negativ; MUC 5 pozitiv zonal; ER negativ; PGR negativ; GCDFP15 pozitiv in rare celule tumorale dispersate; KI67 pozitiv 5-10% (la suta )
Concluzii: Testele imunohistochimice sugereaza originea digestiva a tumorii: posibil originea gastrica sa originea in sfera biliopancreatica a tumorii.
N.L.:
Testele imunohistochimice se vor interpreta in context anatomo-clinic.
Intrebarea mea si rugamintea pe care o am la dumneavoastra este sa imi explicati va rog frumos ce inseamna asta, (sa inteleg ca nici aici nu si-au dat seama unde e tumora sigur?), si v-asi ruga sa ne indrumati ce sa facem mai departe suntem disperati si nu stim ce avem de facut mai departe. P.S.: sotul meu nu are niciun simptom in afara faptului ca il dor ganglioni de la umar. VA ROG SA MA SCUZATI CA AM SCRIS ATAT
0
19-08-2011, ora 21:01
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
ai scris excelent, nu ai de ce sa te scuzi! complet si explicit, fara amprente personale.
da-mi voie sa te lamuresc: analiza imunohistochimica nu poate niciodata sa precizeze CU SIGURANTA care este punctul de plecare. ce e sigur in momentul de fata este ca sotul tau are cancer, din pacate, si tot din pacate este in forma foarte avansata (cu o probabilitate de spre 99%). testul imunohistochimic a fost foarte util, pentru ca el sugereaza foarte bine provenienta tumorii primare, care poate acum sa fie cautata mai bine. ce trebuie sa faca acum este o endoscopie digestiva superioara, eventual ceva ce se cheama ERCP, eventual un examen RM de ficat, poate cu ceea ce se cheama colangio-RM. provenienta cancerului este sugerata ca fiind undeva din zona STOMAC, PANCREAS, CAI BILIARE (dreneaza bila din ficat).
din pacate, aflandu-ne in fata unui cancer in faza metastatica, el nu mai poate spera sa fie vindecat. se va indica un tratament citostatic, cel mai probabil, cu scopul de a prelungi supravietuirea si perioada pana la aparitia simptomelor. tratamentul va putea fi adaptat mai bine doar in cazul in care originea tumorii primare va fi certificata, prin metodele pe care le-am enumerat. ce trebuie sa faceti este sa vorbiti cu un oncolog, cat mai repede, daca se poate.
imi pare rau pentru diagnostic.
va urez mult succes si noroc ! tineti-ne la curent cu ce/cum/unde etc.
0
19-08-2011, ora 22:02
larisa29
Nu este medic/terapeut
larisa29
Va multumesc pentru raspunsul prompt ; ce am inteles eu acum de la dumneavoastra ca nu mai are sanse ? totusi organele vitale nu sunt afectate :( din ce am inteles de la doctori la care am fost
0
19-08-2011, ora 22:31
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
sanse pentru ce ? cu tratament are sanse sa castige foarte mult la supravietuire, este greu de exprimat cat. din pacate odata ce diagnosticul s-a departat dinspre limfom (prin imunohistochimie) si s-a apropiat mai mult de un cancer cu origine digestiva, datorita faptului ca are o raspandire a bolii catre ganglioni supraclaviculari, asta e echivalent cu stadiul METASTATIC (stadiul IV al bolii), lucru care comporta comparatie, ca prognostic, cu metastaze catre orice alt organ, fie el mai mult sau mai putin vital. iarasi, imi pare rau! totusi asta e adevarul si trebuie sa-l intelegi!
0
22-02-2012, ora 14:35
RODIMAT
Nu este medic/terapeut
RODIMAT
Buna ziua,
Soacra mea in varsta de 55 ani a fost diagnosticata cu uter fibromatos in 2010 si supravegheata pana in decembrie 2011 cand i s-a efectuat chiuretaj biopsic. In urma rezultatului primit (diagnostic: uter fibromatos cu metroregie; descriere microscopica: tesut endometrial cu glande in stadiul secretor; macroscopie: fragmenete tisulare cenusii-violacee cu diam. 1cm fiecare) s-a procedat la histerectomie totala. Din organul respectiv s-a facut examen histopatologic si imunohistochimic. Rezultatele sunt: histopatologic- fragmenete de perete uterin leiomiomatos cu focare de adenomioza, endometru cu glande sub stimul foliculinic si adenomiom polipoid atipic si imunohistochimic: ERpozitiv-50% in epiteliul glandelor endometriale; PGR pozitiv 50% in epiteliul glandelor endometriale; P53 pozitiv-15%; ACT pozitiv zonal in stoma adenomiomului polipoid atipic; CD1 pozitiv in stoma endometriala ; Ki67 pozitiv- 5%; PTEN negativ.
Va rog, daca doriti sa interpretati aceste rezultate si ce riscuri implica pe viitor.
Multumesc
0
22-02-2012, ora 22:17
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
tumoarea uterina pare a fi fost benigna. a fost facuta o operatie radicala. riscurile pe viitor sunt deci minime, cel mai probabil nu va mai avea vreodata probleme legate de acest organ.
0
24-02-2012, ora 23:26
ana_gavrila
Nu este medic/terapeut
ana_gavrila
buna seara,

In urma cu ceva vreme mamei mele i s-a inflamat un ganglion subclavicular care a fst operat si dus la Inst Victor Babes.
rezultatul a iesit cam asa:

Fragmente de tesut fibro-conjuctivsi tesut adipos cu infiltrare maligna de tip carcinomatos.
Ck7 pozitiv difuz in tumora; ER pozitiv 85-90%; CK34BetaE12 negativ; CEA negativ; PGR in lucru; CerbB2 in lucru;

Aspectul histopatologic si testele imunohistochimice sunt compatibilecu originea genito-mamara a proliferarii.
De interpretat in context clinic, imagistic.

Am inteles ca e vorba de cancer mamar. As vrea doar sa ma ajutati sa inteleg cam cat e de avansat. As mai vrea sa cer parerea d-voastra despre un produs. dar nu cred ca am voie sa il scriu aici.

Va multumesc anticpat
0
24-02-2012, ora 23:34
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
scrie ce produs vrei si nu te mai stresa, pana in momentul in care nu crezi ca devii suspectabila de reclama! cui crezi ca-i pasa de denumirile produselor ? mie nu, uite: COCA COLA ! iata, ti se pare atat de grav ? ba chiar imi place bautura asta. zi-mi ca fac reclama, sterge-mi postul, da-ma in judecata, etc. linisteste-te ! aceste lucuri nu sunt mentionate in rubrica "ATENTIE!", care devine vizibila cand postezi ceva.

in alta ordine de idei, despre cazul tau: cat de avansat e un cancer nu se poate spune doar pe baza unei biopsii. in orice caz, avand cel putin un ganglion SUBCLAVICULAR invadat, este un stadiu destul de avansat, cel putin stadiul III, la limita cu stadiul IV daca este vorba de cancer de SAN si, din pacate, cu fara dubiu stadiul IV daca este vorba de un cancer de endometru (caci poate fi si asa ceva, desi mai putin probabil). din pacate in aceste stadii este putin probabil (practic imposibil), mai ales daca e vorba de stadiul IV, ca boala ei sa fie vindecabila. trebuie totusi diagnosticata si stadializata cu responsabilitate, iar apoi consultul oncologic va decide ce e cel mai bine de facut, care e calea de a obtine cel mai mare beneficiu.

iti urez succes si asteptam sa ne mai scrii, mai ales dupa ce vorbesti cu oncologul ! numai bine !
0
24-02-2012, ora 23:49
ana_gavrila
Nu este medic/terapeut
ana_gavrila
Vroiam sa stiu ce parere aveti de produsele AHCC de la secom si de cartilaj de rechin daca ar fi bune in perioada asta sa i le dau.


multumesc
0
25-02-2012, ora 11:57
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
nu au nicio indicatie medicala neta, nu sunt niste produse cu eficienta dovedita si cantarita in nici o situatie medicala. e ca si cum m-ai pune sa imi dau cu parerea despre acadelele cu gust de cirese.
0
25-02-2012, ora 21:50
ana_gavrila
Nu este medic/terapeut
ana_gavrila
Am inteles. Multumesc oricum.

O sa va mai scriu dupa ce vb cu oncologul.

O seara placuta
0
27-08-2012, ora 13:09
Popa Alina
Nu este medic/terapeut
Popa Alina
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri, tatal meu are 54 de ani in urma cu doua luni l-am internat pe tata la sectia de gastroenterologie cu sangerare anala, i sa facut o endoscopie si i sa depistat o formatiune ulcero-vegetariana gastrica, i s-a luat bioptie si am dus-o la anatomie patologica siin urma analizei--diagnostic microscopic concluziv a iesit :fragmente de mucoasa gastrica usor edementoasa, fara atipii citologice pe sectiunile axaminate, dupa cateva zile de sangerare ea scazut foarte mult hemoglobina la 5 si la bagat de urgenta in operatie ea extirpat tumoarea care a fost de 5 cm, el acum se simte foarte bine vreau sa stiu ce trebuie sa facem deacum inainte, ce fel de tumoare este, dupa operatie am luat lamele de la biopsie si de la tumoare si le-am dus la institutul VICTOR BABES pt analiza imunohistochimic si au ajuns acum cateva zile si rezultatul este:CD117-pozitiv stroma difuz, DOG1-pozitiv difuz, CD34-pozitiv, ACT-pozitiv, S100-negativ, NSE- negativ, KI=3/50 HPF, asi dori sa-mi spuneti ce fel de tumoare este s-au cum trebuie sa procedam si ce fel de tratament trebuie facut maine mergem la un oncolog dar vreau sa stiu si de la dumneavoastra cu trebuie sa procedam va multumesc din suflet asteptam un raspuns cat se poate de repede suntem cu moralul la pamant
0
30-08-2012, ora 00:15
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
furnizati-ne rezultatul complet al examenului HISTOPATOLOGIC si pe cel al examenului IMUNOHISTOCHIMIC, cu tot cu concluziile lui, pentru a putea sa ne lamurim. un polip poate sangera periculos de mult, totusi nu e obligatoriu sa fie cancer.
0
25-09-2012, ora 12:11
Popa Alina
Nu este medic/terapeut
Popa Alina
va rog sa ma scuzati de intarziere va scriu in seara asta tot sa iau toate hartiile, am fost la oncoologul din spitalul nostru si zice ca este tumoare malinga si trebuie stopata cu tratament adica ca reapare in proportie de 3, 9 %dat din rezultatul imunohistochimic, l-a trimis sa faca analize la sange, tomograf ca sa depunem dosarul, vreau sa stiu si parerea dvs sa va scriu si de tomograf nu ne-a dat nicio explicatie nimic in legatura de tomograf si sange sunt bune, nu sunt...ma scuzati de deranj
0
25-09-2012, ora 14:24
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
reveniti cu rezultatele !
0
25-09-2012, ora 20:21
Popa Alina
Nu este medic/terapeut
Popa Alina
BLOC-64791

Histopatologic : sectiune prin peete gastric cu mucoasa glandulara indemna prezinta, la nivelul muscularis propria, o proliferare de celule cu aspect epitelioid si fusifom, cu densitate celulara moderata, dispuse intr-o stroma vasculara laxa, edematiata. Celulele tumorale prezinta atipii reduse, vacuolizarii perinucleare, fara prezenta demitoze evidente pe sectiunile examinate.

Imunohistochimic : ' CD117'pozitiva in stroma, difuz ; 'DOG1'pozitiv difuz ; 'CD34' pozitiv ; 'ACT' pozitiv ; 'S100' negativ ; 'NSE'negativ ; 'KI67'=3/50 HPF.

Concluzii: tablou histopatologic si imunohistochimic de GIST(tumora stromala gastrica) fara aspecte de invazie mucosala pe sectiunea examinata. Riscul de progresie al bolii in GIST se stabileste in functie de dimensiunea tumorala si de rata mitozelor.
In buletinul anatomopatologic 64791 nu se precizeaza talia tumorii. Daca talia tumorii este de sub 5 cm riscul de progresie este de 1, 9%, o talie intre 5-10cm conduce la un risc de progresie de 3, 6% iar peste 10 cm riscul de progresie este de 12%(dupa miettinen si lasota, 2006)

S-a primit un fragment de 5/4, 5 cm pe sectiunea aspect tumoral, deci probabil talia tumorii se incadreaza in grupa a 2a - de la 5-10 cm
0
25-09-2012, ora 20:41
Popa Alina
Nu este medic/terapeut
Popa Alina
REZULTATUL LA TOMOGRAFIE
CONCLUZII;
1. STATUS POST-OPERATOR IN LIMITE NORMALE
2.ADENOPATII MEDIASTINALE
3.SECHELE BACILARE PULMONARE SI GANGLIONARE
4.HEPATOMEGALIE; STEATOZA HEPATICA
5.HIPERTROFIE DE PROSTATA
0
25-09-2012, ora 22:45
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
da, deci este vorba de un GIST operat. ca atare pentru a beneficia (deci pentru a avea rost sa se foloseasca) de tratament cu IMATINIB (GLIVEC), trebuie sa fie clasat cu un "GRAD INALT DE RISC DE RECIDIVA". pentru asta trebuie sa aiba mai multe "criterii de gravitate" pe buletinul histopatologic, care mie unul nu-mi sunt foarte clare, de tipul: dimensiunea tumorii (peste 3 cm), rata mitotica, ruptura tumorii intra-operator.

daca se incadreaza in aceste criterii, oncologul va face fie un dosar pentru acest tratament, fie niste investigatii mai minutioase, incepand cu CT-ul de care ati amintit, pe care notuinea de "ADENOPATII MEDIASTINALE" trebuie investigata suplimentar, fie cu prelevarea unei biopsii fie cu un PET/CT, care oricum se recomanda in acest caz, e chiar musai !
0
26-09-2012, ora 10:10
Popa Alina
Nu este medic/terapeut
Popa Alina
oncologul asa ne-a spus ca din analizele de mai sus care vi--i le-am scris ca trebuie sa tina un tratament de stopare asta nu stim ce fel de tratament ce contine nu ne-a dat prea multe explcatii, doar atat ne-a spus sa asteptam tratamentul, am depus dosarul, tumora a fost de 5, 4cm si a fost scoasa acum doua luni, concluziile de la tomograf care le-am scris cum se prezinta nu-mi dau seama?pt ce a fost facut tomograful sa vada cum este dupa operatie s-au pt ce?scuzati intrebarea nu ma pricep si nimeni nu mi-a dat o explicatie.VA MULTUMESC
0
26-09-2012, ora 13:59
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
CT-ul s-a facut ca sa vada daca boala nu s-a raspandit si prin alte zone. Ca atare rezultatul este IN DOI PERI.

Notiunea de "adenopatii mediastinale" inseamna ca sunt ganglioni limfatici bolnavi. Este important de aflat daca acestia sunt bolnavi din cauza unor "metastaze", adica raspandirea acestui tip de cancer, sau din alt motiv. Deci e posibil sa trebuiasca o biopsie a unuia dintre ei. Ce dimensiuni au?
0
26-09-2012, ora 22:10
Popa Alina
Nu este medic/terapeut
Popa Alina
REZULTAT TOMOGRAFIE

-PACIENT DIAGNOSTICAT CU SCHWANOM DE PERETE POSTERIOR GASTRIC, OPERAT (IULIE 2012)
-FARA LEZIUNI DENSE CIRCUMSCRISE VIZIBILE SPONTAN SI POST-CONTRAST I.V. LA NIVELUL AMBELOR CAMPURI PILMONARE
-FARA REVARSAT PLEURAL BILATERAL
-ADENOPATII MEDIASTINALE CU URMATOARELE LOCALIZARI ; PARATRAHEAL DREPT SUPERIOR (MAXIM 7, 7 MM), PARATRAHEAL DREPT INFERIOR (16M-ACESTA PREZENTAND CALCIFIERI), IN FEREASTRA AORTO-PULMONARA(MAXIM 10, 5MM), PRECARINAR(12, 6MM_
-CALCEFIERE INTRAPARENCHIMATOASA PULMONARA(6MM)LA NIVELUL SEGMENTULUIANTERIOR AL LOBULUI SUPERIOR DREPT
-FICAT CU DIMENSIUNI CRESCUTE(DIAMETRUL ANTERO-POSTERIOR AL LOBULUI STANG 80MM, AL LOBULUI DREPT 193, 3MM), CU DENSITATE SCAZUTA DIFUZ PE SECTIUNILE NATIVE, FARA LEZIUNI DENSE CIRCUMSCRISE VIZIBILE SPONTAN SAU POST-CONTRAST I.V.
-VENA PORTA 15.5mm (DILATATA)
-CAI BILIARE INTRA SI EXTRA HEPATICE NEDILATATE.
-SPLINA, PANCREAS, GLANDE SUPRARENALE CU ASPECT NORMAL.
-DILATATII VASCULARE MULTIPLE IN HILUL SPLENIC SI LA NIVELUL MICII CURBURI GASTRICE.
-RINICHI CU POZITIE SI DIMENSIUNI NORMALE, SECRETIE SI EXCRETIE PREZENTE IN LIMITE NORMALE DE TIMP, SIMETRIC BILATERAL
-PROSTATA CU DIMENSIUNI AXIALE MAXIME 41/57, 4mm, CU PRIZA DE CONTRAST IN LIMITE NORMALE.
-VEZICA URINARA CU ASPECT C.T. NORMAL.
-FARA ADENOPATII RETROPERITONEALE SI PELVINE,
-FARA LICHID LIBER ABDOMINO-PELVIN
0
26-09-2012, ora 22:39
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
a avut vreodata tuberculoza ?
0
27-09-2012, ora 09:03
Popa Alina
Nu este medic/terapeut
Popa Alina
nu sa lasat de fumat acum vreo 2 ani
0
27-09-2012, ora 22:13
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
deci a avut tuberculoza sau nu ?
0
27-09-2012, ora 22:19
Popa Alina
Nu este medic/terapeut
Popa Alina
nu am inrebat azi si nu a avut

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
70 comentarii 12 3 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.