rog un raspuns (somp si insarcinata?)
Buna ziua,
In urma cu 2 luni am ajuns la medic pt ca nu mi se mai oprea menstruatia in urma consultatiei am fost diagnoaticata cu sindromul ovarelor micro polichistice (avand mai mult de 12 foliculi pe ambele ovare ) mi-au fost recomandate microginon apoi diane 35( dupa ce am primit si rezultatele la testosteron si insunina ) insa prima pastila din blister am luat-o in a doua zi de mestruatie. inainte cu 3 zile de a termina blisterul si dupa termibarea lui am avut contaxt sexual neprotejat iar menstruatia desi in aceata seara ar fi a 4 zi de pauza nu a aparut...exiata posibilitatea de a fi ramas insarcinata ???
In urma cu 2 luni am ajuns la medic pt ca nu mi se mai oprea menstruatia in urma consultatiei am fost diagnoaticata cu sindromul ovarelor micro polichistice (avand mai mult de 12 foliculi pe ambele ovare ) mi-au fost recomandate microginon apoi diane 35( dupa ce am primit si rezultatele la testosteron si insunina ) insa prima pastila din blister am luat-o in a doua zi de mestruatie. inainte cu 3 zile de a termina blisterul si dupa termibarea lui am avut contaxt sexual neprotejat iar menstruatia desi in aceata seara ar fi a 4 zi de pauza nu a aparut...exiata posibilitatea de a fi ramas insarcinata ???
2 comentarii
Nu, menstruatia va veni..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3posibila sarcina?
- 4oare sunt insarcinata?
- 3mi-a intaziat 5 zile...nu stiu ce sa fac :(
- 4sunt insarcinata?
- 3simptomele sarcinii... test de sarcina negativ
- 5simptome specifice sarcinii
- 3este normal ca dupa 2-3 saptamani de la contact sa ai simptome de sarcina?
- 5ii posibil sa raman insarcinata asa?
- 4help sarcina sau efect negativ postinor?
- 4poate fi vorba de sarcina
- 4dureri abdominale si teste de sarcina negative
- 5Simptome ciudate: ameteli, greata, dureri de cap, ovare si spate + menstruatie intarziata
- 3dureri de burta si stari de voma.. poate sa nu fie cumva insarcinata?
- 3simptome de sarcina
- 5As vrea sa stiu... este insarcinata?
- 5este posibil sa fiu insarcinata?
- 3Situatie ciudata... simptome de sarcina?
- 4am simptome de sarcina... dar testul mi-a iesit negativ
Mai multe informații despre: simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: