sa fie bebe?

buna dragelor
am facut 3 luni de duphaston, 1/zi din a 14-a zi acm pt reglare deoarece am avut o dereglare post pilula, folosind timp de 3 ani anticonceptionale fara pauza.
luna aceasta e prima fara pastile, si cm intarzie. trebuia sa imi vina pe 18 si azi 25 inca nu vine. am facut un test ieri si..din pacate doar o liniuta.
ahh, si am pt rpima data, sfarcurile f sensibile, ma dor la atingere si intepaturi in zona ovarelor
ce credeti?
am facut 3 luni de duphaston, 1/zi din a 14-a zi acm pt reglare deoarece am avut o dereglare post pilula, folosind timp de 3 ani anticonceptionale fara pauza.
luna aceasta e prima fara pastile, si cm intarzie. trebuia sa imi vina pe 18 si azi 25 inca nu vine. am facut un test ieri si..din pacate doar o liniuta.
ahh, si am pt rpima data, sfarcurile f sensibile, ma dor la atingere si intepaturi in zona ovarelor
ce credeti?
2 comentarii

si eu am lasat pastilele anticonceptionale luna asta dupa aproape 6 ani, acum am dureri de burta si sfarcurile sanilor sunt foarte sensibile la atingere, dorm foarte putin si nu mai am pofta de mancare...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot sa fiu insarcinata ?!
- 6Aceeasi intrebare: oare pot fi insarcinata?
- 7este posibil sa existe sangerari mici in loc de ciclul menstrual si sa fi gravida?
- 58sunt insarcinata? imi intarzie menstruatia...
- 4intarziere menstr.dupa pauza pilule=dereglare sau sarcina ?
- 2este vorba despre o sarcina?
- 8sunt insarcinata sau nu?
- 8e sarcina?
- 3sunt insarcinata?
- 20Va rog sa imi raspundeti.. sunt insarcinata?
- 3pot sa raman gravida?
- 3posibila sarcina?
- 4mai exista risc de sarcina?
- 2posibil sa fiu insarcinata
- 4Prietena mea este insarcinata?
- 3Lichidul preejaculator a scapat, este vreo sansa de sarcina?
- 2se poate sa ramai insarcinata fara penetrare?
- 1sunt gravida ? ajutati-ma va rog !
- 0Sunt insarcinata?
- 4Lichidul seminal si posibilitatea unei sarcini
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: