sarcina

13-11-2011
andreea0727
Nu este medic/terapeut
andreea0727
buna seara. am si eu o intrebare ce m framanta d mult. de ceva timp imi simt burta foarte umflata, ca si cum as fi gravida. de fel eu nu ies des l toaleta, poate si o data p saptamana, dar de o sapt iau colon sanatos de la farest, ies afara in fiecare zi, dar parca senzatia de burta umflata s.a accentuat. menstruatie am, si regulata dar s.a intamplat sa.mi vina si cu 2 zile mai devreme. burta este umflata, si cateodata ceva se misca inauntru, sunt miscari scurte, sau care dureaza cateva secunde, asta e ceea c m ingrijoreaza, si mai este si tare. mi.e teama de o sarcina, desi sunt inca virgina, dar s.a intamplat ca eu si prietenul sa ne "jucam" dar fata ca organele sa se atinga, multumesc mult
1 comentarii
0
14-11-2011, ora 07:18
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
1. Din moment ce sunteţi virgină, înseamnă că nu sunteţi însărcinată. Nu există sarcină fără atingerea organelor genitale.
2. Problema dv pare mai degrabă una digestivă. Nu uitaţi că în corp există doar două organe, înzestrate cu autonomie, care se mişcă: inima şi intestinul.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul