Sarcina? Sa fie sangerare de implantare?
Buna ziua.
De cateva luni incerc sa raman insarcinata.
Luna aceasta mi-a venit menstruatia mai inchisa la culoare si a tinut doar 2-3zile. De obicei tine cam 4-5.
Dupa 4 zile am avut o scurgere maronie, Nu abundenta, cateva pete. Si a tinut o zi aproximativ, urmatoarea zi am mai avut o pata.
Oare este semn de sarcina? Sa fie sangerare de implantare?
De cateva luni incerc sa raman insarcinata.
Luna aceasta mi-a venit menstruatia mai inchisa la culoare si a tinut doar 2-3zile. De obicei tine cam 4-5.
Dupa 4 zile am avut o scurgere maronie, Nu abundenta, cateva pete. Si a tinut o zi aproximativ, urmatoarea zi am mai avut o pata.
Oare este semn de sarcina? Sa fie sangerare de implantare?
2 comentarii
Am uitat sa mentionez, sanii sunt mai umflati si ma simt mult mai obosita, si as dormi mult.
Buna ziua,
doar din simptomele descrise nu poate fi confirmata sau infirmata o sarcina; va recomandam sa efectuati un test de sarcina din sange BetaHcg sau o ecografie pentru depistarea sarcinii.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
doar din simptomele descrise nu poate fi confirmata sau infirmata o sarcina; va recomandam sa efectuati un test de sarcina din sange BetaHcg sau o ecografie pentru depistarea sarcinii.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce sa fac, ca de o luna nu mi se mai opreste ciclul menstrual, nu imi curge mult doar cateva picatur
- 4menstruatia redusa cantitativ
- 2menstruatie redusa cantitativ
- 9Sangerare vaginala cu 10 zile mai devreme
- 8Intepaturi in ovare
- 6Ciclul... mi curge extrem de putin
- 1menstruatie scurta
- 4Un sfat, va rog! menstruatie foarte redusa cantitativ
- 1Sunt însărcinată?
- 1Ciclu menstrual putin
- 1exista posibilitatea unei sarcini? Ajutor va rog!!
- 0Test beta hcg
- 1Posibila sarcina?
- 0Sangerare in timpul sarcinii sau menstruatie
- 0Despre sarcina..
- 0O fac protejat si totusi imi fac griji. Menstruatie in cantitate foarte mica.
- 1Sarcina
- 2Sarcină? menstruația mi-a venit mai devreme și mi-a curs mai puțin
- 1Sunt însărcinată sau doar paranoică? "Menstruație" ciudată, abdomen umflat
- 0Sarcină?
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ primele simptome de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: