sangerare dupa operatie chist ovarian tumoral

01-08-2013
mary1970
Nu este medic/terapeut
mary1970
Buna ziua,
Am fost operata in 20 iunie pentru abces tubovarian (dupa un tratament cu antibiotic in asociere cu antiinflamator antispastic) Anexectomie stg. si salpingectomie partial dr. Totul a fost ok.
In data de 17.07.2013 mi-a venit primul ciclu dupa operatie dar m-a tinut 5 zile in loc de 7 cum aveam inainte de operatie, iar de 3 zile am inceput sa sangerez fff putin.
Mentionez ca inainte de operatie ciclul mi-a fost interupt, dupa interventie am sangerat putin( am inteles de la dl. Doctor ca e ceva normal).
Intrebarea mea este daca este in regula sa sangerez la 6 zile dupa terminarea primei menstruatie dupa operatie. Am fost la control la 30 de zile dupa operatie atunci era totul ok, iar marti in 6 aug. ma duc iar la control, sunt ingrijorata avand in vedere ca am inca o sangerare usoara, nu stiu daca sa astept pana marti sau sa ma duc mai devreme la control.Va rog daca imi puteti da un raspuns, pentru a avea si eu un wekend linistit.
Imi cer scuze daca insist si deranjez cu inca o intrebare. Ce pot face pentru a nu mai ajunge in situatia de a fi operata deoarece am inteles ca aceste chisturi, tumori ovariene se fac des.
Multumesc!
Cu stima si respect, Mary
2 comentarii
0
02-08-2013, ora 15:08
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Stimata Doamna,

Abcesul tubovarian nu este de la chisturi, acesta se formeaza datorita unor microbi precum infectiile genitale netratate. In descrierea facuta de dvs specificati si de niste sangerari, acestea pot fi fiziologice avand in vedere interventia chirurgicala (extirparea unui ovar). Rezolvarea in aceasta situatie o va gasi medicul care va operat.

O zi excelenta!
0
03-08-2013, ora 20:28
mary1970
Nu este medic/terapeut
mary1970
Scuze m-am exprimat eu gresit am fost operata pentru un chist de 6mm pe ovarul stang plin cu puroi si in acelasi timp mi-a fost descoperit si abcesul pentru care am primit tratament cu antibiotic, incercam sa reflect in totalitate situatia in care ma aflu.Va multumesc pentru raspunsul promt, m-am mai linistit in urma raspunsului dvs., urmeaza sa ma duc la consult sper sa fie in regula. Sanatate si numai bine va doresc!
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul