Sangerare vaginala

14-08-2016
Katia5
Nu este medic/terapeut
Katia5
Buna seara.
Am inceput folia de anticonceptionale pe data de 1 (sunt la a doua folie) iar pastilele din zilele 4 si 5 le-am luat haotic (impreuna, in ziua 5, cu o intarziere fata de ora normala) timp in care am avut si contact sexual.
La 6 zile dupa contact am avut o scurgere maronie usoara, mi s-au umflat si intarit sanii si ma dureau destul de tare.
Astazi sunt in ziua 10 dupa contact si am avut pe la ora 12 o scurgere rosie, nu foarte abundenta, dar cu mici cheaguri si o durere groaznica de burta care m-a tinut vreo 6 ore. Ulterior, sangerarea a devenit foarte usoara si rozalie iar sanii nu mai sunt foarte tensionati dar am o stare generala de rau.
La medicul meu pot ajunge doar prin programare, si tinand cont ca maine este sarbatoare, poate abea la sfarsitul saptamanii sa am noroc de o consultatie.
Ce problema as putea avea? Si ce as putea sa fac?
Multumesc!
Mentionez ca nu am oprit folia de anticonceptionale, inca le iau.
1 comentarii
1
16-08-2016, ora 08:29
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

in situatia prezentata de dvs. va recomandam un test de sarcina si in viitor in cazul in care uitati contraceptivul este recomandat sa continuati folia exact ca inainte insa sa va protejati cu prezervativ timp de 10 zile din ziua in care ati uitat pilula; in cazul in care nu le adminstrati corect, uitati, sunteti deranjata la stomac, varsati, exista riscul unei sarcini neplanificate de aceea recomandarea noastra ar fi sa utilizati un mijloc de protectie suplimentar cand nu sunteti protejata de actiunea contraceptivului

O saptamana excelenta,
Echipa Medicala Marie Stopes
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul