Sa fie sarcina?

In urma unor analize medicale, am descoperit ca am SOP, analizele de sânge indicând un nivel de prolactina si PTH destul de ridicate, mi s-a prescris tratament cu Vigantoletten si Inofolic timp de 3 luni. La câteva zile de la începerea tratamentului am avut contact sexual (acum aproximativ o săptămâna) si de câteva zile am sânii măriți si sensibili, ieri am simțit dureri in zona inferioară a abdomenului. Menționez ca ultima zi de menstruație a fost in 02.03.2023. Sa fie vorba despre o sarcina sau a unor reacții in urma tratamentului?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sarcina si riscuri
- 1Un raspuns va rog frumos
- 3Sarcina sau nu?
- 2Sunt insarcinata?
- 0Pot fi insarcinata?
- 0Sunt insarcinata?
- 1Ajutati-ma - poate fi vorba de o sarcina?...pt k imi doresc copii
- 0Sarcină sau nu?!
- 24Semne de sarcina
- 2As avea ceva sanse sa fiu insarcinata ?
- 3Nu mi-a venit ciclul
- 3Sarcina oprită din evoluție ?
- 0Sa ma îngrijorez?
- 0Simptome sarcina dupa 3 zile?
- 0Sa fie sarcina ?
- 0Posibilă sarcină?
- 0Pot fi gravida?
- 1Sunt șanse sa fie sarcina?
Mai multe informații despre: primele simptome de sarcina Sindromul ovarelor polichistice
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: