Sangerare vaginala

12-01-2016
Gabriella17
Nu este medic/terapeut
Gabriella17
Pe 31decembrie mi-a venit menstruatia(joi)m-a tinut ca de obicei 3-4 zile adica pana duminica.Asta a fost ultima menstruatie dupa terminarea definitiva a anticonceptionalelor(Artizia).am luat 3 ani de zile aceste pilule.Nu am facut nici o pauza.Dupa cum am spus mi-a venit pe 31 joi..in astia 3 ani de zile menstra mi -a venit fix in aceeasi zi in acea saptamana cand trebuia sa mi vina adica joi.intrebarea mea este.:dupa ce mi sa terminat menstra adica duminica...am avut contact sezual undeva oe luni sau marti..insa mentionez ca la inceput am procedat fara prezervativ(de cateva ori) apoi am continuat cu prezervativ.Azi dupa aproximafiv 7-8 zile de atunci mi -a curs ceva rosu mai inchis pe chiloti.Am ramas insarcinata sau sunt efectele secundare ale pilulelor pe care am decis sa nu le mai iau???
6 comentarii
0
12-01-2016, ora 21:34
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Efect secundar dar cred ca stiti ca puteti sa ramaneti insarcinata daca nu folositi preyervativ.
0
13-01-2016, ora 13:26
Gabriella17
Nu este medic/terapeut
Gabriella17
Mentionez ca am inceput fara. Ca sa spun pe direct..sper sa nu fiu nesimtita..a introdus o de 3-4 ori apoi totul s a terminat cu prezervativ.
0
13-01-2016, ora 13:35
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca incepeti fara puteti ramane insarcinata din cauza lichidului preseminal sau preejaculator care contine spermatozoizi. Acesta se elimina la inceputul actului.

Tot timpul actului trebuie folosit prezervativ.
0
13-01-2016, ora 13:58
Gabriella17
Nu este medic/terapeut
Gabriella17
Asta stiu..dar ma gandesc ca lichidul ala nu iese asa repede.
0
13-01-2016, ora 13:59
Gabriella17
Nu este medic/terapeut
Gabriella17
Si aseara cand m am bagat in pat am vazut ca mi a mai curs putin...mentionez ca: ca si consistenta era mai branzoasa scurgerea.
0
13-01-2016, ora 16:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Intrati pe subiectele mele prin iconita mea de la Avatar. Verificati daca s-au mai plans si alte persoane de asa ceva. E un topic lung Marturii despre anticonceptionale.

Sau dati cautare pe Forum si pe Google sangerari dupa anticonceptionale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul