Risc de sarcina?

Buna ziua. As dori raspunsul unui medic daca este posibil. Folosesc contraceptive Desorelle. Nu s-a intamplat sa le uit vreo zi doar intarzieri de 2-3 ore. Mentruatia a e venit insa sunt un pic panicata. A venit marti exact in ziua care trebuia dar a fost mai putin abundenta si a durat pana joi iar vineri doar niste picaturi. Deobicei dura mai mult si era mai abundenta. Exista in acest caz risc de sarcina fara o alta protectie suplimentara?
5 comentarii

Nu, nu ai nevoie de protectie suplimentara.Menstruatia redusa cantitativ e un efect al contraceptivelor.

Sunt panicata deoarece de cateva saptamani am ameteli, dureri de cap si stari de oboseala.

Sunt normale aceste stari mai ales in primele luni de folosire a pilulelor, pana se obisnuieste organismul.Daca le iei corect, fara sa uiti vreo una, nu ai cum sa ramai.Chiar si cu o intarziere de 2-3 ore.

Pe langa toate astea nu ma simt nici ok...dureri de cap, stari de oboseala ameteli...

dupa ultima menstruatie de acum cateva zile am facut si un test de sarcina. este negativ. am motive de ingrijorare? primele 2 luni in care am folosit ac nu am avut satarile astea.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand trebuie sa incep sa le iau din nou Logest?
- 1se poate ramane insarcinata cu contraceptive?
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 5posibilitate de sarcina? opinia unui medic?
- 4am ramas insarcinata
- 4contraindicatii la janine
- 2insarcinata sau nu?
- 0sunt insarcinata?
- 8insarcinata sau nu?
- 3posibila sarcina?
- 5sex neprotejat, pastila de a doua zi = sarcina?
- 6Pot sa iau Prostinor si anticonceptionale in acelasi timp?
- 2sunt insarcinata sau...ce?
- 7avort, anticonceptionale, prostinor
- 8sex neprotejat si diverse stari
- 2dereglare a menstruatiei sau o sarcina?
- 2Prostinor si ovulatia. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
- 1Un sfat, va rog! exista riscul unei sarcini nedorite?
- 0Menstruație neregulata
- 0Este posibil sa fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: