rigevidon
Buna ziua
Medicul ginecolog mi-a prescris contraceptive Rigevidon desi am chisturi la sani. Ieri am luat prima pastila iar azi mi-a fost foarte rau, am avut dureri groaznice de stomac si abdominale, pur si simplu ma tem sa le mai administrez. Am 39 de ani si acum 6-7 ani doar din acestea foloseam pentru reglarea ciclului si n-am avut nici o reactie adversa, doar o usoara durere de sani.Nu stiu ce sa fac, are ceva daca le intrerup?
Medicul ginecolog mi-a prescris contraceptive Rigevidon desi am chisturi la sani. Ieri am luat prima pastila iar azi mi-a fost foarte rau, am avut dureri groaznice de stomac si abdominale, pur si simplu ma tem sa le mai administrez. Am 39 de ani si acum 6-7 ani doar din acestea foloseam pentru reglarea ciclului si n-am avut nici o reactie adversa, doar o usoara durere de sani.Nu stiu ce sa fac, are ceva daca le intrerup?
2 comentarii
Dupa 35 de ani nu sunt indicate anticonceptionalele pilule.
Daca nu ai indicatie terapeutica pentru probleme ginecologice precise, renunta la ele, iti pot face mai mult rau decat bine, mai ales la nivelul sanilor.
Cere alt gen de anticoncetionale (locale).
Sanatate!
Daca nu ai indicatie terapeutica pentru probleme ginecologice precise, renunta la ele, iti pot face mai mult rau decat bine, mai ales la nivelul sanilor.
Cere alt gen de anticoncetionale (locale).
Sanatate!
Multumesc pentru raspuns.Contraceptivele mi s-au prescris( in urma unor analize) pentru suspiciune de endometrioza si ciclu neregulat-adica nu-mi vine niciodata la o data fixa, de obicei imi vine mai repede cu cateva zile si am de fiecare data dureri groaznice de burta( cat tine ciclul) iar ciclul e abundent.. Am sa renunt la ele, mai mult ca sigur de la ele am durerea de stomac.
Alte subiecte recente din această secțiune: