roaccutane - pro sau contra

4436 comentarii 1 2 ..... 818283 ..... 147 148 Înainte ›
0
02-06-2011, ora 22:12
ro_buc
Nu este medic/terapeut
ro_buc
da, incearca o antibiograma cred ca se numeste.si poate un autovaccin.
0
02-06-2011, ora 22:17
unltds
Nu este medic/terapeut
unltds
Analize am facut in momentul in care am inceput tratamentul cu Roaccutane. Banuiesc ca medicul mi-ar fi spus, nu?

Ideea e ca eu m-am cam obisnuit cu tenul asta mai dificil, singura mea teama ar fi sa nu dispara pana pe la 19-20 de ani...
0
02-06-2011, ora 22:17
Geox
Nu este medic/terapeut
Geox
Ptr unltds: pai ai spus: "Spre exemplu, dupa ciocolata, inghetata, mancare fast-food, cola simt cum pielea mi se inflameaza semnificativ. "..
se intelege ca tu consumi asa ceva, de-asta am vorbit de alimentatie eu.
0
02-06-2011, ora 22:21
unltds
Nu este medic/terapeut
unltds
Nu am spus cu rautate ca m-ati inteles gresit. Da, inteleg de ce ai spus, si e foarte normal, si dupa parerea mea alimentatia joaca un rol decisiv.

Unele precizari le-am facut poate in plus, nefiind obisnuit cu nivelul de detalii pe care trebuie sa il dau, deoarece este prima data cand intru pe un astfel de site, am ajuns sa studiez in seara asta, cautand detalii despre dr. Mihaela Leventer. :D
0
02-06-2011, ora 22:29
myham
Nu este medic/terapeut
myham
stai linistit, te iertam :).prin Bucuresti cam doi doctori sa zicem ca sunt renumiti Leventer si Ioan Nedelcu, dupa cate am citit pe forumuri cel mai cautat si se pare ca si bun este Ioan Nedelcu...( eu nu am fost la nici unul dintre ei, am incercat la cativa doctori si intr-un final din produsele care mi-au fost recomandate am ramas la cateva si imi fac bine)...
0
02-06-2011, ora 22:31
ro_buc
Nu este medic/terapeut
ro_buc
mda si mie mi-a zis de autovaccin si antibiograma dupa vreo 2 ani de tratament cu fel de fel...si de roaccutane am auzit ducandu-ma la alt doctor..deci daca stai sa astepti sa-ti recomanda un medic toate tratamentele posibile...e in defavoarea ta ca timpul trece si trece...spun din experienta mea asa ca..intreab-o de cele mentionate mai sus si vezi ce spune, nu zice nimeni sa le faci de capul tau:)
0
03-06-2011, ora 00:11
emanuel89
Nu este medic/terapeut
emanuel89
la nimeni nimica?ma gandeam ca o sa am la cine sa le vand:(((
0
03-06-2011, ora 01:47
yx_dark
Nu este medic/terapeut
yx_dark
Nu stiu daca gasesti sa le vinzi. Uite, eu de exemplu 3 cutii cu reteta sau ce e aia de la dermatolog le iau de la farmacie cu 62 ron. Probabil mai toti fac acelasi lucru.
0
03-06-2011, ora 09:56
ro_buc
Nu este medic/terapeut
ro_buc
me too, me too! incepand de ieri iau 2 pe zi si am dat 41 lei pe 2 cutii :P
0
03-06-2011, ora 12:17
emanuel89
Nu este medic/terapeut
emanuel89
Voi de cate luni luati?, mie mi-au fost de ajuns 4 luni
0
03-06-2011, ora 12:58
ro_buc
Nu este medic/terapeut
ro_buc
ai scapat in 4 luni de toate problemele cu acneea?
eu am luat pana acum doar 1 luna 1/zi, asta e a 2a luna de tratament cu 2/zi si mai departe nu stiu, probabil inca 1 luna tot 2/zi.
0
03-06-2011, ora 14:08
emanuel89
Nu este medic/terapeut
emanuel89
Aha...Da eu in 4 luni am terminat cu totul, da in timpul tratamentului am renuntat la grasimi la ciocolata sucuri la tot.ciocolata am inceput sa mananc cam de o luna de zile, dar sucuri acidulate nu am mai baut de vreo 7 luni daca tin bine minte mai ales cola, numai apa plata beau si acuma si nici alcol nimica in timpul tratamentului, mai ales ca au fost Craciunul, Revelionul nimica nu am baut.Daca faci cum iti zice dermatologul o sa fie bine...
0
03-06-2011, ora 15:03
ro_buc
Nu este medic/terapeut
ro_buc
io la cola am renuntat de vreo 2 ani, tot asa acum beau numai apa plata, dar si ceai. urmeaza sa sterg de pe lista si ciocolata cat de curand :D
0
03-06-2011, ora 15:25
emanuel89
Nu este medic/terapeut
emanuel89
O sa fie bine, ti-a zis cate luni tre sa faci tratament?
0
03-06-2011, ora 15:26
ro_buc
Nu este medic/terapeut
ro_buc
:( doar 3. tu daca stiai ca faci doar 3 luni de ce ti-ai luat cutii suplimentare de roaccutane?
0
05-06-2011, ora 10:19
emanuel89
Nu este medic/terapeut
emanuel89
Nu am stiut ca fac doar atata si am zis sa-mi iau ca sa am sa nu tot ma duc in fiecare luna la farmacie dupa medicamente, Si dupa ce am mers la dermatolog a zis ca e bine sunt gata nu tre sa mai iau altu, si nu mai iau de vreo 2 luni de zile..
0
05-06-2011, ora 19:45
ro_buc
Nu este medic/terapeut
ro_buc
mie au inceput sa mi se irite buzele...nu le simt uscate ori crapate ci UMFLATE:( nici nu stiu cu ce sa-mi mai dau acum ca sa treaca
0
05-06-2011, ora 21:34
yx_dark
Nu este medic/terapeut
yx_dark
Mie a inceput sa-mi luceasca fata din nou. :|
0
05-06-2011, ora 21:36
yx_dark
Nu este medic/terapeut
yx_dark
Nu m-am exprimat prea bine. :D Adica a inceput sa mi se ingrase putin si sa fie uleioasa asa. Apropo, succes celor care da maine bacul (si mie). :D
0
05-06-2011, ora 21:39
rox7
Nu este medic/terapeut
rox7
Hehe :P Eu dau marti. Multa bafta!!!
0
06-06-2011, ora 09:53
simo1988
Nu este medic/terapeut
simo1988
dragii mei, va scriu din nou ! mai am maine o sedinta la stomatolog sa nu am nicio problema pe parcursul tratamentului ! de miercuri il voi incepe, vreau sa ma ajutati din experienta voastra cu medicamentul si daca imi puteti raspunde la cateva intrebari, este adevarat ca nu am voie sa ma epilez cu ceara ? daca v-a aparea acea explozie si cam dupa cat timp, ce alimente trebuie sa evit ? stiu de cola cafea ciocolata...o sa mi fie greu cu ciocolata dar o sa ma obisnuiesc. o sa iau si un hepatoprotector, asa mi-a recomandat dermatologul.la soare stiu ca nu am voie deloc de asta nici nu va mai intreb.vara asta nu o sa ma vada soarele.tot ce imi doresc este sa fiu bine si sa nu am prea multe efecte adverse, ma panichez repede de fel si nu vreau sa intrerup tratamentul pt o prostie,.va multumesc si sper sa nu va stresez prea mult :D :* :D va pupic pe toti
0
06-06-2011, ora 10:29
roxytza
Nu este medic/terapeut
roxytza
buna simo1988! Am luat roaccutane si dupa aproximativ o sapt sau 2 am avut aceea eruptie. In legatura cu epilatul nu cred sa fie vreo problema. Nu am auzit pe nimeni de asa ceva. Despre mancare stiu ca trebuie sa le eviti pe cele grase. Sper sa-ti fie de ajutor cele spuse mai sus.
:-* :-*
0
06-06-2011, ora 10:52
elena_26
Nu este medic/terapeut
elena_26
BUNA, SIMO! eu o sa ti dau un singur sfat din experienta mea cu roaccutane si cu acneea. iti povestesc putin inainte.sunt in luna a 2-a de roaccutane si arat mai bine decat am aratat vreodata in 13 ani. mi a fost recomandat pt prima data acum vreo 3-4 ani dar am refuzat sa l iau de teama efectelor secundare si mai ales a exploziei. in ultimul timp, dupa atatea dezamagiri si tratamente si foarte multi bani cheltuiti pe tot felul de proceduri, incepusem sa constientizez ca singura mea sansa de a scapa este roaccutane. numai asta aveam in cap si uite ca era foarte adevarat. sfatul meu ar fi sa il gandesti ca pe salvarea ta, singura sansa de a scapa, sa ti pui toata speranta in el si sa te gandesti ca iti face numai bine, ca poate esti tu printre norocosii care nu au efecte nedorite. eu asa am facut si nu am avut nici explozie, nici alte efecte secundare. eu aveam si ulcer si mi-era ingrozitor de teama sa l incep si din acest motiv. daca va vine sa credeti, de cand am inceput roaccutane nu m a mai durut niciodata stomacul, nu am mai fost depresiva, tenul imi arata foarte bine, dureri nu am de niciun fel, buzele intr-adevar sunt uscate dar le tin in frau cu balsamuri aplicate foarte des. fata mi s a uscat la inceput dar acum absolut deloc, aplic fond de ten si se vede super, fara cojite cum ma asteptam. deci asta ar fi sfatul, si pt tine si pt altii care sunt nehotarati: ganditi-l ca pe salvarea voastra, ganditi-va ca va face bine, chiar ca va face minuni cu tenul vostru. si asteptati vindecarea cu zambetul pe buze si cu toata increderea. va pup!
0
06-06-2011, ora 11:01
ro_buc
Nu este medic/terapeut
ro_buc
eu iau roaccutane de 1 luna si 3 zile, momentan nu am avut parte de vreo explozie, depresie etc.in schimb buzele mi s-au umflat zici ca am stat la soare pana m-a uitat D-zeu( mi s-a intamplat intr-o vacanta cand m-am umflat toata inclusiv la fata), ceea ce ma face sa ma gandesc ca poate trebuia sa folosesc un balsam de buze cu spf. anyway...primele efecte BUNE au inceput sa apara cam prin a 2a saptamana, cand parul nu mi s-a mai ingrasat ca inainte...iar fata, din cand in cand imi mai apare cate un cos, unele dau singure inapoi, altele insista sa se umfle si sa fac BUM:)). uneori am si eu fata lucioasa pe frunte desi nu e si uleioasa, pur si simplu luceste, chestia asta o mai observ si pe maini din cand in cand, cam atat! multa bafta!
0
06-06-2011, ora 12:28
simo1988
Nu este medic/terapeut
simo1988
va multumesc din suflet.o sa ma ajute foarte mult sfaturile voastre. :D :*
0
06-06-2011, ora 21:33
rox7
Nu este medic/terapeut
rox7
Pt. simo1988:
Faza cu epilatul cu ceara e adevarata, eu te sfatuiesc sa ai grija. Poti sa stai la soare, dar numai daca intrerupi tratamentul cu putin inainte, sau daca folosesti crema cu SPF 50, desi nu prea o sa te bronzezi.
Succes!

Pt. yx_dark:
Cum a fost la bac?
0
06-06-2011, ora 22:42
simo1988
Nu este medic/terapeut
simo1988
mersi rox7.o sa renunt la ceara o perioada.nu am ce face, multumesc frumos :*
0
07-06-2011, ora 13:10
yx_dark
Nu este medic/terapeut
yx_dark
@rox7
Eh, o foaie cu un text si 2 subiecte, oricum nu conteaza prostiile astea orale. :-j Apropo am luat experimentat. :D :))
0
07-06-2011, ora 15:14
rox7
Nu este medic/terapeut
rox7
Pt. yx_dark:
Bravo, si eu tot experimentat, l-am dat azi de dimineata. Stiu ca nu conteaza, dar ma enerveaza ca nu pot sa stau acasa linistita sa invat pt. cele importante :P
0
07-06-2011, ora 15:46
roxytza
Nu este medic/terapeut
roxytza
Felicitari rox7 si yx_dark! Eu il dau maine. Bafta in continuare!!
Adaugă un comentariu / răspuns
4436 comentarii 1 2 ..... 818283 ..... 147 148 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Vaccin contra acneei aflat în perioada de testare
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  • Tratamentul modern al acneei - soluții eficiente
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  •