roaccutane - pro sau contra
pff si eu merg tot la nedelcu si am si eu dinalea de la deuteria.:)))))
aqm esti la alt medic?
aqm esti la alt medic?
acum nu mai am nimika.. nu merg la altu... sunt in lunile de dupa roaccutane de 2 luni si ceva am terminat tratamentul si nu mai am nimik pe fatza..
aaa deci pana la urma tratamentul dat de nedelcu a fost bun :))
si totusi daca stiai k e hot de ce te-ai dus la el si nu la altul?:-?
si totusi daca stiai k e hot de ce te-ai dus la el si nu la altul?:-?
off asta nu intelegeti voi nici unul.. nu , , tratamentul lui nedelcu a fost bun, , ci roaccutane a fost bun... de la orice medic ai lua.. roaccutane tot isi face efectul :)).. nu stiam ca e hotz.. ci am fost la el si a fost singurul de la acre am acceptat sa-mi dea roaccutane.. pt ca era asa de, , celebru, ,.. dar in timpul asta am mai fost si alti medici , , in testare, , sa vad ce zic si ei... si ei imi dadeau exact acelasi tratament ca si nedelcu... identic.. si normal la ei nu conta nimik consultatia...
nu costa* nimic consultatia.. si la el 2, 1 mil de fiecare data...
m-ati innebunit cu nedelcu asta :)) unde citesc numai de el scrie :)...dar vorba lui vladone roaccutane e bun...
si eu tot din acelasi motiv m-am dus la el, pt k citeam peste tot ca este un medic foarte bun.Ideea e ca si mie mi se pare exagerat pretul consulatatiei k practic nu-ti face nimic, dar asta e, asa se intampla cand mergi la cabinete particulare...
eu ma duc la dermastyle.va recomand daca sunteti din bucuresti.prima consultatie costa 100 ron, urmatoarele consultatii costa 50 ron.acelasi tratament l-am primit de-acolo, roaccutane.clinica colaboreaza cu la rosche posay si au creme f bune.
pff eu tre sa-i dau astuia iar 2 mil miercuri :((((
ma doare sufletul:(
ma doare sufletul:(
mi se pare absurd rau... dai 200 pentru ce? ca sa-ti zica sa continui tratamentul, sa-ti mai bage pe gat o crema..sa te tina 5, max.10 min cu indulgenta si gata.
dap, asta e. la altul nu ma mai duc:)
am inceput la asta si aici am sa merg in continuare.
ideea e ca nu am vrut sa risc, sa merg la altul sa faca teste pe mine sau mai stiu eu ce, despre el stiam ca e bun, am stiut si de preturi pana sa incep deci acum nu mai are rost sa ma plang.sper doar ca dupa toate astea sa fie bine si sa nu mai trec prin asta. doamne ajuta :)
lafel si celorlalti care trec prin asta, k stiu ce inseamna :(
am inceput la asta si aici am sa merg in continuare.
ideea e ca nu am vrut sa risc, sa merg la altul sa faca teste pe mine sau mai stiu eu ce, despre el stiam ca e bun, am stiut si de preturi pana sa incep deci acum nu mai are rost sa ma plang.sper doar ca dupa toate astea sa fie bine si sa nu mai trec prin asta. doamne ajuta :)
lafel si celorlalti care trec prin asta, k stiu ce inseamna :(
salutare.io am fost la medlife...si la consultatie ma intrebat daca am luat tratament oral..si iam zis k nu..doar o mixtura preparata...si zineryt...dar mixutra nu am continuato..numai tin minte motivu..si zinerytu, lam luat imi trecuse si dintro data BOM..au inceput sami apara multe...si mi sa zis sa iau roacctane...si ma spal cu un gel de dus cu suf..nush numele..si mie lene sa ma duc sa ma uit:)))..si rezultate vizibile se vad dupa 4 luni..de tratament...faza e k numai am rabdare:((.deci..100% roaccutane da rezultate?
eu innainte de a merge la Prof. Nedelcu am mers la alt Prof. tot din Bucuresti (caruia nu mi se pare corect sa-i spun numele) si nu am fost multumita asa cum am fost de Prof. Nedelcu; si la acel cabinet la care nu mai merg m-a programat cica cel mai devreme la 3 sapt. si am vrut mai repede si am dat taxa de urgenta 250 ron, dar nu fac pe nimeni hot ca nu mi-a bagat mana in buzunar.
O intrebare: ati auzit de vreun caz in care Roaccutane sa nu dea absolut niciun rezultat?
kaskade, rezultate sunt tot timpul, fie ele pozitive fie negative :)
· In 1984 ziarul Daily-Mail a reportat că medicamentul împotriva la acnee Roacutan, medicament care se prescrie şi în ziua de azi, a condus la jumătate din copiii mamelor care l-au luat în timpul sarcinei la malformaţii foarte grave.
la tati nu scrie ca ar provoca ceva.dupa cate stiu nu raman insarcinati :)) sunt doua cazuri in america parca dar alea sunt exceptii :)
se pare ca unii nu au probleme numai cu acneea :)
Eu iau deja de aproape 2 luni. In prima luna am avut norocul si a inceput sa imi dispara acneea chiar din primele zile.Eram foarte incantata. De vreo 2 saptamanai parca efectul pastilelor s-a oprit. Nu mai vad nici o ameliorare, ci din contra de vreo 2 zile au inceput sa imi apara tot felul de cosuri. Care sa fie cauza? Nu mai au efect? Sau e ceva normal?
si la mine e cam lafel. imi trecusera apr de tot iar aqm parca incep sa reapara.iau roacc de o luna :(
am 3 luni si jum. de roaccutane, am redus doza de la 3/zi la 2/zi si au inceput sa apara 2 mai mititele, dar asemanatoare cu cele din innainte, incep sa-mi pierd speranta, imi este frica ca am sa o iau de la capat cu "n" profesori, "n"drumuri, "n" bani, "n" timp pierdut si "n" cosuri
si acu vin si eu cu intrebarea: este cineva care a terminat tratamentul fara nici un rezultat benefic? si daca da, ce a mai facut impotriva acneei?
Din pacate, la mine n-a avut efect de la bun inceput. Adica, tot acelasi ten infect care continua sa-mi produca depresie de dimineata. Ca sa nu mai zic ca nu beau cafea, nu fumez, nu consum bauturi carbogazoase, nu mananc prajeli... (nimic excitant care ar putea inrautati acneea!), mai am putin si ajung la 30 de kg si acneea nici ca vrea sa dea inapoi.
Eu zic ca tine doar de organism si de felul cum se manifesta in diferite situatii. Al meu e al dracului si se tine tare in fata medicamentelor. Asta e!
Eu zic ca tine doar de organism si de felul cum se manifesta in diferite situatii. Al meu e al dracului si se tine tare in fata medicamentelor. Asta e!
trebuie sa ai incredere ca o sa-ti treaca.sincer nu am auzit pe nimeni ca nu i-ar fi trecut deloc acneea in timpul tratamentului.trebuie sa ai multa rabdare si putere.stiu ca e greu pentru ca si eu am suferit mult din cauza acestei probleme.acum dupa app 5 luni jumate tenul arata ok, am petele astea care sper sa se duca cu timpul.ce o sa se intample dupa tratament vom vedea.
Rabdare am. Nu ma abat de la regulile impuse de doctor sau de prospectul medicamentului (medicamentelor), insa am senzatia ca mai mult imi afecteaza mintea prin depresii decat sa-mi vindece tenul. Serios acum: absolut nicio imbunatatire sau vreo inrautatire. E la fel. E ca si cum as bea apa. Voi duce tratamentul pana la capat pentru finalitate insa dupa cum se comporta acum, slabe sanse. Dar parerea finala va fi cea care va conta, dupa definitivarea tratamentului.
Nici nu-mi fac ganduri sau sperante cum va fi dupa...
Nici nu-mi fac ganduri sau sperante cum va fi dupa...
ideea e sa gandesti pozitiv.nu te mai gandi ca nu-ti trece etc...din contra fi o persoana optimista, gandeste-te ca o sa-ti treaca si ca o sa ai tenul frumos...tine si de psihicul nostru sa stii.
am fost azi la medic si mi-a mai dat si vitamina a ( nu ce inghitit) si anticonceptionale :(
doamne ajuta
doamne ajuta
kaskade, dar tu esti la inceput de tratament dupa cum am inteles, deci nu ai cum sa ai rezultate benefice acum, la 3 luni arata mai bine; la mine arata mai bine decat inainte de a incepe tratamentul, dar mi-e frica ca infectia sa nu se ascunda pe aceasta perioada si apoi dupa ce voi termina tratamentul sa reapara.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de vreo 4 luni tenul meu s-a incarcat de o acnee foarte puternica
- 4acnee pe cap
- 6fetita mea de 13 ani are o acnee urata, ulterior.. i s-a umflat fata si a avut dureri groaznice
- 16sotret roacutane
- 2acnee polimorfa
- 4cat timp sa continui tratamentul?
- 3Acneea - Cum se foloseste mai bine Clearogen?
- 0acnee rozacee, cuperoza tratament laser
- 3cum pot scapa de acnee?
- 6Umflaturi pe fata
- 6cum pot scapa de acnee?
- 5ovarul distrofic cauza tenului acneic?
- 0alergie prin acnee
- 0Anticonceptionale pt acnee!!!
- 1Cosuri, ten gras
- 2Probleme cu Acneea
- 1Acnee recidivată după isotretinoin oral
- 2Acnee
Mai multe informații despre: acneea roaccutane tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: