rog un raspuns (somp si insarcinata?)
Buna ziua,
In urma cu 2 luni am ajuns la medic pt ca nu mi se mai oprea menstruatia in urma consultatiei am fost diagnoaticata cu sindromul ovarelor micro polichistice (avand mai mult de 12 foliculi pe ambele ovare ) mi-au fost recomandate microginon apoi diane 35( dupa ce am primit si rezultatele la testosteron si insunina ) insa prima pastila din blister am luat-o in a doua zi de mestruatie. inainte cu 3 zile de a termina blisterul si dupa termibarea lui am avut contaxt sexual neprotejat iar menstruatia desi in aceata seara ar fi a 4 zi de pauza nu a aparut...exiata posibilitatea de a fi ramas insarcinata ???
In urma cu 2 luni am ajuns la medic pt ca nu mi se mai oprea menstruatia in urma consultatiei am fost diagnoaticata cu sindromul ovarelor micro polichistice (avand mai mult de 12 foliculi pe ambele ovare ) mi-au fost recomandate microginon apoi diane 35( dupa ce am primit si rezultatele la testosteron si insunina ) insa prima pastila din blister am luat-o in a doua zi de mestruatie. inainte cu 3 zile de a termina blisterul si dupa termibarea lui am avut contaxt sexual neprotejat iar menstruatia desi in aceata seara ar fi a 4 zi de pauza nu a aparut...exiata posibilitatea de a fi ramas insarcinata ???
2 comentarii
Nu, menstruatia va veni..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4oare sunt insarcinata?
- 3ce simptome ai cand esti gravida?:D
- 2dupa avort am simptome de sarcina
- 4am simptomele de sarcina... oare sunt insarcinata?
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 3este normal ca dupa 2-3 saptamani de la contact sa ai simptome de sarcina?
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 4simptome sarcina?
- 3Sarcina?
- 4este posibil sa fiu insarcinata in 19 saptamani fara simptome?
- 5este posibil sa fiu insarcinata?
- 3o fii bb, n-o fii?
- 6simptome sarcina, scurgeri roz, rosii si maro
- 5voi ce ziceti, e sarcina?
- 4Greturi si ameteli in timpul sarcinii
- 3Ce poate provoca greata regulata in fiecare dimineata? Inafara de sarcina?
- 4posibil sarcina
- 4Menstruatie slab cantitativa, simptome de sarcina si test negativ
- 3simptome de sarcina?
Mai multe informații despre: simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: