rog un medic

15-03-2010
cristina chiricioiu
Nu este medic/terapeut
cristina chiricioiu
va rog frumos sa ma sfatuiti intr-o problema pana ajung la ginecolog.
de 3 saptamani ma confrunt cu o usturime in zona genitala, aveam programare pe 12 martie la ginecolog dar mi-a venit ciclul si nu am mai ajuns si m-a programat deabia pe 26 martie.
a inceput sa ma usture atat inauntru vaginului cat si in afara lui dupa un contact sexual cu un prezervativ.dupa ce am nascut eu am obisnuit sa ma spal tot mai des acolo dar nu neaparat si inauntru, sa fie de la asta sau sa fi avut ceva prezervativul acela?de atunci nu imi mai trece aceasta usturime pe timpul ciclului nu am simtit nimic, dar la urmatorul contact fara prezervativ m-a usturat iar.la inceput am avut o secretie ciudata dar am folosit nidoflor si bicarbonat si a trecut, dar nu si usturimea care acum persista mai mult in afara vaginului, e ca o arsura.va rog sa imi recomandati o crema daca se poate, nu mai suport sunt cu nervii la pamant.
1 comentarii
0
15-03-2010, ora 19:06
cristina chiricioiu
Nu este medic/terapeut
cristina chiricioiu
si am mai uitat sa adaug ceva:dupa aceasta nastere fiind a 2-a ciclul vine cam abundent in primele 3 zile.sangerarea mai dureaza cam pana in a 7-a zi si dupa aceea cam o saptamana un sange maroniu.nasterea a avut loc in decembrie, si la contact mai simt o durere mica ca si cum ceva nu e inchis acolo.sa fie vreo rana?
Adaugă un comentariu / răspuns