Rog sfatul unui medic - sarcina sau nu?
Buna seara! Suntem pregatiti moral pentru a avea bebe, chiar daca accidental a fost facut, vorbesc ca si cum as fi insarcinata, de 2 zile de la "accident" cand si-a dat drumul doar un pic drumul si eu fiind pe ovulatie, e posibil sa se prinda sarcina sau nu?
Ultimele menstruatii :
14 decembrie 2010
15 ianuarie 2011
09 februarie 2011
Perioada menstrei este de 5 zile, "accidentul" s-a intamplat intre data de 22-23 februarie, acum rezultatul va fi bebe sau nu? Dupa 2 zile am facut un test de sarcina si stiu ca l-am facut degeaba ca a iesit negativ... si va trebui sa astept 2-3 sapt... Pe 9-10 martie ar trebui sa-mi vina urmatoarea menstruatie, desi eu as zice sa nu-mi vina ca imi doresc pe acest bebe.
Multumesc anticipat!
Ultimele menstruatii :
14 decembrie 2010
15 ianuarie 2011
09 februarie 2011
Perioada menstrei este de 5 zile, "accidentul" s-a intamplat intre data de 22-23 februarie, acum rezultatul va fi bebe sau nu? Dupa 2 zile am facut un test de sarcina si stiu ca l-am facut degeaba ca a iesit negativ... si va trebui sa astept 2-3 sapt... Pe 9-10 martie ar trebui sa-mi vina urmatoarea menstruatie, desi eu as zice sa nu-mi vina ca imi doresc pe acest bebe.
Multumesc anticipat!
1 comentarii
un raspuns se poate in legatura cu problema mea? asteptam un raspuns din partea dvs... sunt nerabdatoare si ma doare mana sa arunc mereu banii pe teste de sarcina care is 15 euro... (nu locuiesc in romania)...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??