Risc de sarcina?
Buna ziua. As dori raspunsul unui medic daca este posibil. Folosesc contraceptive Desorelle. Nu s-a intamplat sa le uit vreo zi doar intarzieri de 2-3 ore. Mentruatia a e venit insa sunt un pic panicata. A venit marti exact in ziua care trebuia dar a fost mai putin abundenta si a durat pana joi iar vineri doar niste picaturi. Deobicei dura mai mult si era mai abundenta. Exista in acest caz risc de sarcina fara o alta protectie suplimentara?
5 comentarii
Nu, nu ai nevoie de protectie suplimentara.Menstruatia redusa cantitativ e un efect al contraceptivelor.
Sunt panicata deoarece de cateva saptamani am ameteli, dureri de cap si stari de oboseala.
Sunt normale aceste stari mai ales in primele luni de folosire a pilulelor, pana se obisnuieste organismul.Daca le iei corect, fara sa uiti vreo una, nu ai cum sa ramai.Chiar si cu o intarziere de 2-3 ore.
Pe langa toate astea nu ma simt nici ok...dureri de cap, stari de oboseala ameteli...
dupa ultima menstruatie de acum cateva zile am facut si un test de sarcina. este negativ. am motive de ingrijorare? primele 2 luni in care am folosit ac nu am avut satarile astea.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot ramane insarcinata?
- 4Pot ramane insarcinata?
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 3lichidul preejaculator si sarcina
- 4sex neprotejat intre cele 2 pilule de postinor = sarcina?
- 6yasmin+nizoral
- 3pot ramane gravita?
- 7sunt ingrijorata, poate fi vorba despre o sarcina?
- 5din greseala am uitat sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale...
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 1oare sunt insarcinata?
- 3ne-am jucat in perioada mea fertila, ce riscuri sunt?:(
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 4Exista posibilitatea de a ramane insarcinata?
- 0sunt gravida?
- 2marvelon 21 si antibioticele
- 2O virgina poate avea sarcina?
- 2Contraceptive in zilele de pauza
- 1Anticonceptionale Belara fara întrerupere intre fiole
- 14Poate fi sarcina?sau imi fac griji degeaba?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: