Risc de sarcina?
Buna ziua. As dori raspunsul unui medic daca este posibil. Folosesc contraceptive Desorelle. Nu s-a intamplat sa le uit vreo zi doar intarzieri de 2-3 ore. Mentruatia a e venit insa sunt un pic panicata. A venit marti exact in ziua care trebuia dar a fost mai putin abundenta si a durat pana joi iar vineri doar niste picaturi. Deobicei dura mai mult si era mai abundenta. Exista in acest caz risc de sarcina fara o alta protectie suplimentara?
5 comentarii
Nu, nu ai nevoie de protectie suplimentara.Menstruatia redusa cantitativ e un efect al contraceptivelor.
Sunt panicata deoarece de cateva saptamani am ameteli, dureri de cap si stari de oboseala.
Sunt normale aceste stari mai ales in primele luni de folosire a pilulelor, pana se obisnuieste organismul.Daca le iei corect, fara sa uiti vreo una, nu ai cum sa ramai.Chiar si cu o intarziere de 2-3 ore.
Pe langa toate astea nu ma simt nici ok...dureri de cap, stari de oboseala ameteli...
dupa ultima menstruatie de acum cateva zile am facut si un test de sarcina. este negativ. am motive de ingrijorare? primele 2 luni in care am folosit ac nu am avut satarile astea.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot ramane insarcinata daca dupa trei zile de cand am inceput sa iau logest nu m-am protejat?
- 41anticonceptionale
- 2Am 38 de ani, sunt inca recomandate anticonceptionalele?
- 5Intrebare incepatoare: sunt protejata si in perioada de 7 zile de pauza?
- 2se poate sa fiu insarcinata?:((
- 2este vorba despre o sarcina?
- 11cm si teste negative peste sarcina?
- 5operatie chist ovarian
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 4Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns!!!
- 1Mai au efect pilulele?
- 5Anticonceptionale si dureri de san va rog un raspuns
- 7va rog, sa-mi raspunda cineva... Sunt riscuri mari sa fi ramas insarcinata?
- 6menstruatie intarziata, urinez forte des foarte des.. sunt insarcinata?
- 3Am luat pilule dupa o saptamana de la menstruatie
- 2Poate sa ramana insarcinata?
- 3Sex si menstruație
- 4Sanse sarcina.
- 1Semne de sarcina
- 6Va rog! Se poate sa fi ramas insarcinata sau nu?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: