saptamanile de sarcina

08-07-2010
claudiamihaela
Nu este medic/terapeut
claudiamihaela
buna ziua,

Sunt Mihaela din Hunedoara si am 33 de ani. Conform ultimului control medical sunt in a 32 saptamana de sarcina. Dar sunt un pic nelamurita. Doctorul a spus ca dupa dimensiunea capului ar fi 35 de saptamani iar dupa dimensiunea femurului 32 de saptamani. In plus avand in vedere ca as fi putut ramane doar in 23 decembrie sau o data imediat urmatoare pe calendar iasa mai putine saptamani..maxim 30.Dansul imi spune sa merg pentru cezariana in 10 septembrie dar daca eu sunt acum in saptamana 32 plus inca 3 saptamani in iulie, alte 4 in august si inca aproape 2 saptamani pana in 10 septembrie mie imi iasa la socoteala 41 de saptamani care din cate m-am informat eu este cam tarziu pentru cezariana care in mai multe cazuri cunoscute mie s-a efectuat pana in saptamana 38..Trebuie sa-mi fac griji pentru bebelus ca arata de 32 de saptamani si calendaristic nu sunt atatea saptamani? Si ar trebui sa merg mai repede pentru cezariana ca nu mai inteleg nimic din calculele acestea.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul