Sangerare menstruala de aproape trei săptămâni
Buna seara!
De aproape trei săptămâni sunt pe menstruatie. În urma cu 5 zile am fost la medic si mi-a prescris utrogestan 200mg 1 pe zi 10 zile, calciu gluconic si vitamina k cate una pe zi, diagnostic hemoragie disfunctionala. Urmez tratamentul de 3 zile, însă, dacă imediat după începerea tratamentului fluxul a scazut, azi au revenit cheagurile mari.
Am luat de la farmacia naturistă capsule cu coada calului și extract de mladite de zmeur.
As putea sa incep sa le iau odată cu tratamentul actual? Sunt bune pentru oprirea sangerarii?
Multumesc!
De aproape trei săptămâni sunt pe menstruatie. În urma cu 5 zile am fost la medic si mi-a prescris utrogestan 200mg 1 pe zi 10 zile, calciu gluconic si vitamina k cate una pe zi, diagnostic hemoragie disfunctionala. Urmez tratamentul de 3 zile, însă, dacă imediat după începerea tratamentului fluxul a scazut, azi au revenit cheagurile mari.
Am luat de la farmacia naturistă capsule cu coada calului și extract de mladite de zmeur.
As putea sa incep sa le iau odată cu tratamentul actual? Sunt bune pentru oprirea sangerarii?
Multumesc!
2 comentarii
Pierderea de sange pe perioada indelungata este considerata o urgenta medicala. Va puteti prezenta la Urgente la orice spital care are la Urgente ginecolog.
La urgente am fost. De acolo mi-au dat acel tratament
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4chiuretaj si sangerare prelunginta
- 5am luat yasmine timp de 5 luni la ore diferite si ciclul nu se opreste
- 5scurgeri dupa menstruatie
- 6ciclu indelungat - 8-10 zile
- 3Menstruatie abundenta, a IX-a zi
- 0Tratament dostinex si duphaston
- 0Menstruație prelungită
- 0Menstruație de 28 de zile!! Ce sa fac?
- 1Ciclu prelungit-scurgeri maronii
- 0Ajutati-ma. Va rog sa mi spuneti acum cand trebuie sa mi vina mestruatia.
- 1Menopauza
- 1Buna ziua! Pe data de 10 ianuarie mi-a venit din nou dar nici pana astazi nu s-a mai terminat
- 0Menstruatia nu se opreste
- 0Menstra prelungita dupa amenoree secundara
- 2Sangerarea continua la 13 zile de la inceputul menstruatiei
- 1Nu mi se opreste ciclu.
- 1Puțin ajutor va rog - menstruația a ajuns sa dureze pana la 15 zile
Mai multe informații despre: menstruatia prelungita