sa fie sarcina?
Buna
Ultimul ciclu l-am avut pe data de 5 iunie iar in a 5-a zi de ciclu am avut contact cu sotul meu dar a avut grija, el asa zice ca s-a tras la timp, acum suntem in data de 7 iulie si inca nu mi-a venit ciclul. Din data de 30 iunie am inceput sa am dureri de burta si sani ca inainte de ciclu, dar degeaba. Am facut un test de sarcina si a iesit negativ.Eu tot mai am dureri de sani-si inca destul de mari si de burta. Mentionez ca am avut o luna stresanta, am bolit cam toti membrii familiei(am avut o viroza cu febra, varsaturi, diaree), am luat antibiotice si alte medicamente-furazolidon flucomiv si lomexim-ultimele pentru candida.Sa-mi fi influentat acestea ciclul?
Ultimul ciclu l-am avut pe data de 5 iunie iar in a 5-a zi de ciclu am avut contact cu sotul meu dar a avut grija, el asa zice ca s-a tras la timp, acum suntem in data de 7 iulie si inca nu mi-a venit ciclul. Din data de 30 iunie am inceput sa am dureri de burta si sani ca inainte de ciclu, dar degeaba. Am facut un test de sarcina si a iesit negativ.Eu tot mai am dureri de sani-si inca destul de mari si de burta. Mentionez ca am avut o luna stresanta, am bolit cam toti membrii familiei(am avut o viroza cu febra, varsaturi, diaree), am luat antibiotice si alte medicamente-furazolidon flucomiv si lomexim-ultimele pentru candida.Sa-mi fi influentat acestea ciclul?
2 comentarii
Am uitat sa precizez ca am fost expusa la radiatii de 2 ori. Odata la stomatologie si o data cu copilul cand i s-au facut raze la plamani. Poate sa fie si aceasta o cauza a intarzierii menstruatiei ?
Mi-a venit ciclul!!!!!!!!!In sfarsit m-am linistit, chiar daca am vorbit singura pe forum.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??