sa fie din cauza pilulelor???

16-09-2007
mocushia
Nu este medic/terapeut
mocushia
pe 18august am avut un contact sexual neprotejat(am ciclul extrem de regulat) si exact cum am calculat pe 25 in aceeasi luna trebuia sa-mi vina, s-a si intamplat de altfel, problema e ca pe 25 am avut acea scurgere maronie(prezenta de fiecare data pana atunci), moment in care m-am bucurat ca mi-a venit si am inceput sa iau anticonceptionale yasmin(fara recomandare).Problema mea e ca in loc de ciclu propriu-zis(care ma tinea 3-4zile), n-am avut decat 2 zile de usoara scurgere maronie.Am continua sa iau pilulele iar pe 31aug si pe 1sept cu prima urina(la 13 respectiv 14 zile distanta de la contactul neprotejat) mi-am facut 2 teste de sarcina;ambele negative;am terminat pe 14 sept folia de pilule, azi suntem 16 si nimic.As avea 2 nelamuriri:care ar fi sansele sa fi ramas gravida si 2 e posibil ca din cauza anticonceptionalelor (mentionez ca e prima data cand iau yasmin si n-am mai luat anticonceptionale de 1 an) sa mi se fi intamplat toate astea-am avut o stare general proasta, sanii umflati mereu si sensibili si o stare de oboseala continua(nu foarte ciudata in cazul meu dar putin prea accentuata).
1 comentarii
0
16-09-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
1. Este extrem de improbabil să fi rămas gravidă
2. Menstruaţia poate să nu apară imediat după începerea pauzei de 7 zile, dar în mod normal apare oricând în cursul acestor 7 zile.
3. Semnele pe care le descrieţi ar putea fi efecte secundare ale anticoncepţionalelor.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul