risc de sarcina? sa iau sau nu pilula de urgenta ?
am avut un contact sexual cu prezevativ, iar la sfarsit, cand l-a scos de pe penis in clipa aia a sarit o picatura de sperma pe covor, am verificat prezervativul si nu era spart, apoi m-am dus la baie si aveam un lichid alb fara miros in vagin, este posibil sa raman asa?
1 comentarii
Nu te-ai saturat sa postezi dupa fiecare contact sexual aceeasi intrebare? Unde ai ajunge daca dupa fiecare partida ai lua pastila de a doua zi?Ea poate fi utilizata exclusiv in cazurile de urgenta; nu este recomandata pentru o utilizare de rutina.
Spui ca ai ovare polichistice si ca medicul nu iti recomanda anticonceptionale, desi cunosc cazuri in care tratamentul impunea pastile contraceptive.Ma rog, daca intr-adevar nu le poti lua, foloseste prezervativul si incearca sa ai contacte sexuale doar in perioada nefertila.
Scurgerile albe in timpul sexului, sunt asociate cu lichidul de lubrifiere, pe care organul genital feminin il secreta.]
Spui ca ai ovare polichistice si ca medicul nu iti recomanda anticonceptionale, desi cunosc cazuri in care tratamentul impunea pastile contraceptive.Ma rog, daca intr-adevar nu le poti lua, foloseste prezervativul si incearca sa ai contacte sexuale doar in perioada nefertila.
Scurgerile albe in timpul sexului, sunt asociate cu lichidul de lubrifiere, pe care organul genital feminin il secreta.]
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??