sa fie bebe?
buna dragelor
am facut 3 luni de duphaston, 1/zi din a 14-a zi acm pt reglare deoarece am avut o dereglare post pilula, folosind timp de 3 ani anticonceptionale fara pauza.
luna aceasta e prima fara pastile, si cm intarzie. trebuia sa imi vina pe 18 si azi 25 inca nu vine. am facut un test ieri si..din pacate doar o liniuta.
ahh, si am pt rpima data, sfarcurile f sensibile, ma dor la atingere si intepaturi in zona ovarelor
ce credeti?
am facut 3 luni de duphaston, 1/zi din a 14-a zi acm pt reglare deoarece am avut o dereglare post pilula, folosind timp de 3 ani anticonceptionale fara pauza.
luna aceasta e prima fara pastile, si cm intarzie. trebuia sa imi vina pe 18 si azi 25 inca nu vine. am facut un test ieri si..din pacate doar o liniuta.
ahh, si am pt rpima data, sfarcurile f sensibile, ma dor la atingere si intepaturi in zona ovarelor
ce credeti?
2 comentarii
si eu am lasat pastilele anticonceptionale luna asta dupa aproape 6 ani, acum am dureri de burta si sfarcurile sanilor sunt foarte sensibile la atingere, dorm foarte putin si nu mai am pofta de mancare...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4insarcinata sau ranita?
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 17oare sunt insarcinata?
- 3Sarcina?
- 5vreau sa stiu daca sunt insarcinata
- 10Sarcina sau nu?
- 0Sunt gravida?
- 5daca am folosit prezervativ nu pot sa raman insarcinata, nu?
- 8ma framanta: insarcinata daca e virgina?
- 3sanse de a fi insarcinata
- 6Ma poate ajuta cineva? Am avut contact sexual neprotejat
- 4Sarcina sau nu?
- 3posibila sarcina? ROG URGENT RASPUNSUL UNUI MEDIC
- 2Pot ramane insarcinata?
- 0Poate fii vorba despre o sarcina?
- 0Posibil sa ramana insarcinata?
- 2Am avut contact sexual protejat, dar am semne de sarcina
- 1Sunt insarcinata?
- 3Sunt stresata: un ginecolog isi da seama ca esti insarcinata?
- 0Posibila sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: