sarcina

07-08-2010
voicu
Nu este medic/terapeut
voicu
buna ziua,
sora mea este insarcinata in 7 saptamani si a avut o infectie si la indicatiile medicului a facut injectii si a luat oxacilina.as vrea sa va intreb care sunt riscurile pt fat???
va multumesc di suflet
3 comentarii
0
08-08-2010, ora 13:35
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nici un risc, sa stea linistita caci nu va pati nimic micutul.
0
08-08-2010, ora 21:04
voicu
Nu este medic/terapeut
voicu
va multumesc
0
05-09-2010, ora 09:50
datnlaw
Nu este medic/terapeut
datnlaw
Buna ziua, pe 3 august am avut ultima menstruatie, in luna respectiva am avut contacte sexuale cu sotul in speranta ca voi ramane insarcinata din nou, mentionez ca mai am 2 ingerasi acasa si ca nu am avut probleme in incercarea de a ramane insarcinata cu ele si nici nu am avut probleme pe timpul sarcinii;am menstruatia regulata si in luna septembrie trebuia sa imi vina pe 1 sau cel tarziu pe3 anuntand cu o zi inainte o pata pe tamponul zilnic, nimic din toate astea nu s-au intamplat, totusi pe 4 septembrie dupa ce am ridicat o cutie cu acte si am dus cosul cu haine la spalat care era cam greu dar l-am tinut in asa fel incat sa nu ma fortez din abdomen, am urcat in baie si au inceput sangerari abundente ca la menstruatie, diferenta era ca pe tamponul zilnic aveam o sangerare cam neagra cu niste venisoare, urmand o menstrautie normala.am facut 4 teste in perioada august septembrie si toate mi-au dat negativ.As dori din suflet un raspuns daca am fost sau nu insarcinata ptr ca mi-e greu sa nu stiu, va multumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul