rugaminte: pastile pentru marirea penisului

03-02-2009
vasile pop
Nu este medic/terapeut
vasile pop
Buna ziua. am vazut pe site, ca exista pastilele PRO SOLUTION PILLS si VIMAX, destinate maririi penisului si ptr. o viata sexuala mai buna.in ce masura sant adevarate, ca si crestere in volum, daca au efecte secundare asupra organismului.mai exista si alte tratamente asemanatoare ptr. marire? in afara de cele chirurgicale.Astept un raspuns din partea dv. cu mii de multumiri.
12 comentarii
0
30-03-2009, ora 17:24
Valerika
Nu este medic/terapeut
Valerika
, , Nu conteaza MARIMEA unei barci.ci conteaza MISHCARILE valurilor!!! ".cred k ai intzeles ce am vrut sa spun.:).shi scoate-tzi prostiile despre marirea penisului.sunt eforturi pierdute in vint.Accepta-te asha cum eshti.
0
17-02-2010, ora 12:27
bogdanash
Nu este medic/terapeut
bogdanash
buna! si eu sunt una din miile de persoane care are probleme cu dimensiune penisului, am inceract tot felul de produse fara niciun efect.la fel ca si tine am gasit si io pe site vimax, fac tratamentul de 5 luni, am obtinut cam 2, 5cm, nu e mult dar e destul fata de ce aveam inainte.in privinta efectelor adverse nu e nicio problema, poti incerca fara nicio grija, nu am observat niciun fel de problema si consum chiar si cate un pahar de vin.sunt multumit de rezultate asa ca iti recomand sa faci tratamentul pt ca chiar da rezultate desi unii incearca sa faca reclama negativa.
0
14-03-2010, ora 18:08
hughy
Nu este medic/terapeut
hughy
Salut mah adresez catre bogdannas am cumparat si eu 6 cuti de vimax si fac tratamentu de o luna si inca nu vad rezultat cam dupa cat timp zici ca incepe sasi faca efectul.
0
15-03-2010, ora 13:18
bogdanash
Nu este medic/terapeut
bogdanash
cam dupa vreo 9 saptamani a inceput sa se vada miscare pe dimensiune.
0
09-08-2010, ora 19:58
crysty arad
Nu este medic/terapeut
crysty arad
salut.sunt cristi din arad.am 32 ani si am luat si eu Prosolution 2 luni.nu ssa intamplat nimic, de ce? cand am cumparat pilulele am primit o adresa de wwwprosolutio.etc si sunt convins ca acelea pilule sunt de fatada, de ce? finca in fiecare zi trebuia sa-mi fac o rutina de exerciti la penis -incalzire, -intindere, comprimare si etc in jur de 30 minute pe zi pe care eu nu le avem sa fiu singur sa poti face ecele exerciti.chiestia cu acele exerciti eu cred ca nu au nimic cu medicamentu finca in pachet nu avem nici un prospect.si acuma vine intrebarile mele pentru cei care cititi.
-de ce nu se gaseste in farmacie decat in farmacile DONA?
-de ce nu este prospect ?
-de ce nu sunt persoane care sa confirme produsul, sunt toate regizate pe net?
-cred ca suntem prosti ca dam multi bani pe nimic.
-si comand prin curier...eu cu cine ma cert daca produsul este naspa...?este doar o adresa de MAILL si 2 nr de tel si probabil un apartament inchiriat pentru locatie de firma.
-eu vreua sa incerc si produsul VIMAX dar este acelasi procedeu de comandare ca si la PROSOLUTION oare nu este acelasi produs ?
-sunt si eu o persoana care vrea mai mult de la penisul meu sunteti care va la care a avut efect aceste pilule? sau est totul o reclama pe net?
-va multumesc.
0
20-07-2011, ora 16:38
Titus Pullo
Nu este medic/terapeut
Titus Pullo
Problema celor care considera ca penisul este mic, este din cauza ca se uita prea mult la filme pentru adulti.
Am cautat un material si, culmea, exista pe wikipedia. Glumesc, cine cauta gaseste!!!
"Erect length
Several scientific studies have been performed on the erect length of the adult penis. Studies which have relied on self-measurement, including those from Internet surveys, consistently reported a higher average length than those which used medical or scientific methods to obtain measurements.[8][14]
The following staff-measured studies are each composed of different subgroups of the human population (i.e. specific age range and/or race; selection of those with sexual medical concerns or self-selection) which could cause a sample bias.[14][15]
A study published in the September 1996 Journal of Urology concluded that average erect length was 12.9 cm (5.08 in) (measured by staff).[6] The purpose of the study was to "provide guidelines of penile length and circumference to assist in counseling patients considering penile augmentation." Erection was pharmacologically induced in 80 physically normal American men (varying ethnicity, average age 54). It was concluded: "Neither patient age nor size of the flaccid penis accurately predicted erectile length."
A study published in the December 2000 International Journal of Impotence Research found that average erect penis length in 50 Jewish Caucasian males was 13.6 cm (5.35 in) (measured by staff).[7] Quote: "The aim of this prospective study was to identify clinical and engineering parameters of the flaccid penis for prediction of penile size during erection." Erection was pharmacologically induced in 50 Jewish Caucasian patients who had been evaluated for erectile dysfunction (average age 47±14y). Patients with penis abnormalities or whose ED could be attributed to more than one psychological origin were omitted from the study.
A study conducted by LifeStyles Condoms found an average of 14.9 cm (5.9 in) with a standard deviation of 2.1 cm (0.8 in) (measured by staff).[8] The purpose of this study was to ensure properly sized condoms were available.
A review published in the 2007 issue of BJU International showed the average erect penis length to be 14-16 cm (5.5-6.3 in) and girth to be 12-13 cm (4.7-5.1 in). The paper compared results of twelve studies conducted on different populations in several countries.[13]
An Italian study of about 3, 300 Italian men concluded that stretched length was measured on average to about 5 inches (13 cm). In addition, a correlation between weight and height and penis length was also found. However this was done only on 500 men with a small correlation value.[16]"

Pentru cei care nu inteleg engleza. Pe scurt spune asa:
Un studiu publicat in 1996 "journal of Urology" concluzioneaza ca lungimea medie in stare erecta este de 12, 9cm...etc. Un studiu publicat in decembrie 2000 in"jurnalul...etc", lungimea penisului erect la (50 subiecti) evrei caucazieni a fost de 13, 6 cm. In fine toata aceasta abureala este despre faptul ca normal, inseamna intre 10 si 16 cm. Masuratori realizate pe grupuri etnice si pe loturi mari de oameni, 500 subiecti in unele cazuri. Nu va mai uitati atat la filme porno! Va creeaza o falsa impresie, a ceea ce sunteti cu adevarat. Cine se lauda cu un penis mai mare de 20, ar fi printre cei 20-25% de pe planeta!!!. Impresia falsa de "penis mic" va este data si de faptul ca priviti intotdeauna de sus in jos. Nu aveti cum altfel. Incercati sa va faceti o fotografie de jos in sus. O sa ramaneti surprinsi (unii dintre voi). In concluzie sub 6 cm - nesatisfacator - peste 17cm, dureros (in majoritatea cazurilor). trageti singuri concluziile!!!
"
0
27-12-2011, ora 10:37
crysty arad
Nu este medic/terapeut
crysty arad
salut.sunt cristi din arad.am 32 ani si am luat si eu Prosolution 2 luni.nu ssa intamplat nimic, de ce? cand am cumparat pilulele am primit o adresa de wwwprosolutio..etc si sunt convins ca acelea pilule sunt de fatada, de ce? finca in fiecare zi trebuia sa-mi fac o rutina de exerciti la penis -incalzire, -intindere, comprimare si etc in jur de 30 minute pe zi pe care eu nu le avem sa fiu singur sa poti face ecele exerciti.chiestia cu acele exerciti eu cred ca nu au nimic cu medicamentu finca in pachet nu avem nici un prospect.si acuma vine intrebarile mele pentru cei care cititi.
-de ce nu se gaseste in farmacie decat in farmacile DONA?
-de ce nu este prospect ?
-de ce nu sunt persoane care sa confirme produsul, sunt toate regizate pe net?
-cred ca suntem prosti ca dam multi bani pe nimic.
-si comand prin curier...eu cu cine ma cert daca produsul este naspa...?este doar o adresa de MAILL si 2 nr de tel si probabil un apartament inchiriat pentru locatie de firma.
-eu vreua sa incerc si produsul VIMAX dar este acelasi procedeu de comandare ca si la PROSOLUTION oare nu este acelasi produs ?
-sunt si eu o persoana care vrea mai mult de la penisul meu sunteti care va la care a avut efect aceste pilule? sau est totul o reclama pe net?
-va multumesc.
Salut tuturor.
nu am mai intrat de mult pe aceasta pagina dar sa stiti ca am inceput sa iau VIMAX de 8 luni de zile si va spun cu parere de rau este o frauda farmaceutica.de ce este frauda ?simplu la mine nu a avut nici un efect nici ca marime si nici ca si intarzierede ejaculare.
-sunt foarte dezamagit din punct de vedere financiar.o cutie costa 170 ron la farmacia Dona ori 8 cutii si nici macar un efect...am sunat -0758044870 si am vb cu o persoana de sex masculin si am intrebat cum pot sa primesc bani inapoi si raspunsul a fost negativ cititi pe prospect nu se livreaza bani inapoi si este un supliment alimentar.ATENTIE mare este un supliment alimentar nu face nimic totul este in mintea noastra.avem mintea bolnava daca credem ca un medicament fara o descriere detaliata doar (prospect atasat )va face minuni ce nu a reusit mama natura.
-in concluzie am fost pagubit de produsul VIMAX si de Prosolution
-nu aruncati banii pe aceste produse si nici pe altele sunt toate facaturii.
-A atentie pentru toti care cititi acest mesaj.daca totusi va hotarati sa va cumparati produse de ex Vimax sunati si intrebati daca produsul nu are efect primiti banii inapoi?si daca da... cum ajungeti in posesia lor fara scandal si fara sa va expuneti sa va recunoasca cineva ca ati apelat la acest produs.
Va salut si va doresc sarbatorii fericite si scuze de greserile de ortografie. dar asta este realitatea.
0
02-03-2012, ora 14:25
dulcele amar
Nu este medic/terapeut
dulcele amar
are dreptate valerik nici eu nu aveam prea mare incredere in mn la inceput k nu sunt prea dotat si nu am auzito pe niciuna sa se planga din contra au mai venit la mn deci nu conteaza marimea baghetei ci magia din ea asta mia spuso o fata
0
18-10-2013, ora 23:58
Madalin-Dragos
Nu este medic/terapeut
Madalin-Dragos
Nu va mai plangeti de dotarile voastre. 15cm sunt suficienti sa satisfaca orice fata tinand cont ca adancimea vaginului se invarte in jurul a 10cm. Penisul meu masoara 19, 5 in lungime si 16cm in circumferinta si nu o data am patit sa ajung cu fata in pat iar cand m-am dezbracat sa faca ochii mari si sa ma refuze. Eu nu am avut niciodata o relatie mai mare de 6 luni din cauza penisului meu. Uneori mi s-a spus in fata alteori am aflat de la persoane carora le-a spus ea (alte fete). Asa ca nu fiti fraieri sa va doriti mai mult ca poate ajungeti in situatia mea si inapoi nu mai revii neam.
Iar despre pilulele minune pe care le gasiti pe net sub nume sau aspecte diferite si care nu sunt nici tocmai ieftine, sunt numai tepe pentru creduli. Daca nu ma credeti incercati. In descrierea pastilelor spun aia ca tratamentul trebuie insotit de anumite masaje locale, la nivelul penisului, care trebuie facute periodic in fiecare zi. Aflati de la mine ca nu pastila in sine face penisul sa creasca ci acel masaj local. Ganditi-va ca organismul uman e facut sa se adapteze situatiei si efortului la care este supus. Muschii, daca ii fortezi periodic (la sala sau nu), cresc, se maresc. De ce nu ar fi valabila chestia asta si cu alte parti ale corpului?
0
09-11-2013, ora 19:55
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Bine ca nu masoara 22, 5 cm :))))))))))))))))))))))) Doamneeee, sunteti ceva de speriat :)) In primul rand, mi se pare bizar ca va masurati sculele :)) Serios, chiar credeti ca o femeie adevarata, care vrea sa faca o casa si-un copil cu voi e interesata atat de mult de aia 15-20 de cm? Un penis e atasat unui creier si unui suflet. Noi vrem tot pachetul, domnilor! Nu ne intereseaza un prostalau agramat si fara sentimente care are scula de 20 de cm! Ce sa facem cu o scula? Noua ne trebuie tandrete, protectie si initiativa din partea unui barbat. Daca e istet, tandru si amuzant, ne poate duce pe culmile placerii si cu 15 si cu 20 de cm! Personal, consider ca 20 de cm sunt cam greu de manageriat:). Nu intra prin nicio gaura fara sa produca pagube majore :) Chiar daca se foloseste lubrifiant sau vaselina, tot e naspa :) In puii mei, daca vroiam 20 de cm ne-o trageam cu un ponei:))
0
05-12-2013, ora 21:24
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
BRAVO Yonissa ai perfecta dreptate. De obicei cei care se gandesc la marime sunt cei prea plini de ei carora le este frica de un esec deoarece nu stiu decat sa stea ca o vaca la taur, si nu au si ei un pic de imaginatie sau nau avut ca femeie decat o curva de pe centura si nu o femeie adevarata, sau mai exact o relatie.
0
04-12-2016, ora 16:32
mazga
Nu este medic/terapeut
mazga
Bineinteles.In mentalitatea voastra barbatul trebuie sa fie instalator, electrician, avocat, caine de paza, mecanic, sa iubeasca copiii chiar daca nu-s ai lui, iar daca unul pune o intrebare de bun simt probabil si pentru ca i-a dat cu skip una pe care o placea mult si tocmai de asta termina prea repede sau cine stie ce problema avea omul, poate era toata numai slanina si i se pierdeau acei 14Cm in slanina pana la intrarea propriu-zisa. Nu e bine nici daca e 19 Cm, pe ala nu il poti controla cum vrei, ce sa vezi cu ala ai poate doua, poate trei orgasme, pai ce-ai facut ? Cum controlezi un astfel de "nenorocit". Bine ca nu o avea de 22 Cm. Sau poate ramane neterminat... Ce sa vezi ?... se intampla. Cata ipocrizie ? Trebuie unul cu suflet mare si scula mica, pe care sa-l faci presh. Dar ce zici de un barbat cu scula mare, cu sufletul mare, care a aiba in mod egal responsabilitatile impartite cu aleasa inimii, iar cand vrea ceva de la ea sa nu faca pe obosita, pentru ca din nou o maseaza asta cu scula mare si de ce sa fie el sigur pe el ? mai bine o carpulicica de om. Pana la urma omul nu o dorea mai mare doar pentru el.Nu va lasati baieti, insistati, faceti sport, aratati bestial si fiti zgarciti cu ce este al vostru, mai ales cu banii. Pastile, sala, putin alcool sau deloc (poate doar ocazional) si mai refuzati-le si voi. Sunt mai multe decat noi. Depinde de fiecare unde se afla, iar alegerile faceti-le voi personal si sa nu le regretati niciodata. Important este sa ai puterea de a te schimba oricat de mult pana ajungi unde iti doresti, DAR nu uita prioritatile stabilite, NICIODATA. La inceput e mai greu, apoi devine obisnuinta si preiei controlul asupra propriei vieti, Incet. Incet, DAR Mereu. Nu fiti pachete ca in comment-ul de mai sus. FITI oameni si respectati oamenii, dar in primul rand pe voi. Nu va mai lasati calcati in picioare de astea cu mai multe dorinte si nevoi, decat posibilitati. Sa le vezi fata cand le refuzi, intemeiat bineinteles.
Multa bafta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mărirea penisului - care metode funcționează, conform studiilor?
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •