sarcina
buna ziua,
sora mea este insarcinata in 7 saptamani si a avut o infectie si la indicatiile medicului a facut injectii si a luat oxacilina.as vrea sa va intreb care sunt riscurile pt fat???
va multumesc di suflet
sora mea este insarcinata in 7 saptamani si a avut o infectie si la indicatiile medicului a facut injectii si a luat oxacilina.as vrea sa va intreb care sunt riscurile pt fat???
va multumesc di suflet
3 comentarii
Nici un risc, sa stea linistita caci nu va pati nimic micutul.
Buna ziua, pe 3 august am avut ultima menstruatie, in luna respectiva am avut contacte sexuale cu sotul in speranta ca voi ramane insarcinata din nou, mentionez ca mai am 2 ingerasi acasa si ca nu am avut probleme in incercarea de a ramane insarcinata cu ele si nici nu am avut probleme pe timpul sarcinii;am menstruatia regulata si in luna septembrie trebuia sa imi vina pe 1 sau cel tarziu pe3 anuntand cu o zi inainte o pata pe tamponul zilnic, nimic din toate astea nu s-au intamplat, totusi pe 4 septembrie dupa ce am ridicat o cutie cu acte si am dus cosul cu haine la spalat care era cam greu dar l-am tinut in asa fel incat sa nu ma fortez din abdomen, am urcat in baie si au inceput sangerari abundente ca la menstruatie, diferenta era ca pe tamponul zilnic aveam o sangerare cam neagra cu niste venisoare, urmand o menstrautie normala.am facut 4 teste in perioada august septembrie si toate mi-au dat negativ.As dori din suflet un raspuns daca am fost sau nu insarcinata ptr ca mi-e greu sa nu stiu, va multumesc anticipat
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Sarcină în timpul tratamentului cu cabergolina
- 4Întrerupere sarcina prin tratament medicamentos
- 4Bipolaritatea și sarcina la femei
- 0Tratament infectie cu febra care nu mai trece
- 1Contact neprotejat in timpul tratamentului cu antibiotice.
- 2Sarcina si antibiotic
- 1Operatie colecistectomie sarcina
- 1Vaccinul BOOSTRIX
- 1Durere stanga puternica
- 3Sarcina - soțul ia cymbalta