Sarcina?
Ultimul ciclu menstrual a fost pe data de 21 ianuarie.pe data de 5 februarie am avut cateva penetrari neprotejate dupa care am continuat cu prezervativ.Astazi, pe data de 13 februarie am o sangerare usoara care initial am crezul ca este ciclul menstrual doar ca nu am nici un simptom(dureri de spate, burta, sani ).credeti ca poate fi o sarcina?
3 comentarii
Există această posibilitate. Deocamdată, nu poate fi exclusă. Faceţi un test de sarcină, oricând după data de 20 februarie.
Credeti ca sangerarea de nidare poate fi confundata cu ciclul menstrual ? Vad ca aceasta sangerare continua. tind sa cred ca este ciclul menstrual dar nu am avut acele simptome(dureri de spate, sani etc) cum le aveam de obicei. de aceea sunt nesigura.
Buna seara, as vrea sa va intreb daca dupa doua cicluri menstruale normale (adica 3 zile pentru ca asa ma tine pe mine) exista sanse de sarcina ?Pun aceasta intrebare deoarece am mici dureri de burta (jos).Multumesc!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot ramane insarcinata de la lichidul de lubrifiere?
- 3oare pot fi insarcinata daca... acum 2-3 saptamani am luat Postinor?
- 2poate ramine insarcinata daca.
- 6Testele de sarcina pot da gres?
- 4am 18 ani si am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu
- 11Exista posibilitatea sa fiu ?
- 6Am nascut acum 4 luni... Sa fie o noua sarcina?
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 4Menstruatie intarziata..sunt gravida?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 1insarcinata chiar daca iau anticonceptionale?
- 1Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu?
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de menstruatie daca prezervativul s-a rupt?
- 1Pot fi insarcinata?
- 0Poate fi sarcina?
- 2Este gravida?
- 1Sarcina ?
- 2Sunt confuza
- 1Ajutați-ma. Posibil sa fi rămas însărcinată?
- 1Sunt însărcinată sau doar paranoică? "Menstruație" ciudată, abdomen umflat
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: