risc de sarcina?
In prima zi dupa ce mi-a incetat menstruatia, am avut contact sexual cu prietenul meu dar s-a rupt prezervativul. Din fericire a observat repede, asa k nu a ajuns sa ejaculeze in mine.
Am luat totusi si pastila de a 2a zi, postinor2 parca ii zice.
Dar acum stau si ma gandesc daca pot totusi ramane insarcinata. Probabil a eliminat sperma si inainte de ejaculare.
Ciclul meu este de obicei la 28, 27 d zile, deci ovulatia se produce cam in a 13a zi. menstruatia imi dureaza 6 zile, deci imi raman intre cele doua 6 zile. Spermatozoizii pot trai in unele cazuri pana la 7 zile, deci ar fi totusi o sansa, kiar daca destul de mica, ca ovulul sa fie fecundat.
Mai trebuie sa-mi fac griji daca totusi am luat postinor2? Mai pot fi spermatozoizi in mine? Ar trebui sa mai iau o pastila si in ziua ovulatiei sau pot sa stau linistita?
Va rog raspundeti cat mai repede. Va multumesc!
Am luat totusi si pastila de a 2a zi, postinor2 parca ii zice.
Dar acum stau si ma gandesc daca pot totusi ramane insarcinata. Probabil a eliminat sperma si inainte de ejaculare.
Ciclul meu este de obicei la 28, 27 d zile, deci ovulatia se produce cam in a 13a zi. menstruatia imi dureaza 6 zile, deci imi raman intre cele doua 6 zile. Spermatozoizii pot trai in unele cazuri pana la 7 zile, deci ar fi totusi o sansa, kiar daca destul de mica, ca ovulul sa fie fecundat.
Mai trebuie sa-mi fac griji daca totusi am luat postinor2? Mai pot fi spermatozoizi in mine? Ar trebui sa mai iau o pastila si in ziua ovulatiei sau pot sa stau linistita?
Va rog raspundeti cat mai repede. Va multumesc!
1 comentarii
BUNA !
Sa inteleg ca ai luat anticonceptionale?Daca e asa stai linisitia ca nu sunt sanse sa ramai... Daca doctorul tau ginecolog ti le-a prescris inseamna ca sunt bune si nu sunt sanse... Eu cand luam anticonceptionale sotul meu ejacula inauntru...
Deci nu iti mai fa griji :P
Sa inteleg ca ai luat anticonceptionale?Daca e asa stai linisitia ca nu sunt sanse sa ramai... Daca doctorul tau ginecolog ti le-a prescris inseamna ca sunt bune si nu sunt sanse... Eu cand luam anticonceptionale sotul meu ejacula inauntru...
Deci nu iti mai fa griji :P
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??