Rezultatul testului HCG la sange

Am facut testul HCG pentru depistarea sarcinii si rezultatul a fost, citez : 1.00 mIU/mL
Asta inseamna ca sunt sau nu insarcinata ?
Asta inseamna ca sunt sau nu insarcinata ?
5 comentarii

nu stiu din ce cauza nu apare semnul de mai mic aici pe forum, rectific.. rezultatul este : (semnul de "mai mic decat")1.00 mIU/mL

La rezultatele de la analize eu stiu din experienta ca ai valoarea si in dreapta de obicei valorile de referinta, verifica asta.

Este rezultatul mai mic pentru ca pentru sarcina trebuie sa fie mai mare de o anume valoare

Daca vrei sa stii faci un test de sarcina.ca deja raspunsul e putin intarziat.dar cand un rezultat e de 1.00 mIU/mL ar trebui sa fie negativ.hormonul din sange ar trebui sa se aproape dubleze dupa 48 de ore.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13sunt sau nu insarcinata?
- 3testul de sarcina pozitiv, menstruatie intariziata 8 zile
- 6legat de testele de sarcina
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 5test de sarcina - o liniuta, oare sint insarcinata?
- 5am 26 de zile intarziere.. sunt insarcinata?
- 4posibila sarcina?
- 5Credeti ca ar putea exista riscul instalarii unei sarcini?
- 7vreau un bebe
- 7test de sarcina
- 3sarcina?
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 2Cam la cat timp de la actul sexual este suta la suta sigur testul de sarcina?
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 3Postinor 2, test negativ
- 0primul test pozitiv, urmatoarele doua negative:(
- 8posibila sarcina? va rog un raspuns rapid
- 4Sarcina??
- 1Dupa cat timp pot face un test de sarcina?
- 0Test de sarcina pozitiv după mai mult de 10 min și al doilea negativ
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: