sa fie vorba de o sarcina?
buna! problema e ca luna aceasta mi'a venit menstruatai cu 4 zile mai repede. inainte de asta am avut contact sexual PROTEJAT in ziua a11a a ciclului. ciclu a fost normal adica abundent in primele 2 zile si 3 zile mai putin cu dureri de ovare normale. acuma am greata, nu pot sa mananc nimic, diaree, ma doare capul si ma simt obosita. tin sa mentionez ca de 3 luni am luat escapelle. atunci mi-a venit menstruatia cu 1 zi mai repede. si de atunci am ciclu ba de 24 ba de 28 de zile alternativ. care credeti ca e problema? o fi vorba despre o sarcina? ca nu stiu de la ce provin acele stari. eu de obicei nu am pofta de mancare..dar acum si mai putin...nu suport sa mananc decat alune sarate, sticsuri, covrigi si in rest nimic.
3 comentarii
daca ai avut contact sexual protejat nu ai de ce sa iti faci probleme ca ai putea sa fii insarcinata...in legatura cu lipsa poftei de mancare consider ca te cam stresezi legat de problema asta...iar in legatura cu CM probabil a intervenit o dereglare a acesteia...dar ca sa fii mai sigura si sa iti inlaturi dubiile cel mai bine ar fii sa dai fuguta pana la farmacie si sa iti iei un test de sarcina...numai bine
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 4Sunt gravida?
- 4Inarziere de 30 zile = sarcina?
- 13Mi-a intarziat ciclul trei luni...
- 5pot sa raman?
- 4Sarcina?
- 3mi-e teama ca am ramas insarcinata
- 5ramai gravida daca nu ai ciclu si alaptezi dupa sarcina?
- 5Se poate sa ramai gravida desi esti virgina?
- 6Am luat pilula de a doua zi... si sunt nelinistita. Oare sunt insarcinata?
- 5sex neprotejat imediat dupa menstruatie = sarcina?
- 2Anticonceptionalele... + simptome de sarcina
- 3Pot ramane insarcinata? Ajutati-ma va rog!
- 3sunt insarcinata?
- 2Atac de panica-pot fi insarcinata sau nu?
- 2Sarcina de 10 saptamani care nu se vede pe testul de urina?
- 1Sarcina? Am avut un contact sexual protejat in prima zi de menstruație
- 2Poate fi o sarcina?
- 0Oare sunt însărcinată ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: