Rinoplastie dr.Daniel Popescu - sfaturi

218 comentarii 1 2 ..... 678 Înainte ›
0
26-04-2019, ora 09:48
2019 Maria
Nu este medic/terapeut
2019 Maria
Mă bucur că ești satisfăcută de rezultat! Și la mine consultația a fost f bine așa că mă voi opera in Iunie. La recomandarea doc. Popescu am mai cerut second opinion de la alți doctori, dar tot la dânsul am hotărât că mă voi opera.
0
28-04-2019, ora 15:10
Bal.Laura
Nu este medic/terapeut
Bal.Laura
Da, felicitari! O sa iti iasa totul foarte bine. Vei vedea!
Esti pe cele mai bune maini pentru rinoplastie.
0
28-04-2019, ora 20:23
idanna
Nu este medic/terapeut
idanna
Unde este clinica si cum se numeste, unde se gaseste dl doctor Popescu?
0
28-04-2019, ora 22:50
Bal.Laura
Nu este medic/terapeut
Bal.Laura
La Proestetica / Monza in Dorobanti pe strada Tudor Stefan
0
02-06-2019, ora 15:23
AnaEpure
Nu este medic/terapeut
AnaEpure
Buna! Eu m-am operat la doctorul Popescu in 2016. Am avut 2 operatii la dansul la o distanta de 6 luni una de cealalta.
Prima operatie mi-a lasat nasul cu un aspect muult mai mare decat era inainte, cu dificultate de respiratie si foarte cocosat!! Tin minte si acum ca, in ziua operatiei doctorul a spus ca o sa mai discutam o data si dupa voi intra in operatie. Ceea ce s-a intamplat am vazut ca s-a intamplat si la alti pacienti. Domnul dr a venit, a ramas in usa si a spus “ati adus banutii?” dupa care i-a luat si a plecat. Aceasta a fost ultima mea sansa sa mai vorbesc cu el, evident irosita.
Am decis sa ma operez la dansul a doua oara pentru ca a doua operatie a fost gratuita (am platit doar anestezia 500 € ) si pentru ca pur si simplu nu mi -a venit in minte faptul ca e nepregatit. Domnul doctor e carismatic asa ca a reusit sa ma pacaleasca si sa ma faca sa cred ca este pregatit. Pot spune ca a fost o imbunatatire la aspect de 10% dupa a doua operatie. Eu tot nu puteam respira (imi era foarte greu pentru ca sunt sportiva) iar acel 10% s a diminuat in timp pentru ca varful s a lasat iar dupa cateva luni si aveam o columella pronuntata.
Mai mult decat atat, asistentele au fost extrem de nepoliticoase pe toata durata sederii. Unul din multiplele exemple a fost cand, in momentul in care m-am trezit in scaunul cu rotile din anestezie am intrebat in engleza (eram foarte ametita si locuiesc in anglia de cativa ani asa ca nu am realizat ce se intampla atunci, fiind slabita) daca totul este okay. Mi s-a raspuns, pe un ton agresiv: “Da’ romana nu mai stii?!”. Acest episod m-a lasat cu o alta amintire amara legata de experienta mea la acest doctor.
Domnul doctor nu a ascultat deloc ce l-am rugat sa faca, ba chiar a facut mai rau! Am postat un review intreg cu experienta mea pe mai multe site uri (da, e copy-paste pentru ca e acelasi review facut de mine care vreau sa fie citit de cati mai multi oameni care au sansa sa il EVITE!). Daca doriti dovezi eg. rapoarte post operatorii (semnate de doctor si spital), poze DIN spital cu mine, inainte si dupa, va pot trimite pe ana_alexa2499@yahoo.com. Spun asta acum ca sa evit comentariile care spun ca mint (ce motiv as avea sa mint despre un doctor si experienta mea?..)
Acum sunt operata in Istambul (a 3a oara) cu jumatate din pretul pe care l-am platit la Popescu si sunt EXTREM de multumita!
O zi buna
1
22-06-2019, ora 15:29
2019 Maria
Nu este medic/terapeut
2019 Maria
Am închis aproape o luna de la operatia de rinoplastie la Dr. Popescu. Aproape ca nici nu îmi mai amintesc de cum eram inainte. Nasul acesta parca este cel cu care m-am născut. Totul legat de operatie a decurs perfect din puncutul meu de vedere. De la doctor am avut permanent același vibe pozitiv ca și la consultații. Asistentele foarte drăguțe și m-au îngrijit permanent cu maximă atenție. Niciodată nu s-a pus problema banilor sau sa insinueze cineva ceva urât. Totul a fost perfect pus la punct încă inainte de operatie. Plata, analize etc.
Pentru mine a fost prima operatie ever, asa ca nu pot sa compar, dar pot sa spun ca a fost o experiența interesantă. Sunt EXTREM DE MULTUMITA! Multe mulțumiri celor cu care am interacționat pe acest forum! La fel, recunoștință și aprecierea mea pentru doctor, anestezist și asistente.
0
02-07-2019, ora 16:54
Bal.Laura
Nu este medic/terapeut
Bal.Laura
Doar ti-am promis ca o sa fie totul bine :))
0
19-07-2019, ora 12:31
Rak
Nu este medic/terapeut
Rak
Bun, am 13 zile de la operatie, nu am nicio durere, nasul il am umflat dar mai mult pe partea stanga. Si fata mai e un pic umflata, nu prea pot sa zâmbesc. Tenul a devenit foarte gras, uleios, mai ales pe nas plus ca m-am umplut de coșuri pe fata. Ce produse sa folosesc ? Este ok sa curat pielea nasului foarte usor ?
0
19-07-2019, ora 13:13
idanna
Nu este medic/terapeut
idanna
Eu am 10 luni de la operatie si inca e umflat pe mijloc. Trebuie sa ai fff multa rabdare. Rezultatul final se vede in 1-2 ani.In aceea ce priveste partea cu "ingrasarea fetei" cred ca trebuie sa mergi la un dermatolog. Poate sa fie si ceva hormonal, dar, din nou, nu are de-a face cu operatia de rinoplastie.
0
19-07-2019, ora 14:29
Rak
Nu este medic/terapeut
Rak
Înainte nu aveam problema asta cu tenul, nu stiu ce sa zic.. partea stanga a nasului inspre ochi e mai umflata ca cealalta parte, arata a fi strâmb. E normal ?
0
19-07-2019, ora 15:11
idanna
Nu este medic/terapeut
idanna
Daca e doar umflat intr-o parte, mai mult decat in cealalta, cred ca e ok ( am avut si eu asa ), dar daca e stramb, cu totul , banuiesc ca nu e ok, nu are cum sa se indrepte tot nasul. Ce medic te-a operat?
0
19-07-2019, ora 16:21
Rak
Nu este medic/terapeut
Rak
E mai umflat in partea de sus înspre ochi, am avut într-adevăr pe partea stanga o chestie de nu puteam respira.
0
19-07-2019, ora 19:46
Bal.Laura
Nu este medic/terapeut
Bal.Laura
Rak, banuiesc ca nu te ai operat la Popescu pentru ca noi am avut la recomandari dupa operatie un gel de curatat pielea. Altfel, eu nu am avut nevoie de el.
Am vazut ca ai scris multe intrebari pe forum dar cred ca cel mai bine iti intrebi direct doctorul tau.
0
19-07-2019, ora 20:12
silviastr
Nu este medic/terapeut
silviastr
13 zile de la operație este încă devreme, nasul se va modifica pe parcursul unui an și poate și mai mult. este totuși vorba despre o operație destul de importantă la nivelul feței, iar dacă ți-a scos din partea stanga ceva ce obtura respirația, locul respectiv trebuie sa se vindece. Partea de cosmetica se rezolva, mie dl dr popescu mi-a recomandat un gel fără săpun. Cel cel mai bine îți intrebi și doctorul dacă ai nelămuriri!
1
20-07-2019, ora 13:06
Bal.Laura
Nu este medic/terapeut
Bal.Laura
La mine la 4 luni deja dupa operatie totul a devenit natural. Am inteles ca asta va fi si rezultatul final. In afara de primele 2 saptamani de fapt nici nu a fost prea umflat. Respiratia este perfecta pe ambele nari. Nu am avut nici un fel de taietura la nas. Ma rog, nici un fel fe tăietura vizibila. Totul intern. De asta recuperarea asa buna.
1
04-07-2020, ora 15:03
IOANNA1
Nu este medic/terapeut
IOANNA1
Dl dr Daniel Popescu este exceptional pentru rinoplastii! Rezultatul meu este exact asa cum mi a descris ca va fi! Nu cred ca as fi avut o operatie mai reusita altundeva la alt medic in orice alta tara.
1
03-08-2020, ora 18:15
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Buna! Am 4 zile de la operația de rinoplastie si ma simt perfect! Am un mic pansament pe nas si se vad firele, pentru ca au fost micsorare si nările, dar in rest nimic. Am respirat direct pe nas, imediat după operație. In primele 3 zile, am simțit zona putin umflată, adică un mic disconfort, dar nu durere.
O mare diferenta fata de prima rinoplastie făcută cu ani in urma, cand zona era foarte sensibilă și orice atingere durea, chiar si cand vorbeam aveam o mica durere. Plus ca am stat bandajata cred ca vreo 2 luni.
Operatia a fost făcută de domnul doctor Popescu Daniel. Pana acum e totul perfect, astept sa dau jos bandajul, in cateva zile. Deja imi place mult ce vad :). In ceea ce privește postarile despre experiența urâtă pe care o relatează vreo 2 persoane pe forumuri, pot sa va spun ca trecând prin experiența operației cu domnul doctor, eu nu pot sa le cred. Nici vorbă sa ma întrebe dacă am adus bănuiți, ba chiar l-am întrebat eu de câteva ori cum facem cu plata, pentru ca nici nu a adus vorba. Plata a fost făcută prin virament bancar, în baza unei facturi, după ce l-am întrebat de vreo 3 ori cum sa plătesc. Avea alta treaba omul, nu banii. De rezultat, mai postez cand ma voi putea pronunța. Multa bafta celor care vor sa se opereze, alegeți un doctor bun din prima! E foarte important.
1
03-08-2020, ora 18:33
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Aaa, si referitor la faptul ca nu e atet la ce vorbesti cu el la consultatie, nimic mai fals. Inainte sa intru in operatie, a venit la mine in rezerva sa mai vorbim despre ce vreau sa modifice. Eram atât de emoționată, încât n-am mai știut sa-i spun decat ca as vrea sa fie mai mic. Si-a amintit singur, de la consultația pe care am avut-o cu dânsul cu mai bine de o lună în urmă, toate detaliile pe care le-am subliniat atunci. Mi s-a parut Wow! N-am cuvinte!
0
29-11-2020, ora 22:27
Creatza225
Nu este medic/terapeut
Creatza225
Buna seara! Am si eu nevoie disperata de niste sfaturi in ceea ce priveste rinoplastia secundara. Acum 3 ani am fost operata la dl doctor Daniel Popescu si nu sunt multumita de rezultat din punct de vedere estetic.Cocoasa a inceput sa creasca la loc si nasul sa se lateasca, nu stiu ce se intampla.Am fost la dl Antohi acum 2 saptamani pentru o consultatie, dar am iesit de la dansul in lacrimi dupa ce mi'a spus ca este o operatie foarte grea care are niste riscuri ridicate pe care trebuie sa mi le asum, ca operatia poate dura intre 5-6h si ca diferenta no sa fie wow.A mai precizat ca daca este cazul o sa'mi recolteze cartilaj din coasta.Ce m'a deranjat cel mai tare este faptul ca nu poate sa'mi mai subtieze columela asa cum vreau eu.Am fost dezamagita complet, eu punandu'mi toata baza in dansul ca fiind cel mai bun medic pe rinoplastie din tara( cel putin in ceea ce priveste rinoplastia secundara).As mai vrea si o a doua opinie si ma gandeam la Dl doctor Lucian Fodor, doar ca este cam departe de mine, eu fiind din Constanta.As vrea sa aud pareri din partea celor care au avut rinoplastii secundare sau cunosc cazuri reale din partea persoanelor apropiate.Please heelp!!!!
0
30-11-2020, ora 00:14
Bal.Laura
Nu este medic/terapeut
Bal.Laura
Buna! Eu sunt f multumita de rezultat la Dr Popescu. Acum cred ca trebuie sa tii cont ca el face nasuri cat mai naturale fara sa se vada ca sunt operate. Adica mai bine un nas natural cu mici imperfectiuni decât un nas perfect dar artificial. Spun asta pt ca văd ca și Dr Antohi ti a spus ca nu ți face exact așa cum îți dorești. Nu știu dacă este adevărat tot ce am scris, in cazul tău dar sper sa ajute puțin părerea mea.
2
10-04-2022, ora 22:03
Aania
Nu este medic/terapeut
Aania
Buna. Socata si consternata, vreau sa impartasesc experienta mea oribila cu Popescu Daniel.
Am avut rinoplastie secundara la el. Aveam (si inca am) un nas cu probleme, cu piramida nazala extrem de subtire, ce necesita cel mai probabil reconstructie, inclusiv dupa spusele lui.
La prima consultatie mi-a spus ca imi va lua cartilaj din sept, la a doua de la ureche, ca nasul meu trebuie largit sus si îngustat jos, ca trebuie sa fiu puternica ca probabil nu o sa arate bine imediat dupa operatie, etc, multe discutii in care chiar a parut ca stie ce este de facut si ca o sa imi reconstruiasca nasul, inclusiv ca o sa pot respira mai bine (dupa parerea lui, eu nu puteam respira bine pt. ca era piramida nazala prea subtire).
In fine, am avut operatia, recuperare extrem de usoara... si cand a sosit momentul indepartarii bandajului, surpriza, nasul meu arata aproape la fel ca inainte+ alte noi probleme.
Nu mi-a prelevat deloc cartilaj cum mi-a spus pt. a-l largi, nu mi l-a ingustat deloc jos (este in continuare lat aproape cat gura), nici macar nu a incercat sa rezolve ceva, efectiv l-a lasat asa.
Alte noi probleme: mi-a facut o nara mai mare si orientata in sus si una mai mica si putin picata + osul vizibil deplasat in partea de sus, langa spranceana, acolo unde probabil a incercat sa mi-l largeasca.
Plus niste crestaturi in os pe suprafata piramidei nazale. Cu nara stanga respir la fel de prost, efectiv o operatie facuta in batjocura.
Mi-am mentinut totusi calmul si doar i-am scris un email in care i-am vorbit foarte politicos, dar i-am mentionat problemele existente, sperand totusi intr-o rezolvare, o reinterventie macar.
Nu am primit raspuns. Am sunat a doua zi, tot eu politicoasa, spunand ca il deranjez la telefon pt. ca nu am primit un raspuns la email. Mi-a vorbit extrem de arogant spunand ca nici nu as fi primit vreun raspuns.
Si ca s-a uitat el la pozele facute dupa operatie si ca nasul arata foarte bine si sa nu ma mai gandesc la el si sa nu mai uit in oglinda ca sunt tanara si frumoasa, dar sa vin totusi dupa o luna sa se uite. Mentionez ca acum are controalele stabilite la o saptamana si la 4 luni de la operatie.
Am mers la o luna la control si ce am patit a fost ceva aproape ireal, ce m-a lasat in stare de soc.
M-a lasat sa ii spun din nou toate problemele, iar la final imi raspunde ironic ca nasul este si arata foarte bine. Si ca nu am de ce sa nu respir bine.
Eu din nou am incercat sa ii explic ca arata la fel ca inainte si ca nu se cunoaste nimic, ca nimeni nu si-a dat seama de vreo schimbare, iar el radea de mine, cica e bine ca am si martori.
Si daca nu imi convine, cica sa merg la colegii lui sa ma operez iar.
I-am spus ca nu mi se pare ok sa imi spuna asta pt. ca operatia este platita la el si ca imi doresc o rezolvare, cum este si firesc.
Atunci mi-a spus ca nu mai are ce sa discute cu mine si ca sa ies imediat afara.
Eu efectiv paralizasem, nu imi venea sa cred in ce hal putea sa ma trateze, cum un 'doctor' putea sa se comporte in asemenea hal cu pacientii lui, mai ales cu o femeie. Nici nu mai puteam sa vorbesc, imi venea sa plang.
Iar el ridica si mai tare tonul si se uita foarte urat la mine si repeta obsesiv ca am depasit limitele rabdarii lui si cica sa nu il fac sa isi piarda rabdarea.
In conditiile in care eu nu i-am spus un singur cuvant aiurea, tot timpul am fost foarte politicoasa, nu am vorbit urat deloc.
Dar vezi Doamne, adica cine sunt eu sa il contrazic pe el?Nu mai recunostea absolut nimic din ce spusese la consultatii si cand ii reaminteam ce mi-a spus, imi zicea ca nu este adevarat, ca nu avea cum sa imi zica ca va face aia si aia. Ingrozitor.
A inceput sa tipe la mine sa ies afara si se ridica de la birou si face pasi inainte si inapoi si misca scaunul de langa mine si isi indreapta mainile spre geanta si bratul meu, sa ma dea afara din birou, comportament de om cu probleme (incerc sa nu folosesc alti termeni care l-ar defini mai bine).
Mie nu imi venea sa cred, parca eram intr-un film horror.
Abia atunci am putut sa reactionez si sa ma ridic de pe scaun si sa plec, mai mult de frica sa nu ma bruscheze... pt. ca ale lui cuvinte si tonul folosit si apropierea de mine pareau a amenintare fizica.
Afara toata lumea se uita mirata, probabil se auzisera tipetele lui pt. ca are cabinetul chiar langa receptia clinicii.
In viata mea nu am crezut ca pot sa patesc asa ceva si ca pot fi tratata astfel, cuvintele sunt de prisos. Am iesit si plangeam pe strada, nu imi venea sa cred.
Asa ca ganditi-va de 1 milion de ori inainte sa va lasati pe mana acestui individ.
Ori ca aruncam pe fereastra peste 5000 de euro, ori operatia la el... plus comportamentul oribil de dupa, care m-a lasat cu alta trauma.
Imediat ce se vede cu banii in cont, nu il mai intereseaza nimic, de fapt singurul raspuns de la el legat de operatie l-am primit la email-ul in care i-am spus ca am transferat banii pe operatie in cont. Cu "multumesc"...
1
11-04-2022, ora 19:30
Mirafiore Ana Maria
Nu este medic/terapeut
Mirafiore Ana Maria
Domnul Doctor Daniel Popescu este un medic Extraordinar! Atat in sala de operatii unde reuseste rezultatele binecunoscute, cat si in cabinet prin profesionalismul sau in relatia cu pacientii.
Reputatia dumnealui este ireprosabila de multi ani in ciuda unor calomnii fara sens.
Tot respectul si admiratia mea!
2
12-04-2022, ora 08:59
Aania
Nu este medic/terapeut
Aania
Da, si cu mine s-a purtat bine (normal), asta pana cand a fost indepartat pansamentul si am vazut ca nimic din ce imi promisese inainte de operatie nu a indeplinit si ca nasul arata practic la fel si mi-am exprimat nemultumirea, rugandu-l sa rezolve aceasta problema.

Atunci s-a transformat intr-o cu totul alta persoana si a urmat tot ce am relatat mai sus. Nu sunt deloc calomnii sau inventii, asta mi-a fost dat sa traiesc, oricat de incredibil pare.
Nici mie nu imi venea sa cred si mi-a luat ceva timp sa realizez, m-a lasat in stare de șoc si traumatizata al lui comportament.

As vrea sa adaug ca am vorbit recent cu multe fete nemultumite de operatia la dr. Popescu si care se plang mai ales de comportamentul lui oribil si nepasator, dupa ce acestea isi exprima nemultumirea legata de operatie.

Iar pentru fetele care decid totusi sa il aleaga, am un sfat.
ATENTIE !!!
Fetelor, aveti mare grija ce semnati inainte de operatie. Aveti grija la consimtamintele care va sunt transmise pentru semnare.
Nu acceptati sub nicio forma ca pozele/filmarile facute inainte si dupa operatie de catre doctor sa devina proprietatea lui si ca el poate dispune de ele cum doreste, in mediul online.
Spuneti clar ca nu sunteti de acord si sa scoata neaparat acel paragraf din act, inainte sa semnati. Daca nu vrea, nu semnati si nu va operati !!!
Pentru ca nu aveti nicio certitudine ca operatia va fi una reusita.
Daca nu va reusi si alegeti sa va exprimati nemultumirea, riscati sa fiti hărțuite cu acele poze chiar de catre medic, cum se intampla in cazul meu.

Eu nu am fost de acord cu publicarea pozelor mele in aceste circumstante si cu toate acestea, dr. Popescu le-a publicat, impotriva vointei mele, intr-o postare ce nu are deloc caracter medical, ci mai degraba de cancan, pentru a se razbuna pentru ca am decis sa fac experienta mea cu el publica.

Nici macar nu este legala maniera cum a procedat deoarece mi-a lezat dreptul la imagine si la viata privata, dar setea dansului de razbunare se pare ca este mai presus decat respectarea legii insasi.
Aceasta cred ca spune multe despre caracterul unei persoane, trageti voi concluzia.

Deci MARE ATENTIE !!!
1
12-04-2022, ora 22:32
Theoteo
Nu este medic/terapeut
Theoteo
Ție nu iti face rau deloc prin postarea pozelor din contra demonstreaza ca ai plătit o suma de bani pentru nimic si ca ai dreptate, îmi pare rau prin ce treci, sper sa reușesti sa ajungi la o rezolvare cumva.Iar despre comportamentul dlui Popescu- josnic.Am vazut si eu postarea si eu una mi-am schimbat complet parerea despre dansul..
0
15-04-2022, ora 16:12
Bal.Laura
Nu este medic/terapeut
Bal.Laura
Recomand 100% doctor Daniel Popescu
Nu neg ca exista pacienți cu nemulțumiri. Neg însă ca doctorul nu le-ar finoferit toate informațiile necesare înainte de a se decide sa se opereze la el.
1
19-04-2022, ora 15:40
Julia-R.
Nu este medic/terapeut
Julia-R.
Am 4 luni de la operatie de rinoplastie la dr. Daniel Popescu. Totul a decurs bine si il recomand cu toata convingerea. Atitudine ireprosabila de la prima consultatie la ultimul control! A explicat foarte clar ce se intampla cu nasul meu, ce probleme are si ce optiuni exista. Operatia a decurs neasteptat de usor, mai ales prin comparatie cu relatarile auzite de pe la alti doctori.
Recuperarea si ea usoara cu mici umflaturi ocazionale. Respiratia mult imbunatatita. Oricum totul peste masura asteptarilor. Pretul il stiam dinainte fiind afisat pe site-ul dl doctor. Pozele cu operatiile dansului le stiam de pe Instagram. Fata operata in aceiasi zi cu mine, si ea foarte bine, foarte multumita.
Deci, fara isterii si aruncat cu pareri aiurea.
Sa auzim de bine toata lumea!
0
28-04-2022, ora 19:57
@darius
Nu este medic/terapeut
@darius
Primesc unoeori notificari pe mail despre postari pe acest topic. Uneori le si citesc. Mult mai rar raspund si eu. Am multi ani de la operatie de rinoplastie la Dr Popescu Daniel. Foarte multumit. Recunoscator medicului pentru cum s a purtat cu mine si cum m a tratat. Postari mizerabile in cascada care nu au legatura cu realitatea apar frecvent si va recomand sa le ignorati
0
29-04-2022, ora 15:48
Theoteo
Nu este medic/terapeut
Theoteo
Mie sincer postarea ta mi se pare suspectă, ca nu vreau sa ma exprim așa urat ca tine..
Ca și comentariile multora de aici care vorbesc de parcă ar fi fost acolo prezenți si știu ei tot.
Tare ciudat e acest forum si chiar am ajuns sa cred ca multe conturi sunt fake sidoar sa faca reclamă cum mai spuneau unii pe aici, altfel nu îmi explic agresivitatea voastră cand cineva nu vine aici doar sa ridice in slăvi doctorul..
Eu nu am fost acolo si nu știu exact cum a fost dar gandesc obiectiv si sincer și mie îmi venea greu sa cred, asta pâna cand am văzut postarea pe pagina dlui Popescu. Practic și-a tăiat singur craca de sub picioare cu postarea aia..nu a facut decât sa demonstreze ca autoarea postarii de aici are dreptate.
Iar faza cu violența daca e adevarata mie deja mi se pare caz penal si ca ar trebui sa fie tras la răspundere.
Ideea e ca per total sunt atât de multe pareri negative despre el încat sincer eu chiar nu cred ca toti oamenii aia mint, nu vad motivul. Fara foc nu iese fum niciodată...Și e grav, fftt grav asta
0
29-04-2022, ora 20:00
@darius
Nu este medic/terapeut
@darius
Suspect este ca postezi niste pareri fara sa cunosti despre cine e vorba! Cei care chiar il cunosc pe medic isi dau seama cat de lipsite de coerenta sunt aceste mesaje. Cei care chiar isi doresc o rinoplastie stiu cat de greu gasesti un medic cu adevarat bun. Parerile negative de care te agati tu, sunt doar niste masaje repetate care au un singur scop : defaimare si razbunare.
0
29-04-2022, ora 22:11
Theoteo
Nu este medic/terapeut
Theoteo
Ba uite ca îl urmaream de multa vreme si mereu mi se parea aiurea cum raspunde uneori si alte chestii pe care le-am sesizat de-a lungul timpului. Un om într-adevar preocupat de medicina și sa faca bine are cu totul alta atitudine..
Și mie sincer chiar nu mi se pare defăimare sa iti spui povestea. Așa ajuți si pe alții sa știe la ce sa se aștepte pe bune. Eee ca nu îi convine doctorului asta e altă treabă.Daca sunt doctori care vor doar sa fie ridicați in slăvi, atunci sa opereze si sa se poarte impecabil mereu, nu sa își bată joc de pacienți.Si nu ma refer neapărat la acest doctor, ci in general..ca sunt destule cazuri.
Sau răzbunare.De ce răzbunare?
Esti foarte subiectiv si nu are noimă ce spui si mie mai degrabă mi se pare ca aproape toate comentariile voastre sunt trase la indigo, reclamă si iar reclamă!
Și atacați persoanele care nu îi fac la rândul lor reclamă si au alta părere..asta e cel mai grav.
Oricum un om inteligent își da seama de adevăr.
Nu te obosi sa îmi raspunzi, nu am chef de polemici!!
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
218 comentarii 1 2 ..... 678 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Complicațiile rinoplastiei
  •