Sangerari...ajutor!

15-01-2018
ofeliaaa
Nu este medic/terapeut
ofeliaaa
Buna ziua! Am 15 ani. Menstruatia mi a trecut pe 4 dar incepand de pe 3 am inceput sa fac un sport zilnic. Mentionez ca tot pe 3 m am jucat cu prietenul meu in sensul ca el si a frecat penisul de mine. Nu a fost decat la suprafata, maxim intre cele 2 buze, fara apasare in interior, a durat cam 2 minute si nu am vazut sa fi eliminat lichid de acela transparent nici la inceput nici la final cand am verificat(cu o luna in urma am mai facut acest lucru tot cu verificari dar a durat mai mult dar nu m am speriat pentru ca mi a venit menstruatia apoi).Cand am ajuns acasa am gasit particele de sange in substanta alba eliminata. De atunci de fiecare data cand am ajuns acasa dupa sport am gasit pe chiloti in substanta alba urme de sange care apoi se intensifica urmand ca substanta sa devina maronie si in aproximativ 24 de h de la incepere sa revina la alba si apoi transparenta. imi puteti spune ce ar putea fi? s a intamplat de 3 ori. Sunt foarte ingrijorata. Mi a trecut apoi, substanta este acum alba din nou dar ma simt umflata in zona burtii si am nevoie la baie destul de des(vorbind despre ziua de azi; astazi a fost prima data dar este si extrem de frig pentru prima data). Mi e tare teama sa nu fi ramas insarcinata, vazand simptomele. Sunt genul de persoana care se ingrijoreaza usor. Va rog...imi puteti spune cat de periculos este acel lichid si daca ar putea lasa insarcinata o fata virgina? Nu am posibilitatea sa ajung in fata unui medic si apelez la ajutorul dvs. As fi profund recunoscatoare daca mi ati raspunde si sper sa intelegeti din explicatiile mele. Va multumesc mult!
2 comentarii
1
15-01-2018, ora 18:24
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună seara!
Numai sfaturile nu-ți sunt de folos. E nevoie să mergi la medicul ginecolog pentru că poți avea și o infecție, care trebuie rezolvată. Nu te juca cu sănătatea ta. E nevoie de un examen al secreției și asta numai medicul o poate face.
Mai mult, din moment ce te pretezi la astfel de jocuri e nevoie și de educație sexuală pentru că poți contacta anumite boli cu transmitere sexuală periculoase pentru sănătate.
Cât despre sarcină, poți folosi un test de sarcină pe care-l găsești la orice farmacie, dar problema e să nu ai și altceva, de aceea pentru mai multă siguranță fă tot posibilul și mergi la medic.
0
16-01-2018, ora 11:06
Psiholog Racheleanu Mioara
Psihologie, Galati
Psiholog Racheleanu Mioara
Buna dimineata! Este important sa vorbesti si cu mama ta despre aceasta situatie si apoi sa mergeti la un examen ginecologic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •