risc de sarcina? sa iau sau nu pilula de urgenta ?

16-12-2012
dama_de_caro
Nu este medic/terapeut
dama_de_caro
am avut un contact sexual cu prezevativ, iar la sfarsit, cand l-a scos de pe penis in clipa aia a sarit o picatura de sperma pe covor, am verificat prezervativul si nu era spart, apoi m-am dus la baie si aveam un lichid alb fara miros in vagin, este posibil sa raman asa?
1 comentarii
0
16-12-2012, ora 20:13
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Nu te-ai saturat sa postezi dupa fiecare contact sexual aceeasi intrebare? Unde ai ajunge daca dupa fiecare partida ai lua pastila de a doua zi?Ea poate fi utilizata exclusiv in cazurile de urgenta; nu este recomandata pentru o utilizare de rutina.
Spui ca ai ovare polichistice si ca medicul nu iti recomanda anticonceptionale, desi cunosc cazuri in care tratamentul impunea pastile contraceptive.Ma rog, daca intr-adevar nu le poti lua, foloseste prezervativul si incearca sa ai contacte sexuale doar in perioada nefertila.
Scurgerile albe in timpul sexului, sunt asociate cu lichidul de lubrifiere, pe care organul genital feminin il secreta.]
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul