Sarcina - soțul ia cymbalta
Buna ziua. Timp de 2 ani jumate am luat tratament cu Fluoxetina, dar am renunțat anul trecut in Decembrie. Problema este ca soțul ia cymbalta doar o capsula pe zi. Psihiatra soțului a zis ca nu este nici o problema dacă el ia, important este ca eu sa nu iau. As mai cere și o părere din partea voastră. A mai fost cineva in acceasi situație ?
Mulțumesc
Mulțumesc
3 comentarii
Buna ziua. Nu se intelege exact ce intrebati. Vreti sa luati Cymbalta si dv.?
Nu nu, doar soțul ia cymbalta, eu nu iau antidepresive. Nu afectează sarcina dacă el ia antidepresive ?
E posibil sa fie afectata calitatea spermatozoizilor de la Cymbalta, dar nu aveti ce face. Si oricum copilul va fi predispus la depresie genetic. Dar e decizia dv. daca il faceti sau nu. Trebuie sa va asumati responsabilitatea daca doriti sa faceti copii. Nici un medic nu va poate asigura 100 % ca totul va fi bine.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3medicamente antidepresive-primele efecte pozitive
- 4Xanax - vreau sa nu-l mai iau! Cum sa fac?
- 12Orifril long 300mg
- 63Antidepresive - contraindicatii
- 3Ajutor, sant insarcinata in 3 sapt si iau antidepresive
- 5Antibioticele vs Xanax & Escitalopram
- 2Sarcina
- 5Nervi la stomac
- 4Mânie, halucinatii în urma opririi tratamentului cu antidepresive
- 4Zoloft se poate lua pentru tulburarea de anxietate generalizata sau doar pentru anxietatea sociala?
- 4Fobia socială tratată cu escitalopram!
- 0Algocalmin impreuna cu antidepresive?
- 2In urma tratamentului antidepresiv, poate apărea privirea fixă, cu clipit rar?
- 0Insomnie antidepresiv
- 6Reducere doza/renuntare la Cipralex
- 5Nu mai stiu daca transpir de la Seroxat sau de la anxietate
- 1Brintellix
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive antidepresivele in sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: