SARCINA?
am si eu o nelamurire cm trebuia sa imi vina pe 6-05-2014, si nici azi nu mi a venit sanii s-au inarit putin de aproape 1 saptamana.acum cateva zile nu mai erau tari iar dupa o zi mi s au inarit la loc.am avut mai multe contacte neprotejate.este posibil sa fie sarcina sau stiu alta problema care poate inarzia si cat timp?Â
inca nu am facut un test de sarcina.mai intai vreau niste sfaturiÂ
ciclul il am regulat de obicei mai imi intarzie la 4 5 luni cam 5 zile nu mai multÂ
ce credeti ca e posibil sa amÂ
si am mai auzit ceva daca e sarcina ca nu e bine sa tii pisica in casa deoarece am 2
inca nu am facut un test de sarcina.mai intai vreau niste sfaturiÂ
ciclul il am regulat de obicei mai imi intarzie la 4 5 luni cam 5 zile nu mai multÂ
ce credeti ca e posibil sa amÂ
si am mai auzit ceva daca e sarcina ca nu e bine sa tii pisica in casa deoarece am 2
2 comentarii
Daca inca nu ti-ai facut test de sarcina este timpul sa faci unul. Eu cred ca ai sanse mari sa fii insarcinata. Nu inteleg ce legatura au pisicile cu sarcina. Stiu o gramada de femei care au pisica sau catel si au nascut.
sincer nu am incredere in testele de sarcina am un avort facut.
am facut test barza si surechek si erau negative iar dupa o saptamana aveam greturi cand am fost la control aveam 5 saptamani.va multumesc pentru sfat si cred ca este sarcina dupa simtome
am facut test barza si surechek si erau negative iar dupa o saptamana aveam greturi cand am fost la control aveam 5 saptamani.va multumesc pentru sfat si cred ca este sarcina dupa simtome
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt gravida sau nu?
- 5Cand apar semnele de gravida?
- 5un ginecolog m-a speriat.va rog sa va spuneti parerile!!!
- 5sunt foarte ingrijorata.. pot fi insarcinata?
- 3pot sa raman insarcinata ?
- 17anticonceptionale, fumat, antibiotice
- 8Lipsa menstruatiei. Sarcina ori dereglare?
- 3Posibila sarcina?
- 1sunt însărcinată?
- 2pot ramane gravida daca am fcaut sex prin haine?
- 12Însărcinată sau nu?!
- 5sarcina sau nu?
- 1Pilula de a doua zi
- 2Imi intarzie menstruatia
- 1Am ramas insarcinata daca?
- 0Ajutați-Mă
- 4Sunt sanse de sarcina?
- 0Sunt însărcinată?
- 2Am sânii măriți, crampe abdominale si greata de la mirosul unor alimente
- 1Fecundarea ovulului - risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: