sa fie bebe?
buna dragelor
am facut 3 luni de duphaston, 1/zi din a 14-a zi acm pt reglare deoarece am avut o dereglare post pilula, folosind timp de 3 ani anticonceptionale fara pauza.
luna aceasta e prima fara pastile, si cm intarzie. trebuia sa imi vina pe 18 si azi 25 inca nu vine. am facut un test ieri si..din pacate doar o liniuta.
ahh, si am pt rpima data, sfarcurile f sensibile, ma dor la atingere si intepaturi in zona ovarelor
ce credeti?
am facut 3 luni de duphaston, 1/zi din a 14-a zi acm pt reglare deoarece am avut o dereglare post pilula, folosind timp de 3 ani anticonceptionale fara pauza.
luna aceasta e prima fara pastile, si cm intarzie. trebuia sa imi vina pe 18 si azi 25 inca nu vine. am facut un test ieri si..din pacate doar o liniuta.
ahh, si am pt rpima data, sfarcurile f sensibile, ma dor la atingere si intepaturi in zona ovarelor
ce credeti?
2 comentarii
si eu am lasat pastilele anticonceptionale luna asta dupa aproape 6 ani, acum am dureri de burta si sfarcurile sanilor sunt foarte sensibile la atingere, dorm foarte putin si nu mai am pofta de mancare...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 58sunt insarcinata? imi intarzie menstruatia...
- 4Cum pot sa inteleg daca am ramas insarcinata sau nu?
- 5poti sa ramai gravida in ultima zi de menstruatie?
- 4sunt insarcinata?
- 8Este posibil sa fiu insarcinata chiar daca sunt virgina?
- 1sunt insarcinata?
- 8mi-a curs ceva alb din san, 5 teste de sarcina toate negative...Ce pot sa cred?
- 6Sex cu vecina (maritata) de vizavi.. o fi ramas insarcinata?
- 3Posibila sarcina?
- 3Nu stiu ce sa cred.. sunt insarcinata sau nu?
- 5Virgina si gravida
- 4pot ramane insarcinata fara penetrare?
- 1Sunt gravida?
- 0exista riscul sa fiu insarcinata?
- 1sunt gravida ? ajutati-ma va rog !
- 0Poate ramane insarcinata?
- 5Pot fi insarcinata fiind virgina??
- 1sa ma ingrijorez in legatura cu o posibila sarcina?
- 1Un sfat, va rog! exista riscul unei sarcini nedorite?
- 1Fecundarea ovulului - risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: