Risc de sarcina?
Buna ziua. As dori raspunsul unui medic daca este posibil. Folosesc contraceptive Desorelle. Nu s-a intamplat sa le uit vreo zi doar intarzieri de 2-3 ore. Mentruatia a e venit insa sunt un pic panicata. A venit marti exact in ziua care trebuia dar a fost mai putin abundenta si a durat pana joi iar vineri doar niste picaturi. Deobicei dura mai mult si era mai abundenta. Exista in acest caz risc de sarcina fara o alta protectie suplimentara?
5 comentarii
Nu, nu ai nevoie de protectie suplimentara.Menstruatia redusa cantitativ e un efect al contraceptivelor.
Sunt panicata deoarece de cateva saptamani am ameteli, dureri de cap si stari de oboseala.
Sunt normale aceste stari mai ales in primele luni de folosire a pilulelor, pana se obisnuieste organismul.Daca le iei corect, fara sa uiti vreo una, nu ai cum sa ramai.Chiar si cu o intarziere de 2-3 ore.
Pe langa toate astea nu ma simt nici ok...dureri de cap, stari de oboseala ameteli...
dupa ultima menstruatie de acum cateva zile am facut si un test de sarcina. este negativ. am motive de ingrijorare? primele 2 luni in care am folosit ac nu am avut satarile astea.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sarcina dupa contact sexual protejat?
- 15Yasmine - cand sa le iau?
- 3insarcinata sau nu?
- 7dilema: rezultat test de sarcina
- 5trombocite foarte marite si stodette
- 14este sau nu gravida! raspundeti cat de repede!
- 8Sfaturi privind alegerea anticonceptionalelor
- 5sunt sau nu insarcinata? rasp urgent va rog!
- 3sarcina in timpul anticonceptionalelor
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 3Se poate sa ramai insarcinata asa?
- 3Am inceput gresit tableta de anticonceptionale
- 1Este posibil sa fiu insarcinata?
- 3Insarcinata fiind virgina
- 1anexita macrolezionala bilaterala si anticonceptionalele
- 1sa ma ingrijorez in legatura cu o posibila sarcina?
- 0Sunt gravida? ajutati ma
- 6Poti ramane insarcinata asa?Doresc raspunsul unui medic va rog mult!
- 9Insarcinata sau nu?
- 1Semne de sarcina
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: