Sangerare si cheaguri
Buna ziua!
De aproape 3 saptamani sunt la menstruatie, primele 5 zile având un flux foarte redus (ajungea să folosesc absorbante zilnice), după care a început foarte abundent și cu cheaguri mari. În urma cu 4 zile am fost la urgente si medicul ginecolog mi-a recomandat utrogestan 200mg pt 10 zile, vitamina k si calciu gluconic. De cand am inceput tratamentul fluxul s-a redus, însă consistența este ciudata, mai mult apa.
Ar trebui să mai consult un medic?
Tim sa mentionez ca intotdeauna am avut ciclu menstrual neregulat.
De aproape 3 saptamani sunt la menstruatie, primele 5 zile având un flux foarte redus (ajungea să folosesc absorbante zilnice), după care a început foarte abundent și cu cheaguri mari. În urma cu 4 zile am fost la urgente si medicul ginecolog mi-a recomandat utrogestan 200mg pt 10 zile, vitamina k si calciu gluconic. De cand am inceput tratamentul fluxul s-a redus, însă consistența este ciudata, mai mult apa.
Ar trebui să mai consult un medic?
Tim sa mentionez ca intotdeauna am avut ciclu menstrual neregulat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menstruatie de o luna de zile in continuu
- 1Menstruatie prelungita
- 7menstruatia o saptamana si 5 zile
- 4Menstruatie prelungita cu dureri dimineata si seara
- 0Cheaguri de sange Yasmine.
- 2Mentruatie prelungita. Ziua 13!
- 2cheaguri in timpul menstrei
- 0menstruatie prelungita si abundenta
- 0Menstruatie scurta, inchisa la culoare cu cheaguri..
- 1Menstruatie putina
- 1cheag sange la menstruatie
- 0Ajutaţi-ma! sangerarea nu se mai opreste deloc
- 1Ajutati-ma va rog
- 0Menstruatie cu cheaguri foarte mari
- 1Buna ziua! Pe data de 10 ianuarie mi-a venit din nou dar nici pana astazi nu s-a mai terminat
- 3As vrea sa stiu ce am - menstruatie 3 saptamani, urina cu sange si imi vine din gat sange
- 2Dereglari menstruale
- 1Chiuretaj uterin biopsic
Mai multe informații despre: menstruatia cu cheaguri menstruatia prelungita