sangerare mai consistenta dupa Postinor2. Sa ma ingrijorez?

06-09-2011
Lone
Nu este medic/terapeut
Lone
Buna ziua. AM citit postarile de pana acum referitoare la efectele medicamentului Postinor2, totusi as vrea sa va intreb si eu ceva:
-am un ciclu regulat; pe 29 august mi-a venit menstruatia care a durat doar 3 zile (anormal - la mine dureaza 7 deobicei), in a 4 a zi s-a oprit aproape de tot si atunci am facut sex neprotejat cu sotul meu (pe 1 septembrie). A doua zi am reflectat la ceea ce am facut si am decis ca nu e momentul pt. un copil, si am luat Postinor in data de 2 septembrie - pt. ca desi in teorie o sarcina era putin probabila dar practic, nu era imposibila. Totul a fost bine pana pe 5 septembrie cand a inceput o sangerare destul de abundenta - cam ca un ciclu normal de prima zi (cand fluxul e maxim). Intrebarea mea este daca sangerarea aceasta mai abundenta este normala? Si cat e normal sa dureze? Mentionez ca acum 4 ani am mai luat o data tot Postinor si nu am avut nici o reactie adversa in afara de sani tensionati. Dar reactii adverse pe plan emotional da Prostinor? - pt. ca de cand l-am luat sunt exagerat de iritabila.
Va rog daca puteti sa imi raspundeti mai ales referitor la sangerarea care ma cam ingrijoreaza.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul