Sarcina? Sa fie sangerare de implantare?
Buna ziua.
De cateva luni incerc sa raman insarcinata.
Luna aceasta mi-a venit menstruatia mai inchisa la culoare si a tinut doar 2-3zile. De obicei tine cam 4-5.
Dupa 4 zile am avut o scurgere maronie, Nu abundenta, cateva pete. Si a tinut o zi aproximativ, urmatoarea zi am mai avut o pata.
Oare este semn de sarcina? Sa fie sangerare de implantare?
De cateva luni incerc sa raman insarcinata.
Luna aceasta mi-a venit menstruatia mai inchisa la culoare si a tinut doar 2-3zile. De obicei tine cam 4-5.
Dupa 4 zile am avut o scurgere maronie, Nu abundenta, cateva pete. Si a tinut o zi aproximativ, urmatoarea zi am mai avut o pata.
Oare este semn de sarcina? Sa fie sangerare de implantare?
2 comentarii
Am uitat sa mentionez, sanii sunt mai umflati si ma simt mult mai obosita, si as dormi mult.
Buna ziua,
doar din simptomele descrise nu poate fi confirmata sau infirmata o sarcina; va recomandam sa efectuati un test de sarcina din sange BetaHcg sau o ecografie pentru depistarea sarcinii.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
doar din simptomele descrise nu poate fi confirmata sau infirmata o sarcina; va recomandam sa efectuati un test de sarcina din sange BetaHcg sau o ecografie pentru depistarea sarcinii.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Menstruatie foarte putina si foarte inschisa la culoare
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 1Din cauza anticonceptionalelor s-a redus cantitativ menstruatia?
- 3Menstruatie slaba - O zi da o zi nu
- 0Mi s-a orpit ciclul dupa prima zi
- 1ciclu redus
- 2Scurgeri de singe putine
- 1menstruaţie redusa ca perioada şi flux
- 3Sarcina sau nu?
- 24Semne de sarcina
- 4Sunt sau nu insarcinata ce ziceti ?
- 0Despre sarcina..
- 0Menstruatie diminuata
- 2Intrebare - este posibilă o sarcina de 3 săpt, la ecograf sa nu se vadă inca?
- 0Sarcina aproximativ 4 săptămâni
- 1Menstruatie puțină și maronie
- 1Diane 35 și menstruatie
- 2Menstruație sau sângerare de implantare
- 0Sarcina?
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ primele simptome de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: