Sa iau escapelle?

22-10-2012
pufoasa24
Nu este medic/terapeut
pufoasa24
Nu stiu ce sa fac, sau iau escapelle sau nu? Deoarece eu am luat timp de 10 zile tratament cu Klion, iar cand am terminat tratamentul s-a terminat si anticonceptionalele, si am intrat in pauza de 7 zile, eu de ieri am inceput o noua folie de anticonceptionale, iar azi am avut un contact, si nu sunt sigura daca el a ejeculat in mine sau nu, partenerul zice ca nu, dar eu nu sunt sigur. Ce sa faca sa iau contraceptie de urgenta sau nu? Trebuia sa iau 7 zile de anticonceptionale ca sa fiu protejata dupa tratamentul cu klion, nu?
Va rog sa imi raspundeti cat mai urgent ca sa stiu ce sa fac
3 comentarii
0
22-10-2012, ora 17:35
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu e nevoie de Escapelle, ai fost protejata...
0
22-10-2012, ora 20:57
pufoasa24
Nu este medic/terapeut
pufoasa24
Am uitat sa mentionez ca am luat si 4 zile Ospen, in aceasta perioada.
Am fost la planning si mi-a recomandat sa iau Postinor 2, pt k Ospen scade eficenta anticonceptionalelor, si mi-a zis sa iau a 2 pastila inainte de 12 ore, nu e nevoie sa astept 12 ore, este ok?
Mi-a zis in ziua in care iau Postinor 2 sa nu iau pilula de anticonceptionale, sa continui a 2 zi cu pilulele
O sa imi afecteze acum menstruatia Postinor 2 chiar dak iau anticonceptionale in continuare?
0
23-10-2012, ora 15:36
koko07
Nu este medic/terapeut
koko07
Buna. Mi-a intarziat menstruatia luna aceasta cu o sapt si as dori sa va intreb daca este normal? Trebuie sa precizez ca in august am luat escapelle, nu am avut nicio simptoma de rau doar acel spotting dupa 6 zile si menstruatia mi-a venit normal pe 22 aug. Apoi in sept tot normal mi-a venit, fara nicio intarziere, pe 18 sept. Acum in oct trebuia sa vina cam pe 14 dar si pana azi nu mi-a venit. In zilele dinainte de 14 am avut acele dureri de spate, de burta si mi-au iesit monstruletii specifici acelei perioade dar nimic mai mult. Mentionez ca la fiecare relatie intima ne-am protejat cu prezervativ si chiar si asa nu termina in mine. Au trecut aproape 3 sapt de atunci (nu eram in perioada fertila a fost exact sapt de dinaintea menstruatiei, deci inceputul lunii octombrie). Cea mai plauzibila cauza mi se pare stresul, mai ales ca m-am mutat in alt oras, trebuie sa ma obisnuiesc cu noul program la fac, stresul cu tot ce am de invatat etc..plus ca incepe sa imi cada parul mai mult. Voi ce credeti? este de la escapelle?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul