roaccutane - pro sau contra
ana 56 tu in timpul tratamentului cu roaccutane faci laser si dermabraziune??daca da mi se pare ciudat pentru ca nu se recomanda.mie doctora mi-a spus ca dupa cateva luni de la terminarea tratamentului sa fac laser sau peeling etc..
cand o sa ma duc peste o sapt intreb iar, oricum presupun ca e posibil sa existe cazuri cand reapare acneea la ceva timp dupa tratament si restul sunt facute cam degeaba :( :(...
pai din cate am inteles apare iar la cei care au intrerupt brusc...tu de cand faci tratament?si cum esti?
eu am inceput tratamentul in mai, acum sunt cat de cat bine.am petele astea enervante (nu le suport pentru se inrosesc destul de tare in timpul zilei :( ) si atat.mai am vreo 2 luni de trat si termin.
ce fel de acnee aveti sau ati avut voi? a mea a fost conglobata, sper ca a fost si nu va mai fi. Si care e cauza banuita? ce varsta aveti voi, banuiesc ca sunteti mai tinerei eu am 31 de ani si acneea conglobata de cca 1 an.
eu am 24 si am avut acnee polimorfa si eu sper ca nu o sa mai am.eu am ovare polichistice de cativa ani insa dintr-o data mi-a explodat fata.cam 3 ani ma tinut acneea, m-am dat cu nn creme si degeaba, totul era din intern. :( in timpul tratamentului sunt bune pastilele astea sa vedem dupa tratament ce se va intampla.
:-s eu am 18
mie mi-a zis acnee juvenila dar la mn a fost altceva k nu aveam mai nimic pe fata, mi s-a facut aiurea cand m-am intors de la mare :(
mie mi-a zis acnee juvenila dar la mn a fost altceva k nu aveam mai nimic pe fata, mi s-a facut aiurea cand m-am intors de la mare :(
si mie tot juvenila mi-au spus medicii la care am fost. un sg medic m-a diagnosticat la un moment dat cu acnee microchistica
Si eu am pete rosii, care se inrosesc parca mai tare la emotii, frig, caldura...
Mai am o pbema:( mi-au aparut niste pete mici rosii pe mana dreapta, oarecum pe portiunea dintre degetul mare si index. Sa fie de la frig? sau de la Roaccutane? am avut aceasta pbema si anul trecut, in prima cura cu Roaccutane, dar nu-mi mai amintesc cum mi-a trecut... cred ca odata cu incalzirea si cu sf tratamentului...
Si eu am pete rosii, care se inrosesc parca mai tare la emotii, frig, caldura...
Mai am o pbema:( mi-au aparut niste pete mici rosii pe mana dreapta, oarecum pe portiunea dintre degetul mare si index. Sa fie de la frig? sau de la Roaccutane? am avut aceasta pbema si anul trecut, in prima cura cu Roaccutane, dar nu-mi mai amintesc cum mi-a trecut... cred ca odata cu incalzirea si cu sf tratamentului...
si eu am avut o problema de genul asta in vara nu stiu daca neaparat de la roaccutane insa m-am dat cu o crema betaderm. e in jur de 10 lei.
Myham, si te-ai dat cu Betaderm in timp ce luai si Roaccutane? ma refer la faptul ca n-ar interactiona, nu ? ms mult
Buna! Sunt roxana si am avut prescris acest medicament, insa am terminat tramentul la inceputul lunii ianuarie 2009. Problema e ca a inceput sa-mi reapara acneea. Ce sa fac?
pacat ca ti-a reaparut.ufff.pai cel mai bine te duci si vorbesti cu dermatologul si vezi ce zice.cam la cat timp dupa terminarea tratamentului ti-a reaparut? problema e la fel ca inainte?
din ce in ce mai multe persoane spun k a reaparut acneea chiar si dupa chinul cu roaccutane. cam aiurea, nici nu vreau sa ma gandesc k poate o sa-mi reapara si mie.
pai roxana cel mai ok e sa mergi la acelasi medic la care ai fost inainte si sa-i arati care e chestia :( bafta
pai roxana cel mai ok e sa mergi la acelasi medic la care ai fost inainte si sa-i arati care e chestia :( bafta
cam dupa 9 luni mi-a reaparut acneea. ms de sfaturi.
eu stiam k e cam 30 si ceva de lei :) sper sa nu ma insel
roxytza:ai intrerupt tratamentul brusc?:Dsau treptat?
treptat. de la 3 pastile/zi timp de 4-5 luni la 2 pastile/zi timp de 2 luni, apoi timp de o luna am luat 1 pastila/zi
Ati gasit Isotrexine la farma? eu nu mai gasesc de mult...
Si pt Roxytza, si eu am term trat cu Roacc anul trecut in dec, si am inceput a doua cura in octombrie, la sfatul medicului, bineinteles
Si pt Roxytza, si eu am term trat cu Roacc anul trecut in dec, si am inceput a doua cura in octombrie, la sfatul medicului, bineinteles
:) as dori sa mai intreb ceva.
Daca luati silimarina, ce doza? ms
Daca luati silimarina, ce doza? ms
buna, giglia! eu luam silimarina atatea pastile cate luam de roaccutane, adik daca luam 3 pastile de roaccutane pe zi, tot atatea pastile de silimarina luam.
aha, dar cate mg? caci o pastila poate avea de la 15mg (sau mai putin chiar) pana la 1000mg
aha, dar cate mg ? o pastila poate contine de la 15 mg (poate chiar mai putin) pana la 1000mg...
Eu folosesc isotrexin si este foarte bun
Intr-adevar se gaseste foarte greu, am cautat pe la vreo 10 farmacii si peste tot imi spuneau ca nu mai au la depozit. Pana la urma am gasit la o farmacie mica e stat, apropape de piata Crangasi. Costa 35 lei.
Intr-adevar se gaseste foarte greu, am cautat pe la vreo 10 farmacii si peste tot imi spuneau ca nu mai au la depozit. Pana la urma am gasit la o farmacie mica e stat, apropape de piata Crangasi. Costa 35 lei.
Vaai, si eu stau in Crangasi.. unde e mai precis farmacia? sau cum se numeste? mss
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Acnee - tratamente fara rezultate
- 12acnee de vreo 5 ani
- 1stafilococc aureus si cosurile
- 13Am incercat tot in materie de cosuri, ce fac acum?
- 9acnee nodulochistica si infectie cu stafilococ auriu-eritro
- 0acnee postcortizonica
- 0yazmin pentru acnee
- 3tenul gras si acnee
- 4Informatii despre acnee, sugestii sau propuneri
- 9Ajutor mi-e teama sa iau tratament
- 4Cosuri in carne, dureroase, in zona barbiei.
- 3Medicatie acnee
- 2Acnee
- 3Zynerit acnee..pro sau contra?
- 1Constipatie-acnee
- 1acnee si lipsa ciclului
- 1Fata iritata in urma unui tratament pentru Acnee
- 2Acnee
- 2Acnee
- 5Roaccutane si suplimentele pentru sport
Mai multe informații despre: acneea roaccutane tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: