Sarcina?
Ultimul ciclu menstrual a fost pe data de 21 ianuarie.pe data de 5 februarie am avut cateva penetrari neprotejate dupa care am continuat cu prezervativ.Astazi, pe data de 13 februarie am o sangerare usoara care initial am crezul ca este ciclul menstrual doar ca nu am nici un simptom(dureri de spate, burta, sani ).credeti ca poate fi o sarcina?
3 comentarii
Există această posibilitate. Deocamdată, nu poate fi exclusă. Faceţi un test de sarcină, oricând după data de 20 februarie.
Credeti ca sangerarea de nidare poate fi confundata cu ciclul menstrual ? Vad ca aceasta sangerare continua. tind sa cred ca este ciclul menstrual dar nu am avut acele simptome(dureri de spate, sani etc) cum le aveam de obicei. de aceea sunt nesigura.
Buna seara, as vrea sa va intreb daca dupa doua cicluri menstruale normale (adica 3 zile pentru ca asa ma tine pe mine) exista sanse de sarcina ?Pun aceasta intrebare deoarece am mici dureri de burta (jos).Multumesc!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ce sanse am sa fiu insarcinata?
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 4sunt gravida?
- 12Mica sangerare
- 11Este insarcinata?
- 3sunt insarcinata?
- 0Poate fii vorba de vreo sarcina?
- 6Am ciclul neregulat.. sunt insarcinara?
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 4sunt insarcinata?
- 17Am nevoie de un raspuns, va rog! Sunt insarcinata?
- 4Poate ramane insarcinata?
- 2posibil sa fiu insarcinata
- 4sex protejat dupa ejaculare.cat e riscul de mare?
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de menstruatie daca prezervativul s-a rupt?
- 0Poate ramane insarcinata?
- 1Posibila sarcina ?
- 14Posibila sarcina?
- 0Sangerari dupa Escapelle. As putea fi insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: