Rog sfatul unui medic - sarcina sau nu?

27-02-2011
elena81
Nu este medic/terapeut
elena81
Buna seara! Suntem pregatiti moral pentru a avea bebe, chiar daca accidental a fost facut, vorbesc ca si cum as fi insarcinata, de 2 zile de la "accident" cand si-a dat drumul doar un pic drumul si eu fiind pe ovulatie, e posibil sa se prinda sarcina sau nu?
Ultimele menstruatii :
14 decembrie 2010
15 ianuarie 2011
09 februarie 2011
Perioada menstrei este de 5 zile, "accidentul" s-a intamplat intre data de 22-23 februarie, acum rezultatul va fi bebe sau nu? Dupa 2 zile am facut un test de sarcina si stiu ca l-am facut degeaba ca a iesit negativ... si va trebui sa astept 2-3 sapt... Pe 9-10 martie ar trebui sa-mi vina urmatoarea menstruatie, desi eu as zice sa nu-mi vina ca imi doresc pe acest bebe.

Multumesc anticipat!
1 comentarii
0
02-03-2011, ora 19:41
elena81
Nu este medic/terapeut
elena81
un raspuns se poate in legatura cu problema mea? asteptam un raspuns din partea dvs... sunt nerabdatoare si ma doare mana sa arunc mereu banii pe teste de sarcina care is 15 euro... (nu locuiesc in romania)...
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul