S-ar putea sa fiu insarcinata?
Buna ziua,
iau de 5 ani Mycrogynon. Ultima folie nu am luat-o conform prospectului, dar am ui ilizat si o alta metoda contraceptiva-prezervativ. Dupa ultima folie, nu mi-a venit menstruatia. Nu am mai continuat cu o alta folie.Recunosc nici test de sarcina nu mi-am facut. S-ar putea sa fiu insarcinata?
Multumesc.
iau de 5 ani Mycrogynon. Ultima folie nu am luat-o conform prospectului, dar am ui ilizat si o alta metoda contraceptiva-prezervativ. Dupa ultima folie, nu mi-a venit menstruatia. Nu am mai continuat cu o alta folie.Recunosc nici test de sarcina nu mi-am facut. S-ar putea sa fiu insarcinata?
Multumesc.
4 comentarii
Nu este exclus sa fiti insarcinata, totusi este destul de improbabil. Faceti testul de sarcina la 2 saptamani de la contactul suspect ca fiind fertil.
Mi-am facuta azi dimineata un test si NU sunt insarcinata; dar nici nu mi-a venit. De ce ? Am luat prea mult timp anticonceptionale.
Tratamentul indelungat cu anticonceptionale poate fi, intr-adevar, o cauza de amenoree (lipsa manstruatiei). De regula, aceasta problema se rezolva spontan, fara nici un tratament. Cat timp trebuie asteptata reluarea spontana a menstruatiei ? Aici parerile diverg, unii doctori considera 3 luni, altii (cu care ma numar) considera 6 luni. In minoritatea de cazuri in care reluarea menstruatiei nu se produce in acest interval, trebuie facut un tratament hormonal de reluare a menstruatiei.
Multumesc de raspuns.
Dar in decursul acestui timp, as putea ramane insarcinata, sau voi avea nevoie de o metoda contraceptiva? Ma gandesc ca da.
Dar in decursul acestui timp, as putea ramane insarcinata, sau voi avea nevoie de o metoda contraceptiva? Ma gandesc ca da.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sunt ingrijorata... sarcina?
- 4sunt gravida? ce medicamente?
- 5mi-a intarziat ciclu de 4 zile
- 2intarzierea ciclului mentrual...ce se intampla?
- 7sunt insarcinata?
- 6sarcina sau intarzierea menstruatiei?
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 1sunt gravida?
- 1sunt însărcinată?
- 0Poate fi sarcina?
- 4intarzierea menstruatiei o luna.. sunt insarcinata?
- 6Intarzieri menstruale si homeopatia
- 1Posibila sarcina ?
- 0iau anticonceptionale dar nu mi-a venit menstruatia
- 1Va rog, ajutati-ma!!! Este vorba de o posibila sarcina?
- 1sarcina sau raceala?
- 3Intarziere menstra. Sarcina?
- 5E posibil sa raman insarcinata?
- 1Intarzierea menstruatiei 10 zile
- 2Menstruație întârziată după o "joacă" neprotejată
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei