Risc de sarcina?

Buna ziua. As dori raspunsul unui medic daca este posibil. Folosesc contraceptive Desorelle. Nu s-a intamplat sa le uit vreo zi doar intarzieri de 2-3 ore. Mentruatia a e venit insa sunt un pic panicata. A venit marti exact in ziua care trebuia dar a fost mai putin abundenta si a durat pana joi iar vineri doar niste picaturi. Deobicei dura mai mult si era mai abundenta. Exista in acest caz risc de sarcina fara o alta protectie suplimentara?
5 comentarii

Nu, nu ai nevoie de protectie suplimentara.Menstruatia redusa cantitativ e un efect al contraceptivelor.

Sunt panicata deoarece de cateva saptamani am ameteli, dureri de cap si stari de oboseala.

Sunt normale aceste stari mai ales in primele luni de folosire a pilulelor, pana se obisnuieste organismul.Daca le iei corect, fara sa uiti vreo una, nu ai cum sa ramai.Chiar si cu o intarziere de 2-3 ore.

Pe langa toate astea nu ma simt nici ok...dureri de cap, stari de oboseala ameteli...

dupa ultima menstruatie de acum cateva zile am facut si un test de sarcina. este negativ. am motive de ingrijorare? primele 2 luni in care am folosit ac nu am avut satarile astea.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 4insarcinata?
- 0e posibila o sarcina?
- 10Doresc parerea unui medic. Urgent!
- 1Anticonceptionale luate cu intarziere
- 9ce anticonceptionale pot lua?
- 5pot sa raman insarcinata daca fac pauza de o luna?
- 9Cum trebuie sa iau anticonceptionalele?
- 4Anticonceptionale dupa varsta de 35 de ani
- 6Iau Diane 35.. cu ce alte anticonceptionale sa le inlocuiesc?
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 2sarcina sau dereglare din cauza schimbarii climatice
- 1Insarcinata, sau nu ?
- 3vreo poaibilitate de sarcina?
- 12Oare sunt gravida sau...?
- 2E inca virgina?
- 1Sunt insarcinata?
- 3Posibila sarcina ?
- 2Durere pelvina asemanatoare menstruatiei
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: