roaccutane - pro sau contra
Acneea juvenila este mai usor de vindecat, am avut si eu o data si in scurt timp nu am mai avut nimic, cu Zineryt. Eu am papulo pustuloasa (acnee inflamatorie) :|. Si ce gel de curatare folosesti? eu folosesc gelul Cleanance Avene, curata delicat pielea. Daca vrei putem vorbi mai multe pe messenger, numai sa imi lasi un mesaj cu id-ul tau.
Acneea juvenila este mai usor de vindecat, am avut si eu o data si in scurt timp nu am mai avut nimic, cu Zineryt. Eu am papulo pustuloasa (acnee inflamatorie) :|. Si ce gel de curatare folosesti? eu folosesc gelul Cleanance Avene, curata delicat pielea. Daca vrei putem vorbi mai multe pe messenger.
giulia, ce anticonceptionale iei? si cate pe zi? :).. mie mi-a dat diane 35 una pe zi. :)
Azi am facut 7 saptamani de cand iau roaccutane ( 20 mg/zi).In primele 2 saptamani mi-au aparut foarte multe cosuri si a fost groaznic.acum e ok, imi mai apare un cos maxim 2, dar trec repede.Ca efecte adverse mi s-au uscat buzele si cateodata pielea, de obicei in zona nasului.
Diane 35 iau si eu... si una pe zi, asa se ia, doar una pe zi... si mi-au trecut chisturile ovariene in numai 3 luni
Si eu la fel. la aceeasi ora. dar nu conteaza daca le iei dupa sau inainte de mancare sau etc. conteaza doar sa fie aceeasi ora nu?
Cred ca ar treb dupa masa, dar le mai iau si inainte de masa, in general sa fie cam aceeasi ora.
Hello ! ce faceti? cum tolereaza tenul vostru caldura? mai are vreun efect roaacutane pe caldura asta? mie imi transpira tenul intruna.
si mie imi transpira tenul pe caldura asta, trebuie sa avem mare grija, nu trebuie incarcat cu fond de ten, ajuta si o apa termala sa avem la noi sa ne dam in cursul zilei pe fata.eu am aproape 4 luni de cand am terminat tratamentul si totul este ok, noroc cu skinoren ca m-ai ajuta si el cand incearca din cand in cand sa mai apara cate un cos..succes
asa mi se intampla si mie insa numai in zona petelor :( se accentueaza in cursul zilei...
da, Myham, si mie tot in zona petelor:( mi-am luat si eu apa termala sa dau in timpul zilei, Daca dimi ma dau cu crema spf si ziua puverizez cu apa termala, mai usuc tenul cu sevetel? sau las sa se usuce asa? (deci apa termala peste tenul transpirat dat cu crema protectie solara) ms
eu in cursul zilei ma dau cu un servetel uscat nu umed si dupa ma dau cu apa termala si las sa se usuce...
sall
n-am mai intrat pe aici de cateva luni cred.
cum va mai merge, k pe mine ma cam afecteaza caldura asta...
voi cum va protejati de soare?
pup
n-am mai intrat pe aici de cateva luni cred.
cum va mai merge, k pe mine ma cam afecteaza caldura asta...
voi cum va protejati de soare?
pup
crema de protectie solara nu lipseste... never :) in fiecare zi.
Buna! Am inceput si eu tratamentul cu Roaccutane de 1 saptamana cu 1 pastila pe zi. Inca mai am cosuri... Nu stiu ce sa zic, poate e si de la faptul ca se apropie menstruatia. Sau e acea eruptie ? CAND APARE SI CAT DUREAZA???? Sincer, ma sperie mai mult aceasta eruptie.Va rog frumos sa ma informati mai mult pe aceasta tema! Eu nu am asa multe cosuri, cam 10-20, si in zona colturilor gurii si p barbie. Pe frunte nu am nimic. Si inca ceva...faza cu soarele...mie doctora mi-a spus ca pot sa stau la soare dar doar dimineata si seara si fara nici o crema...sincer m-am uitata cam asa la ea cand am auzit. Astept sfaturi si pareri de la voi! :*
andreea eu am luat roacc 3 luni si nu am avut nicio explozie dar nici nu mia trecut.bn k am o acnee in care am mai multe puncte albe.acum incerc sa nu le mai sparg. daca o sa iti apara eruptia nu iti face griji ca scoate cosurile din piele la suprafata.daca nu o sa iti placa fata stai in fata mai mult timp asta e numai sa iti treaca.la faza cu soarele mie mia zis medicul ca nu are importanta dar uitate si u in prospect ca eu nu il mai am ca parca scria ca trebuie sa eviti soarele.dar e important de cat timp ai acneea?
De vreo 3 ani... si am incercat o gramada de tratamente..la inceput imi dispareau dupa apareau parca si mai rau. M-am ferit de roaccutane, dar acum am zis sa incerc pt k nu mai suport. plus k imi apar si pe gat si pe spate:( Oare imi trece pana la jumatatea lui iulie? Pentru ca plec la mare si mi-e frica sa nu mi-o inrautatesc, As sta numai in casa din cauza lor:( Am impresia ca toata lumea se uita la fata mea:( si am 18 ani...am o viata de trait, , , nu pot sta mereu asa. Offf :(
ia id meu sa vb pe mess k aici dureaza mult. -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Ok. Astept si de la alte persoane pareri. Please!!!
cum doresti dar ne consultam mai bn mai ales k la tn este mai usor daca nu ai puncte albe sau negre existau si alte solutii care se zice ca dau rezultate 90la suta.am avut mai multe cosuri acum 1 an 2 dar cat de cat mia mai trecut cu astea ce am mai multe puncte albe dar nu pot sa spun aici k nu vreau sa fac reclama
buna, eu am facut tratament cu roaccutane timp de 6 luni si mi-a folosit, numai partea proasta e k m-am ingrasat putin. bafta si celorlalti care folosesc! :)
pt andreea20_91 : am intrebat si eu mai multi doctori si nici unul nu-ti recomanda sa stai la soare in perioada tratamentului...daca vrei tu e altceva insa trebuie sa folosesti ca protectie un spf puternic peste 30.eruptia e posibil sa apara sau nu, depinde de organismul fiecaruia.am m-ai spus si altadata nu am auzit pe nimeni sa zica, ca tratamentul nu si-a facut efectul.succes!
Multumesc! O sa incerc sa am rabdare :-S, ceea ce nu prea ma caracterizeaza:". Pentru myta, am puncte negre si cosuri cu puroi zic eu...nu stiu sigur cum se numesc.dar par cosuri normale. Si mai imi apar cateva pe gat si spate...si acum vara sunt oribileeeeee:(((:(((
Ma bucur ca exista acest forum! Mi-a dat o doza de curaj, pentru ca cei mai multi sunt pro Roaccutane;)
crede-ma ca nici mie nu mi-a fost deloc usor, numai eu stiu cat am suferit si am plans :(:( din cauza asta, insa a trebuit sa am rabdare si usor s-a rezolvat problema.acum mi-au ramas semnele insa le voi invinge si pe acestea in toamna.p.s o sa se vada rezultatele, trebuie sa mananci sanatos, fara prajeli, grasimi, acum ca este vara cat mai multe legume, fructe, lichide in special necarbogazoase etc si in fiecare zi sa te dai cu factor de protectie...
nu m-ati lamurit cu o chestie...cat dureaza acea eruptie?:D
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7cum pot scapa de semnele de la acnee?
- 3Sunt medicii constienti de efectele emotionale ale acneei?
- 5fetita mea (2 ani si 4 luni) are spatele plin de bube!
- 63Acnee-sunt disperata!
- 4Tratament acnee
- 9tratament demodex
- 5Rezultatele de la hematologie sunt un pic controversate, va rog o parere
- 0namol vs acnee
- 4Informatii despre acnee, sugestii sau propuneri
- 9Tratament dermatologic acnee
- 0Crema de zi pentru ten mixt
- 0Acnee urata.
- 2Acnee pe frunte
- 0Anticonceptionale pentru acnee. Va rog sa ma ajutati.
- 2acnee si chisturi ovariene
- 1ACNEE la 20 de ANI ! Ce pot face, ce tip de acnee am ? POZE
- 0Acnee sub piele...
- 1Acnee dureroasă sub piele
- 1Recomandare crema hidratantă pentru ten acneic
Mai multe informații despre: acneea roaccutane tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: