Sarcina?

24-09-2012
mihaela485
Nu este medic/terapeut
mihaela485
Iau anticonceptionale, dar mi-am masurat temperatura bazala cu un termometru cu mercur si am 37.1 sau 37.2, dimineata inainte de a ma ridica din pat. Am inteles ca numai cand esti insarcinata, temperatura este peste 37. La mine ar putea fi asa din cauza anticonceptionalelor? Imi fac griji pentru ca inainte cu 2 zile de a avea un contact neprotejat am avut 3 scaune foarte moi intr-o zi. (unul pe la 7.30 dimineata, altul pe la 12.30 si ultimul pe la 15.30. Ce parere aveti?
2 comentarii
0
25-09-2012, ora 12:05
mihaela485
Nu este medic/terapeut
mihaela485
Pot face beta hcg in timpul menstruatiei?
0
25-09-2012, ora 17:06
Dr. Dimitrios Harsisis
Obstetrica-ginecologie, Cipru
Dr. Dimitrios Harsisis
Salut Mihaela,

Din cate am inteles iei anticonceptionale orale. Sansa sa ramai insarcinata daca le folosesti corect este foarte mica. 3 scaune foarte moi nu sunt de ajuns (dupa parerea unor experti) sa scada semnificativ efectul pastilelor.
Sigur ca poti face un test de sarcina oricand doresti.
Temperatura nu creste doar in sarcina ci si in multe alte conditii (ovulatie, hipertermie, boli endocrine, viroze etc)

Toate cele bune
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul