Sangerari dupa chiuretaj!

03-03-2013
anna2121
Nu este medic/terapeut
anna2121
Buna, acum 6 zile am facut o interrupter de sarcina. In prima zi am sangerat putin, in a doua si a treia zi aproape deloc. Ieri insa am inceput sa sangerez din nou si m-am prezentat la urgente. Medicul de garda mi -a prescris niste medicamente. Astazi am impresia ca sangerez putin mai mult ca in ultimele zile de menstruatie. Mentionez ca mi-a facut si o radiografie si a spus ca nu vede resturi ca sangele pare a fi destul de vechi nu am crampe insupirtabile si nu am nici temperatura. Este normal ce mi se intampla si voi sangera pana termin tratamentul? Va rog un raspuns.
3 comentarii
0
03-03-2013, ora 12:27
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Buna, chiar daca un chiuretaj nu se mai face ca pe vremuri, cand femeile plecau aproape mutilate de pe masa de interventie, este inca un abuz si o trauma la adresa aparatului tau reproducator. Inchipuieste-ti ca si daca te zgarii un pic la deget iti curge sange, daramite sa intervii brutal intr-un loc atat de sensibil cum este uterul. E normal sa ai sangerari si stari de rau. Daca iti inchipui ca mergi la chiuretaj si dupa interventie te simti ca si cum ai putea sa misti muntii din loc...Este un traumatism, totusi. Exista riscul sa sangerezi mai mult decat alte femei, exista riscul sa dezvolti infectii, trebuie sa ai rabdare sa te refaci si daca incepi sa ai frisoane, febra, stari de rau accentuate, mergi din nou la urgente. Ar fi bine sa ai un repaus de cateva zile de la activitatile cotidiene, sa te hidratezi si sa te protejezi mai bine pe viitor. Avortul nu e solutia ideala pentru fizicul si psihicul tau.
0
03-03-2013, ora 15:14
anna2121
Nu este medic/terapeut
anna2121
Mersi de raspuns. Singura problema era ca m-am simtit foarte bine dupa iar acuma mi-au inceput sangerarile ca la menstruatie...
0
03-03-2013, ora 19:42
anna2121
Nu este medic/terapeut
anna2121
Credenti ca este posibil ca dr sa nu fi vazut resturile pe ecografie? Sau pot sta linistita? Problema este ca eu nu ma aflu in tara. Am Sunat astazi din nou l-a urgente si mi-au spus ca este normal sa sangerez si sa imi urmez tratamentul ca nu v-a fi nicio problema. Dar totusi dc au aparut sangerari cand in prime le zile au lipsit. Va rog ajutati-ma cu un raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: