rog raspuns urgent

23-01-2008
ugur
Nu este medic/terapeut
ugur
in urma cu doua luni am operato pe mama la san si dupa alaiza de laborator piesa ia iesit fara leziuni de boala neoplazica.in urma cu doua saptamani a aparut peste noapte de jur imprejurul operatie niste granule asemanatoare ca porul de porumb am fost la chirug si ne-a zis ca este vorba de dermatica pe care cred caa facuto de la sutien care erea sintetic sau nu stiu de la ce.am facut tratament cu antibiotic enhancin si pastile de ketonal.acuma are dureri foarte mari si de tras nu sau tras acele basicute mai sunt dar nu la fel de urate ca inainte.problema este ce trebuie facut daca trebuie alt tratament sau trebuie facute alte investigati sau ce sunt acele basicute?
2 comentarii
0
23-01-2008, ora 00:00
GIRLLY
Nu este medic/terapeut
GIRLLY
buna!am 12 ani si menstruatia imi face mari probleme.stau cu frica sa nu ma patez..etc..etc...as vrea sa stiu daca pot folosi OB pt ca inca sunt virgina. pot folosi fara riscuri ?????? astept un raspuns uragent..VA ROG !
0
23-01-2008, ora 00:00
marinaalina
Identitate neconfirmată
marinaalina
Te sfatuiesc sa mergi la dermatologie.E posibil dupacum descrii ca are si dureri si sint acele basicute sa fie o zona zoster.Cel mai sigur e sa te adresezi unui dermatolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul