sa fie bebe?
buna dragelor
am facut 3 luni de duphaston, 1/zi din a 14-a zi acm pt reglare deoarece am avut o dereglare post pilula, folosind timp de 3 ani anticonceptionale fara pauza.
luna aceasta e prima fara pastile, si cm intarzie. trebuia sa imi vina pe 18 si azi 25 inca nu vine. am facut un test ieri si..din pacate doar o liniuta.
ahh, si am pt rpima data, sfarcurile f sensibile, ma dor la atingere si intepaturi in zona ovarelor
ce credeti?
am facut 3 luni de duphaston, 1/zi din a 14-a zi acm pt reglare deoarece am avut o dereglare post pilula, folosind timp de 3 ani anticonceptionale fara pauza.
luna aceasta e prima fara pastile, si cm intarzie. trebuia sa imi vina pe 18 si azi 25 inca nu vine. am facut un test ieri si..din pacate doar o liniuta.
ahh, si am pt rpima data, sfarcurile f sensibile, ma dor la atingere si intepaturi in zona ovarelor
ce credeti?
2 comentarii
si eu am lasat pastilele anticonceptionale luna asta dupa aproape 6 ani, acum am dureri de burta si sfarcurile sanilor sunt foarte sensibile la atingere, dorm foarte putin si nu mai am pofta de mancare...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot ramane insarcinata?
- 4am simptomele de sarcina... oare sunt insarcinata?
- 3pilula anticonceptionala uitata... pot fi insarcinata sau nu?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 24pot fi insarcinata sau e ceva mai grav?
- 4menstruatie intarziata, posibil o sarcina?
- 6e a 34 zi si nu a venit menstruatia.la cat timp se face testul de sarcina?
- 2pot fi insarcinata?
- 4lipsa menstratiei.. test de sarcina negativ
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 3O posibila sarcina?
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 8Virgina, sanse sa fie gravida?
- 10Cred ca sunt gravida..
- 1Pot fi insarcinata?
- 3exista posibilitatea sa raman insarcinata?
- 2chist ovarian sau sarcina?
- 1Sarcina ?
- 1Sarcina
- 1Am nevoie de ajutor urgent va rog - ovulație sau sarcină?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: