Sarcina, avand menstruatie...

intr-adevar stiu k poate exista sarcina chiar daca am avut ciclu menstrual regulat(3 luni, menstruatie normala).vreau sa stiu cate luni poate exista ciclu peste sarcina?(daca aceasta exista)imi dau seama k am ciclu peste sarcina dupa cantitatea si coloritul menstruatiei, adica trebuie sa difere de lunile normale, cand nu exista niciun risc?nu-mi pot face un test de sarcina pt k locuiesc intr-un oras mic si s-ar afla repede.ast un rasp concret.multumesc anticipat
2 comentarii

Poate intradevar sa existe ciclu menstrual in cazul unei sarcini inca 1-2-3-4-5 luni dar nu este ceva fix.Deasemenea cantitatea, aspectul si durata ciclului menstrual pot fi ca de obicei sau mai mult sau mai putin reduse. Nu inteleg de ce te-ai speriat.Ai oarecare simptome legate de sarcina? Exista o singura cale de a afla sigur, testul de sarcina care se gaseste in orice farmacie.Iar pe viitor ca sa nu mai fi permanent stresata fa sex protejat sau aplica o metoda contraceptiva.

multumesc. am aplicat o metoda contraceptiva(coitus interuptus) si a fost singurul act sexual neprotejat(acum 3 luni, de atunci am avut ciclu menstrual normal), restul nu prezinta riscuri, pt k prietenul meu a folosit prezervativ si nu au fost probleme.cat despre simptome cum ar fi greata, nu au existat.deci exista totusi acest risc, sa fiu gravida?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Poti ramane insarcinata si sa ai ciclu?
- 3Pot fi insarcinata chiar daca mi'a aparut menstruatia?
- 2CM peste sarcina
- 6menstruatie dupa testul de sarcina (test pozitiv)
- 10Menstruatia peste sarcina - Dimensiunea sarcinii
- 451 zile de sarcina ?
- 3sarcina la ciclu neregulat? urgent, va rog!!!
- 0Pot avea menstruatie peste sarcina?
- 5ramai insarcinata daca ai menstruatie?
- 2menstruatie peste sarcina 5 luni?
- 6Simt niste batai in burta...
- 3Menstruatie peste sarcină?
- 8Sarcina sau dereglare menstruala?
- 0Ciclu peste sarcina?
- 7Menstruatie peste sarcina?
- 2Pot fi însărcinată chiar daca am avut CM?
- 1Exista menstruatie in timpul sarcinii?
- 2Daca iubitei mele i a venit ciclul, poate sa fie insarcinata?
- 0Menstruatie in prima luna de sarcina
Mai multe informații despre: Menstruatia peste sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: