sangerare

13-07-2010
mary86
Nu este medic/terapeut
mary86
buna am si eu o problema.am inceput sa iau mercilon din luna martie , luna aceasta am inceput o noua folie, am luat 10 pastile din ea si astazi de dimineata am observat o scurgere maronie, spre negru, nu stiu ce sa fac, este normal sa ai asemena scurgeri.astept parerile voastre
2 comentarii
0
13-07-2010, ora 10:59
mitza81
Nu este medic/terapeut
mitza81
in prospect scrie ca e posibil sa apara aceste scurgeri, dar mai bine faci o pauza si o vizita la medic.eu cu mercilon am ramas insarcinata, si nici macar nu am reusit sa o duc pana la capat.
0
28-07-2010, ora 14:18
crystyna.cryss
Nu este medic/terapeut
crystyna.cryss
buna da poti avea aceste scurgeri este de la anticonceptionale nu te speria.si eu iau mercilon sh sunt ok ginecologul mia zis sa-nu-mi fac griji este posibil sa ai scurgeri.arunci pastilele din zilele in care ai scurgeri dak is abundente scurgerile dar dak te pateaza doar putin iale in continuare.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul