Sa iau pastila de a doua zi

Buna ziua. Am avut o aventură, eu fiind virgină. Problema e ca nu a ejaculat in mine, ci pe picior. Aproape de vagin. Dupa m-am spălat ca mi-a curs mult sânge. Ar trebui sa iau pastila de a doua zi? Si cam dupa cat timp de la actul sexual se ia? Mentionez ca am 26 ani. Nu am avut relatii cu baietii. Si asta a fost un lucru neplanuit. Initial ne-am hotarat sa ne vedem la o poveste. Dar stand, lucrurile au mers mai departe. Si aveam si eu nevoie.
0 comentarii
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cat timp are efect pilula de a doua zi?
- 12sex la 16 ani? varsta potrivita?
- 0Dupa dezvirginare apar careva schimbar? si anume?
- 0Durere dupa act sexual
- 0Posibila sarcina?
- 3Ajutati-ma..mai sunt virgina?
- 0Am folosit pastila de a doua zi dar am doua teste de sarcina pozitive - sunt insarcinata?
- 2Se scrie in fisa medicala daca am luat pastila de a doua zi?
- 1Postinor
- 0Am facut sex fara prezervativ si ma tem ca prietena mea sa nu fi ramas gravida
- 1Nu stiu daca sunt sau nu gravida..
- 0Pastila de a doua zii - șansă să fiu însărcinată?
- 0Pastila de ajutor. Ajutor. Este urgent
- 2Pastila de a doua zi
- 1Escapelle
- 2Postinor
- 0Sângerare după pilula de a doua zi
- 0As putea sa fiu insarcinata, vreau un ajutor va rog !!!!!
- 4Posibilă sarcină?
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi dezvirginarea sarcina fara penetrare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: