Rinoplastie dr.Daniel Popescu - sfaturi

218 comentarii 1 2 ..... 7 8
0
30-04-2022, ora 00:46
@darius
Nu este medic/terapeut
@darius
- 20 persoane scriu ca sunt multumiti de Dr Popescu - spuneti ca ii fac reclama?!
O persoana scrie 20 mesaje la fel, cu tenta tendentioasa - 20 alti postaci apar deodată sa aplaude! !
Nu te obosi sa mi explici cum se face TROLLING ! !
0
30-04-2022, ora 03:13
Theoteo
Nu este medic/terapeut
Theoteo
Unde vezi tu 20 de mesaje la fel si 20 de postaci care aplaudă?Cât poți sa inventezi, mie nu imi vine sa cred.Sunt multe păreri negative despre acest doctor Popescu ieșite la lumină pe parcursul a mulți ani de zile.
Dupa tine e aceeasi persoană care postează de ani de zile cu povești diferite???Ma faci sa râd..
Și daca nu sunt de acord cu tine asta inseamnă ca sunt postac?Eee uite ca nu sunt de acord si mi se pare josnic ce văd aici.
Si legat de cazul asta sunt convinsă ca e real pentru ca doctorul a postat asta pe pagina lui și nu a postat tot mesajul autoarei, iar e dovadă de ceva putred la mijloc.Lucrarea dânsului numai zic ca e de toata jena, sa ai un scor de 5800€ pentru asa rezultat mie mi-ar fi și rușine sa cer, ar fi sub demnitatea mea. DA, ASTA E PĂREREA MEA!!!Sa văd acum cate conturi fake mai apar sa se ia de mine!
0
30-04-2022, ora 06:51
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Bine ca e parerea ta. Noi cei care ne-am operat la doctorul Popescu, avem alta parere. Aste e!
Eu nu stiu unde ai gasit tu acesti multi nemultumiti, am gasit si eu vreo 2-3 maxim inainte de operatie. Ma bucur ca n-am gasit mai multi. Cine stie la cine ma operam si ce porcarie iesea. Macar am putut lua o decizie buna si sunt foarte multumita de rezultat, la fel ca si alte foarte multe persoane cu care am vorbit inainte de operatie si dupa.
0
30-04-2022, ora 08:10
Julia-R.
Nu este medic/terapeut
Julia-R.
Repet, foarte multumita de Dr. Popescu. Toata lumea operata la el, cu care m-am intersectat, toti super incantati. Si nu sunt putini!
Ce facem noi cu banii nostri e treaba noastra, Theoteo! Continua tu sa scrii la 3 dimineata despre chestii cu care nu ai legatura si care costa bani pe care oricum nu-i ai :))
0
01-05-2022, ora 09:34
Theoteo
Nu este medic/terapeut
Theoteo
Dar de unde știi tu ca nu îi am? Ehh crede-mă ca nu asta ar fi problema daca tot te framânta daca am eu bani sau nu, ci ca nu m-aș opera la un doctor slab pregătit sa nu știe ce sa faca si nu se vadă nimic sau sa îmi faca mai rău.. și sa mai și platesc pentru asta. Dar e bine ca voi ati fi dispuse :)
Și era vorba de postarea despre care Darius a spus ca este mizerabila..Voi v-ați uitat macar ce nas i-a făcut celei care a postat?Doamne ferește, de toata jena!
Iar legat de păreri negative, intră pe fb mai bine sa vezi ce se scrie despre el si persoane care chiar îsi arata fata nu ca aici unde cred ca majoritatea care il ridica in slăvi sunt conturi fake..
0
01-05-2022, ora 10:51
Julia-R.
Nu este medic/terapeut
Julia-R.
Da, Theoteo, normal ca am citit pe Facebook si pe formumuri inainte de a hotari sa ma operez la el! Evident ca nu erau pareri de luat in seama! Stii si tu foarte bine asta!
Normal ca poza fetei arata foarte bine. In afara de tine, toata lumea vedea asta! Si tu vezi de fapt, sunt sigura :))
Nu il ridica nimeni in slavi. Doar spunem care este experirnta noastra. Lucru care vad ca enerveaza teribil pe unii.
0
01-05-2022, ora 18:18
Theoteo
Nu este medic/terapeut
Theoteo
Doamne ferește, ce oameni.Deci daca tu spui cu atâta nonșalanta ca nasul ala arata foarte bine cand e botched nose in toata regula, e clar.Cont fake de făcut reclama scrie pe tine. Mie sa imi faca un așa nas cred ca aș înnebuni..nici nu vreau sa ma gândesc sincer, mi-e mila rau de fata aia.
Și asa e, tu ai dreptate din spatele unui nick fals, nu toate persoanele care nu se tem sa iși arate fața si comenteaza negativ de doctor si vin si cu dovezi :))) Ce sa zic, ești amuzanta tare, dar mai incearca și canta la alta masa, poate te crede cineva. Hai, pa ca nu am cu cine, m-am convins
0
01-05-2022, ora 19:03
Remiliciu
Nu este medic/terapeut
Remiliciu
Eu cred ca tu esti un cont fals, @Theoteo. Tu ce treaba ai pe-aici? Ai vreo treaba cu rinoplastia? Ai facut vreo operatie, sau pur si simplu te plictisesti si-ti dai si tu cu parerea?
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
218 comentarii 1 2 ..... 7 8

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Complicațiile rinoplastiei
  •