Sa fie oare vorba de o sarcina?

15-02-2017
Stefyy06
Nu este medic/terapeut
Stefyy06
Buna ziua tuturor,

Ani de zile am fost diagnosticata cu Amenoree secundara - cm il aveam la cateva luni bune... singul remediu a fost de a lua anticonceptionale. Am luat cam 6-7 cu pauze, cu continuitati, precum spunea doctorul.
De aproape 2 ani de zile nu am mai luat aceste pastile si de 7 luni eu si sotul meu incercam sa avem un bebe. De cand nu am mai luat patilele cm a inceput sa imi vina lunar ( la 29, 31, 32 de zile ) important este ca vine lunar :-). Dupa cum povesteam de 7 luni nu am ramas niciodata.. in decembrie am inceput sa folosesc si eu testele de ovulatie ( tot nu am ramas ) si in luna ianuarie am folosit din nou ( ultimul CM a fost pe data de 13 ianuarie ). Problema este ca nu am not si nu mai stiu cand am avut CM in decembrie ca sa imi pot sa stiu la cate zile a venit.. oricum cert este ca pe 22 dec nu mai aveam menstruatie...
Inca nu mi-a venit cm.. ( daca avem cm la 29 zile trb sa vina pe 11feb, 30zile pe 12feb si la 31 - 13feb). astazi suntem in data de 15 si nimic.. sincer nu am niciun simpton in afara ca simt ca ma "ard" sanii, ma simt ametita si imi este fff somn, iar inanite pana imi venea cm ma dureau ff rau sfarcurile si simteam o durere jos
Imi doresc ff mult un bebe si chiar visez si noaptea... mi-am facut o gramada de teste.. de pe data de 8 februarie in fiecare zi aproape.. bineinteles toate negative! Acum 2 zile am mai facut unul tot negativ?

Cat timp sa mai astept pana sa imi fac alt test? As putea fii insarcinata si ca testele sa fie fals negativ deoarece le-am facut prea devreme ?
1 comentarii
0
15-02-2017, ora 19:12
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Puteti face un test din sange beta HCG care va poate ajuta sa va lamuriti daca este sarcina sau nu!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul