Risc de sarcina?

02-02-2019
Inna1
Nu este medic/terapeut
Inna1
Bună ziua. Ieri, în 1 februarie, ora 13 am întreținut un contact sexual neprotejat și mi-e frica sa nu rămân însărcinată, sunt minora.. El a spus ca nu s-a terminat, deoarece simțea altfel, și ma gândesc ca dacă își dădea drumul în mine, simțeam și eu, asa e? Și nu am simțit.
Dar el, ca să fim siguri i a cerut unei prietene, anticoncepționale. Dupa aceea ne am dus la un prieten și am vorbit cu mama acelui prieten și mi a spus ca anticoncepționalele se iau în ziua pornirii menstruației, ci nu în ziua actului sexual neprotejat și se iau în funcție de zilele acelea scrise pe ambalajul pastile și ca nu ma ajuta cu nimic. Mi - a spus ca dacă nu și-a dat drumul, nu am de ce sa îmi fac griji, și multe se chinuie sa rămână însărcinate când partenerii lor își dau drumul în ele și nu rămân, asa ca să nu imi fac griji, sa aștept pana îmi vine menstruatia. Ultima menstruație a fost de pe 17 ianuarie pana pe 21 ianuarie, iar acum ar trebui sa îmi vina pe 14 februarie. Am o frica în mine..sunt minora..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •