Sarcina?
Buna!! Am avut un contact sexual cu prietenu meu pe data de 15-16 iulie, protejat, dar a avut loc si penetrare cu degetele din 11-22 iulie cand prietenul meu a plecat. Am avut menstruatia din 6 august pana in 10 august, dar am citit ca ar putea fi si sangerare de implantare in cazul sarcinii. Ovulatia ar fi trebuit sa o am in 22 august si in 25 au inceput sa ma doara sanii si am observat niste vene mai proeminente pe sani pe care nu le-am mai observat pana acum. Mi-e frica deoarece ma gandesca ca s-ar fi putut afla ceva pe degetele lui gen pre-ejaculare, cu toate ca el mi-a spus ca nu avea nimic pe maini. Am facut si 2 teste de sarcina ieri(28 august) si azi la 4 dimineata si au iesit negative dar am citit ca nu apare mereu corect. Intrebarea mea principala este acele vene inseamnca sarcina si daca aceasta ar fi posibila in conditiile descrise. Am 17 ani, cu siguranta sunt foarte panicata cu ceea ce se intampla si as avea nevoie de sfaturi! Multumesc mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt gravida?
- 7Postinor 2 la 5 ore dupa sex neprotejat. E posibil sa fiu insarcinata?
- 3imi fac griji degeaba?
- 4menstruatia nu vine... sunt insarcinata?
- 4Va rog frumos daca imi puteti raspunde simplu cu da sau nu
- 5pot ramane insarcinata, , ,.
- 5Este posibila o sarcină?
- 72Pot ramane insarcinata daca sunt virgina?
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 4Risc de sarcina la 6 zile dupa prima zi de menstruatie?
- 2Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 5Exista vreun risc sa fii ramas insarcinata ?
- 7ce as putea face?
- 2Sarcina sau nu?
- 0e posibil sa fiu insarcinata?
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 2Sunt insărcinată ?
- 19Îmi este frica. Va rog, sa va dați cu părerea
- 1A ramas insarcinata??? Ajutorrrrr!!!!!
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? primele simptome de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: