sa raspunda un dr psihiatru continuare mesaj precerent sa raspunda undr.

29-10-2006
alexasi
Nu este medic/terapeut
alexasi
imi cer scuze dar am uitat sa mentionez specialitatea.acum am stari oscilante cand putin mai bine cand mai rau si mai rau.si refuz sistematic sa ma duc la un dr mai ales in spitalacum in plus am si miscari anormale ale diferitelor segmente de corp care apar la repaus si ccereaza cand merg.initial ele xse declansdau cand ma uitam de ex la acea parte de corp apoi se declanseaza din senin fara voia mea ele deveneau din ce in ce mai puternice si ma scuturau din toate partile facanduma sa ma trantesc pe podea si sa ma scutur singura..mentionez ca ertam constienta nu imi muscam limba sau alte chesti doar ca aveam senzatia ca cineva ma controleaza.mi aduc aminte ca cineva ma blestemat sa ajungi sa te tarai pe jos si asta am ajuns. mentionez ca acum nu mai iau nimic am ceva timp de la intreruperea tratam si nu am avut asa probleme.nu mai vreau sa fac nici un tratament psihiatric pt problemele mele actuale, nu mai am incredere in medicamente in medici in nimic, refuz sda cer ajutor dar nu de ce nici8 numi dau seama daca sunt intradevar bolnava ca sa iau pilule toata viata.oricum nu au decaty sa ma duca ceilalti ca daca iar voi ajunge acolo sau voi fugi sau ma voi sinuci de dsau nu voi coopera sau voi da in cap la cineva cce imi iese in cale.si acum am probleme czand vad politisti in zona ma ascund in sifonier sa nu ma gaseasca sa ma duca la spital di casa refuz sda ies din acest motiv.si daca refuz tratament ce o sa se intample o sa ma bage fortat in penitenciar de psihiatrie, mkai ales ca dr mea de fam mia zis ca se iau aceste masuri pt bolnavii periculusi care nu iautratam si care sunt agresivi indiferent daca sau nu au fost certati cu legea.pot primi un rasp ref la asta situatie?sincer sa spun putin imi pasa si intrun fel astept asta poate voi avea un trofeu.oricum acum imi vine sa ratacesc in pielea goala pe strada sa cant sa ma ia d3e toti poate sa i dau cuiva in cap si sa ma razbun pe mine si pe "fiinta" care ma adus in starea asta.since3r sunt disperata si nu stiu daca voi scapa de acest cosmar desi sunt sin ccera si va spun tot ceea ce gandesc si imi trece prin minte continnuu.voi avea o sansa vreodata la normalitate.astept raspuns
2 comentarii
0
01-11-2006, ora 00:00
dr. Laura Constantinescu
Nu este medic/terapeut
dr. Laura Constantinescu
Va dau raspuns la orice intrebare doriti sa-mi puneti dar nu pe forum ci personal. Puteti programa intalnirea cu mine sunand la telefon 021 334 34 71, intre orele 9.00-14.00, de luni pana vineri.
0
13-12-2006, ora 00:00
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
ceea ce ai scris tu aici...e cu adevarat cutremurator...am citit aceste randuri si nu pot spune k imi dau seama cu exactitate prin ce treci dar pot spune k mi-am facut o idee.parerea mea k singura sansa adevarata de vindecare nu este nici prin medicamente, nici prin doctori.singura sansa este credinta.doar Dumnezeu te poate ajuta sa scapi de aceasta "boala" care te chinuie.incearca sa vorbesti si cu un preot duhovnic poate te ajuta.Exista lucruri in lume care ne depasesc puterea noastra de intelegere deaceea.Poate fi vorba cu adevarat de un blestem, de farmece, magie...si alte lucruri pe care nu le poate nimic vindeca...decat CREDINTA.Sfatul meu este sa mergi cat mai repede la un preot si sa-i spui exact ceea ce simti si problemele prin care treci !!!!!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns