sarcina
buna seara. am si eu o intrebare ce m framanta d mult. de ceva timp imi simt burta foarte umflata, ca si cum as fi gravida. de fel eu nu ies des l toaleta, poate si o data p saptamana, dar de o sapt iau colon sanatos de la farest, ies afara in fiecare zi, dar parca senzatia de burta umflata s.a accentuat. menstruatie am, si regulata dar s.a intamplat sa.mi vina si cu 2 zile mai devreme. burta este umflata, si cateodata ceva se misca inauntru, sunt miscari scurte, sau care dureaza cateva secunde, asta e ceea c m ingrijoreaza, si mai este si tare. mi.e teama de o sarcina, desi sunt inca virgina, dar s.a intamplat ca eu si prietenul sa ne "jucam" dar fata ca organele sa se atinga, multumesc mult
1 comentarii
1. Din moment ce sunteţi virgină, înseamnă că nu sunteţi însărcinată. Nu există sarcină fără atingerea organelor genitale.
2. Problema dv pare mai degrabă una digestivă. Nu uitaţi că în corp există doar două organe, înzestrate cu autonomie, care se mişcă: inima şi intestinul.
2. Problema dv pare mai degrabă una digestivă. Nu uitaţi că în corp există doar două organe, înzestrate cu autonomie, care se mişcă: inima şi intestinul.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??